icon

Ste za rozšírenie možností pohlavia na nebinárne?

18. apr 2024

Ste za, aby na koníku mohla byť možnosť zaškrtnúť, že ste „nebinárny“ alebo aspoň „iné“? Je tu zatiaľ len muž a žena. Ak nie som ani jedno?

really8
18. apr 2024

Nie som za to. Nebinarne pohlavie neexistuje. Urcite jedno z toho si.

majlo1234
18. apr 2024

Je mi to jedno

deti95060810
18. apr 2024

tu na MK? ak chcú tak nech dajú... 😉

wolf_
Autor odpoveď zmazal
autor
18. apr 2024

@really8 Ak mám aj mužské aj ženské orgány? Napr. spodok mužský a hore prsia a ešte nie som rozhodnuté?

really8
18. apr 2024

Ak mas spodok muzsky mas muzske pohlavne organy tvoje pohlavie je muz (od slova pohlavny organ). Prsia nie su pohlavny organ. Ak da nevies rozhodnut ci si muz alebo zena tak to akceptujem, ak chces byt oslovovane v tretej osobe tak to akceptujem ale tvoje pohlavie je muzske. Bodka. Chodis na damske alebo na panske wc?

autor
18. apr 2024

@really8 Do kríčku.

paradajkova
18. apr 2024

Tak MK este stale prevazne komunikuje ako keby tu boli len zeny, cize aj ked je niekto muz v profile a prida komentar, tak napise, ze "ta spomenula". Ked toto nezmenili za tie roky, tak pochybujem, ze tu pridaju moznost pre nebinarne osoby. Kedze si neupravili forum ani pre muzov 😅

chrobak7
18. apr 2024

Podľa mňa by mali byť voľby muž, žena a nenormálne.

autor
18. apr 2024

@chrobak7 Presne tak sa cítim, takže aj túto možnosť by som ocenilo :(

syslik81
18. apr 2024

bud si muz zena alebo naruseny ... nic medzitym nieje .. nerozhodny> akoze budem na ranajky salam ci parky .. sak ak chcem byt chlap ok ak zena ok .. ale rohodovat sa podla pocasia -to ani nahodou .. kazdy nech je neofiacialne cim chce- aj touster ak sa mu to paci .. ale pohlavie je podla toho co ma medzi nohami - a to dala priroda a tu neo,rbes

gabrm
Autor odpoveď zmazal
gabrm
18. apr 2024

@autor
WC pre vás tu našťastie máme už dávno- Dámske, Pánske a pre "postihnutých".

mandzula
18. apr 2024

@autor neverim, ze ked potrebujes potrebu vykonat mimo domova, chodis do kricka. Ak chces normalne odpovede, odpovedal normalne aj ty.

7miriam77
19. apr 2024

Neriešim...každý sme nejaký....a nevidím ani dôvod, prečo by sme to mali vedieť

tomasisa
19. apr 2024

ja som za to aby sa radsej neuvadzalo nic....ved sme si pomalinky vsetci rovni

ekira1
19. apr 2024

A nie je to jedno? Keď sa cítiš ako to, je tvoja vec a či ťa ostatní budú vnímať ako on alebo ona ti môže byť srdečne jedno. Profil na MK nie je úradný doklad a je fakt jedni čo tam dáš..

olivia1425
2. máj 2024

@chrobak7 👏👏👏👏👏