icon

Ste spokojní s hodinkami Huawei Watch GT 3?

leus22
7. jan 2024

Ahojte
Máte tieto hodinky ? Ste snimi spokojne ? Presne zaznamenávajú /ukazuju ? Alebo ísť do inej značky ? Dakujeeem

minenkak
7. jan 2024

@leus22 mám a čo myslíš či presne ukazujú

leus22
autor
7. jan 2024

@minenkak kamoska ma Smart hodinky a vraví že jej nezaznamenáva správne spánok. Že jej napríklad ukazuje že bola v noci hodinu hore aj keď celu noc prespala. Alebo jej ukazuje tep v noci 40
Tak či sú presnejšie 🙂

minenkak
7. jan 2024

@leus22 mne ukazujú tep aj 36v noci,čo si myslím je úplne normálne , ale ukazujú mi celkom presne čas keď zaspím aj keď vstanem ,aj keď viem ,že zle spím mi ukazujú že mám veľmi málo hlbokého spánku

leus22
autor
7. jan 2024

@minenkak Ďakujem ti pekne za odpoved. Veľmi sa mi páčia. Tak ich teda objednam.

minenkak
7. jan 2024

@leus22 ak sa ti ale páčia veľké hodinky objednaj pánske, tie sú nádherné a majú aj viac funkcií,ale ak chceš fakt dámske malé tak len do toho obeje sú pre mňa nádherné,ja čakám kým si muž kúpi štvorky a hneď mu beriem jeho ak chceš foto na porovnanie ti odfotim

ivankomedo
24. júl 2024

Manželka má hodinky Huawei GT3. Vypnú sa aj pri 50% batérii. Mate niekto takú skúsenosť? Ak áno ako ste to riešili. Hodinky sú ešte v záruke. Je to dôvod na reklamáciu, alebo je iné riešenie?

minenkak
24. júl 2024

@ivankomedo reklamuj