Ste šťastné?
Ste v zivote stastne, naplnili ste si v zivotne ciele? Alebo ste sklamane?
@roja01 co ta postretlo?
Je jedno co ta postretne, vzdy je dolezite si povedat, ze co ta nezabije, to ta posilni a za druhe, nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byt este horsie.
A moja zivotna skusenost, co rozdavas, to sa ti vrati. Nie je nic lepsie a silnejsie, ako rozdavat lasku. Nie tu infantilnu, ale tu v laskavej reci a laskavych cinoch.
@roja01 ano, aj ja som toho nazoru, rozdavat lasku ludom a vidiet ich usmev, to je to najkrajsie. Dufam, ze si zdrava..
Nie som nestastna, ale viem si predstavit byt aj stastnejsia ako som.
Ty pises pribehy do casopisov? Aj predchadzajuca tema je tvoja, ze? Aj o tom, akych muzov mame rady , ci mladsich, alebo starsich. Tak velmi bujnu fantaziu nemas, ked nevies vymysliet pribeh sama.
V živote som si zažila všeličo,rozvod,deti ktoré ani nevedia kedy mám meniny,narodeniny,veľká noc ,vianoce...druhé manželstvo môžem povedať že fajn,síce nieje všetko ako by som si priala ale nakoniec nemusí byť všetko po mojom😄😄...nie vážne,môžem povedať že som dlho čakala na čas keď môžem povedať že som šťastná a spokojná so svojim životom
Nedosiahla som sice svoje ciele, ale som takto asi stastnejsia :D Keby som ich dosiahla, asi by som nebola taka stastna. Treba vediet rozlisovat, ci su tvoje ciele nieco, co naozaj chces, alebo ich chces len preto, lebo sa to od teba ocakava.
Stastie je pre kazdeho nieco ine, osobne som stastna. Mam dcerku ktora je zdrava, krasna a to je pre mna najviac.
S drahym si rozumieme, mam cas aj pre seba, sice v kariere nemam vsetko, co som chcela, ale priority sa u mna tak pomenili, ze uz neriesim 🙂
Idem k Neviem a je to dobrodruzstvo.. ;D
mala som ciel mat rodinu, vtipneho, pekneho mudreho muza, mat financnu stabilitu.
to sa mi splnilo.
muz bol pekny, vtipny, mudry, na pohlad sme boli krasna rodina.
avsak v skutocnosti to bol agresor a manipulator. tak som sa v mene zachrany seba a deti vzdala svojho sna mat kompletnu rodinu.
a ostala som sama s detmi.
a som spokojna. lebo zijem pre to, co ma naplna. mam dve prace. obe su flexibilne a umoznuju mi travit dostatok casu s detmi, venovat sa svojim zalubam.
jedna praca mi dava financnu stabilitu a druha praca ma naplna po ludskej stranke. pomaham cudzim ludom tak, ako kedysi pomohli cudzi ludia mne.
to, co ma mohlo polozit na zem (kto pozna moj pribeh, vie, cim vsetkym som si presla), tak to ma donutilo prehodnotit priority, postoj k zivotu a aj postoj k sebe.
naucila som sa pokore, skromnosti, laskavosti. ludia, ktori mi ublizili, urobili zo mna lepsieho cloveka. som im za to vdacna.
Ja áno, splnila som si svoje ciele. Mala som vždy v hlave že chcem domček, super prácu a možno manžela. To sa mi postupne plní (dom sa dokončuje).. No prešla som si aj zlým aj dobrým v živote, pochadzam z neuplnej rodiny kde absentoval otec a skôr ma vychovali stary rodicia, no naučila som sa postarať sa o seba a vytvoriť si v hlave obraz že toto chcem dosiahnuť a napriklad takáto vôbec nechcem byť. 🙂
Áno som šťastná,dúfam že tento stav potrvá čo najdlhšie,lebo viem čo je to byť neskutočne nešťastná❤
Podľa mňa človek zije v nejakých obdobiach šťastných a menej šťastných a musí nachádzať veci, ktoré ho robia šťastným. Mám deti, manzela, ale nebolo to, čo má úplne robilo stastnou (nie som typická ihriskova mama), potrebovala som sa aj sebarealizovat a to má robilo šťastnejšou ako len sedieť doma. Snažím sa o to. Všetky zivotne ciele nemam naplnené, ale do dochodku daleko, verim, že sa postupne naplnia.

Nestastna urcite nie som a to ma uz postretlo vselico.