Stojka na hlave
Žienky čo cvičíte alebo aj tie čo nie💪😁
Ktoré ste sa učili robiť stojku na hlave,ako ste začínali ? Máte nejaké rady ? Trocha tapem aj v tom že ako mat ruky a podobne. A ako to skúšať a nezabit sa 😅
Ďakujem za tip
Pamatam si este z cias TV na ZS stojka sa robi hlava na cele nie na temene a ruky s hlavou do trojuholnika
akože teda... mám vyštudovanú TSV... ale zaujímal by ma dôvod, prečo potrebuješ stáť na hlave? taktiež možno vek? možno to, či si vôbec pohybovo aktívna? tzn. aspoň 4-5x do týždňa nejaká forma 1-2 hodinového tréningu? Tie otázky iba preto, lebo ak chceš ísť do toho len tak zhurta, robíš obrovskú chybu 🙂
Spevnit core, potom to pojde takmer samo.
Hlavu si das do dlani, lakte polozis na zem. Hlava a hlava by ti mali vytvorit trojuholnik. Zapries sa nohami o zem, vystries ich, zatlcis zadok do zadu, vyrovnas chrbat a potom vytiahnes brusnymi svalni nohy nahor. Skusaj o stenu, a ak chces mat istotu v technike, odporucam niekolko hodin jogy s lektorom. To vlastne odporucam v pripade techniky akehokolvek cviku 🙂
@vanilkovazmrzka hlava a lakte by mali vytvorit trojuholnik*
@panelacikova my to skusame na hodine jogy ale velmi pomaly, zatial len nacvik k samotnej stojke som sa este nedostala pre tazky zadok🙂
Naucila som sa na makkom travniku lebo som mala blok, ze spadnem a buchnem sa. Ked mi to islo na travniku tak som to uz urobila vsade. A robim to vzdy ze dam si na zem ruky a kolena podoprem o ruky a pomaly sa preklopim (v joge sa za pozicia vola vrana)

Na laktoch o stenu. Pozri si videa,je ich mrte.