icon

Strach zo snov o páde lietadla

3. apr 2025

Ahojte toto bude veľmi veľmi divné ale nedá mi to. Od malička sa mi snívali sny že vidím padať lietadlo a vo mne ostal nejaký veľmi veľký strach z toho až taký že verím že keď ja niekedy nastúpim do lietadla tak proste umriem ja to beriem ako nejaké znamenie. Neviem či verím v minulé životy ja asi neverím v nič ale môže to byť nejaké znamenie nech sedím doma 🤣? Ja sa hrozne bojím hlavne keď mám dve malé deti ane v hlave ide len že nateseni budú sedieť v lietadle že konečne niekam ideme a zrazu padneme vidím ten strach v očiach a ako všetci umreme. Ja viem som asi na hlavu ale ja sa akoby už teraz cítim zodpovedna že zapríčinil ich smrť. A tak to má inak aj keď máme ísť na dlhšiu trasu autom len na to najhoršie myslím. Čo s tým k psychológovi nechcem ja si uvedomujem že som mimo aj bez neho

barka1
3. apr 2025

Ano, super, že si to uvedomujes. Psycholog ta naučí s tým strachom pracovat a postupne sa ho zbavit. Dobrý psycholog nesudi, nehodnoti.

prasiatko30
3. apr 2025

Chod k mudr nech ti predpise tabletky na ukludnenie. Moja mama takto nechcela lietat - ona radsej busom, ked si raz dala skoro dvojdnovu cestu busom tak zacala lietat - najprv si davala polku tabletky na ukludnenie, ktora ju neoblbla a potom ked si vsimla, ze je to pohodlnejsie ako bus tak lietala bez problemov. Ono sa jedna o to aby si „prezila“ jeden dva lety a potom to budes brat trochu s nadhladom

pribinak
3. apr 2025

No si na hlavu, presne ako píšeš

Toho psychológa naozaj zváž. Naučí tá nejaké uvoľňovacie a dýchacie techniky

a_alexandra_a
3. apr 2025

Psychológ nie je na to, aby zhodnotil, že si na hlavu. Je na to, aby ti pomohol zvládať svoj strach. Byť tebou, určite za ním zájdem.

16zolik16
3. apr 2025

Ritchie Valens ktorý naspieval pesničku LA Bamba mal celý život strach z lietania lebo jeho otec zomrel pri páde lietadla. Keď Ritchie prerazil s hudbou mal koncert na Kitty musel letieť a hádaj čo sa stalo ? Lietadlo spadlo a on zomrel. Je to skutočný príbeh samozrejme je aj film

prasiatko30
3. apr 2025

@16zolik16 si jej pomohol stratit strach z lietania 😂😂😂😂😂

16zolik16
3. apr 2025

@prasiatko30 je mi to jasné 🤣 ale proste treba pochopiť čo sa má stať sa stane

asdfka
3. apr 2025

Mne sa asi 20rokov sniva sen, kedy lietadlo spadne na zem a vzdy je to v okoli nasho domu. Aj dnes sa mi to snivalo.
Letela som xy krat, 3 dni dozadu sme leteli 12h, este sme nespadli. 😀

pralinka25
3. apr 2025

@16zolik16 no ty si tomu dal 🤦‍♀️

mischy00
3. apr 2025

Ja mam v aute taký darček z Egypta, malá pyramída...mam to tam už veľmi dlho a tiež mam pocit, že keby to dám preč, tak havarujem, ze ma to chráni. Občas ma človek v sebe takéto myšlienky, ani neviem prečo a kde to vzniklo 🤷‍♀️

pribinak
3. apr 2025

@16zolik16 dobrá blbosť čo sa má stat to sa stane

Mne sa už snáď 10x snívalo že som vyhrala v zarabaj ušami či na exprese a furt nič

16zolik16
3. apr 2025

@pribinak lebo sa to asi nemá stať nie ?

pribinak
3. apr 2025

@16zolik16 a ty to ako vieš ?

autor
3. apr 2025

@16zolik16 super toto som potrebovala počuť 😂😂😂

terezkaarthuramax
3. apr 2025

Ja sa velmi bojim lietat.. a sny mavam tiez zle. Velmi casto mavam sny ze druhych kusem aj policajta, a sny ze ma niekto znasilni.. nehladam nijaky vyznam toho.

16zolik16
3. apr 2025

Prepáč 🤣🤣 nemyslel som to v zlom ale ide o to že si musíš privolávať pozitívne veci chápeš ? Ak budeš myslieť na to zle tak to zle sa ti bude diať

16zolik16
3. apr 2025

@pribinak a ty ako vieš že o rok nevyhras ?

pribinak
3. apr 2025

@16zolik16 mozno 🤣

5katarina7
3. apr 2025

Ja to mám tak isto, také isté sny.A tiež sa bojím ísť lietadlom .🙉

tl999
6. apr 2025

@16zolik16 naozaj? To sa mi nechce verit 😱

16zolik16
7. apr 2025

@tl999 áno je o tom aj film s názvom La Bamba