Strach zo skúšok v autoškole
Ahojte, prihlasila som sa na vodicak. Chodim na teoriu no uz teraz mam strach zo skusok. Prosim tie co ste skusky absolvovali za poslednych 6 mesiacov, ako to prebiehalo? Ako dlho trvala jazda? A co testy? Ako sa pisu? Na Pc alebo este normalne? Kolko mozem mat nespravnych odpovedi aby som test zvladla?
Dakujem 😊
Stáť nad tebou nik nemusí. Pri nás sedel normálne za katedrou ako v škole. A bodovo ako sa píše vyššie.
@alexka89
@anavipredam dakujem
Test je nic, to je pohoda. Ak si robievas tie testy, co su na nete, tak to zvladnes lavou zadnou. A ako pisu, sedia za katedrou a normalne na papieri. Ja som mala skor strach z jazdy, ale ved su aj opravaky a aj jazd si mozes aj viac zaplatit, ako je povinne. To ak by sa niekto bal zas jazdy 😁.
@siska53 ja sa bojim testu aj jazdy. Ano testy si robim, ale co ak zastresujem a pokaslem to 😔. Ja som uz teraz vynervovana, a to som este len zacala
Drzim palce, aby to bolo potom v premavke lepšie...
@stary_ujco dakujem 😊
@anavipredam áno aj sa prechádzali a kontrolovali aj sedeli za katedrou ....zle som to tam udala
Baby a ako vam to slo na jazdach? Ja mam teraz za sebou 4 jazdu. No stresujem,panikarim a potom robim strasne hlupe chyba 😢
Ako kedy, ale.casom lepsie. Treba si najma zaplatit aj jazdy navyse. A hlavne.. tam je pri tebe instruktor, vie zasiahnut.
Takze o par dni mam skusku. Ako to bolo, po skonceni skusky ten isty den mozem ist na policiu odfotit sa a vybavit vodicak? Alebo ako to funguje? Vdaka
mne instr.poradil že počkať aspoň 1den aby si to polícia do systému nahodili aby ťa tam našli že si spravila skusku
Takze o par dni mam skusku. Ako to bolo, po skonceni skusky ten isty den mozem ist na policiu odfotit sa a vybavit vodicak? Alebo ako to funguje? Vdaka
@anonym_autor ahoj,dala si to v pohode?chcela by som vodicak no bojim sa

Ja som síce robila pred 11mesiacmi ...jazda trvála 20-25min.testy sa píšu normálne papierovo policajti rozdajú testy Stoja nad vami a kontroluju či nepodvadzate....najviac je 55b a najmenej tuším 50b mozes mať...teraz neviem ako to je no vtedy to bolo tak