Stratený na lúke
Počúvajte včera som po škole išiel na prechádzku, že pôjdem do susednej dediny ta 3 km tam a naspäť o pol siedmej večer v tričku. Zrazu som však dosiel na takú skurvenu lúku z ktorej sa nedalo dostať ani za nič . 10 minut pozerám hľadám cestu späť som ešte celkom kľudný no zacinam mať pocit že som zablúdil . O 20 minut neskôr nadávam ako poháňa a nervózne som hľadal cestu späť. Potom zrazu okolo ôsmej ma napadlo že zavolam kamarátovi že mu pošlem súradnice a on by po mňa prišiel autom cesta bola celkom široká . Tak čakám 12 minút kým dorazil autom a stojím v tričku na mieste a vonka sú vseho všedy 3 stupne . Keď dorazil tak sme museli prejsť ešte cez také Tŕnie aby sme sa dostali ku autu. Nakoniec však všetko dobre dopadlo a doma sme si robili srandu aký som drbnuty ísť von v tričku. No uvedomil som si že mi kamarát zachránil život s že takýto ľudia sú veľmi vzácni .
Prečo si si nezapol na telefóne polohu, Google mapy a nenaviedol sa domov sám? Súradnice vieš poslať ale gps nie?
@doriiis lebo neviem narábať s mapami
@jozefdurka .. a ako si chcel poslať súradnice?
Mne sa stalo niečo podobné, kokso ale do riadnej paniky som šla, to bola vlastne moja prvá skúsenosť s panikou typu podlamovanie nôh :D Ale našťastie som sa vtedy nejako vymotala. Dobrá skúsenosť, nabudúce sa naučíš nosiť aspoň mikinu kolo pása 🙂
Mapy maj v mobile stiahnuté offline a nauč sa ich používať. Vyskúšaj si https://mapy.com/sk/mobilepromo
@jozefdurka ďakujem za oznam 🤦
A nemusíš vedieť používať mapy, aby si dokázal sledovať modrú guličky. 🤦🏻♀️
@jozefdurka môj orientačný zmysel je veľmi, ale že veľmi veľmi zlý, niekedy až som sama prekvapená, ako ľahko by som bola schopná sa stratiť, 3x ma otočíš okolo vlastnej osi a už neviem, z ktorej strany som prišla... a presne preto používam všade google maps... iba pozerať do nich by mi asi nepomohlo, ale je tam funkcia navigovať, ktorá ti presne ukáže, ktorým smerom si otočený a ako máš ísť...
@diewcatqoo co ty na to, ze sem zase niekto pise svoj zazitok z dnesneho dna?
Toto je čo za chobotina??
@jozefdurka no, ved uz je november. Ja som tiez tak raz isla v novembri iba v tricku vecer o 7 a do dnes si pamatam aka mi bola zima. Povedala som si, ze toto si navzdy zapamatam.
@jozefdurka o pol 7 večer je už totálna tma, aj miesta ktoré poznáš vyzerajú inak. Aspoň už vieš, že ísť do lesa hocilen 3 km bez dobrého vybavenia, neskoro večer a sám, je zlý nápad. Nabudúce radšej choď poobede, vezmi si bundu, nabitý mobil a niekoho kto lesy pozná.
@jozefdurka o pol 7 večer je už totálna tma, aj miesta ktoré poznáš vyzerajú inak. Aspoň už vieš, že ísť do lesa hocilen 3 km bez dobrého vybavenia, neskoro večer a sám, je zlý nápad. Nabudúce radšej choď poobede, vezmi si bundu, nabitý mobil a niekoho kto lesy pozná.
@patus_2 a ešte v tričku...bŕŕŕ.
@patus_2 a navyše na jeseň vyzerá les úplne ináč ako v lete, alebo sko ho poznáme
Nebolo to na Tribeči?
Netreba chodiť ožratý vonku. 😅 A ešte aj ledabolo oblečený
Prepáčte toto je úplne mimo tému,ale keďže debilna doslova debilna stalkerka Joža mala potrebu mi poslať link na títo tému a chcela aby som sa vyjadrila tak ja sa teda vyjadrím. Joža daj mi pokoj píšem ti to už snáď 15x. Oznacujes má pod anonymom v rôznych diskusiách,vypisujes mi súkromné správy. Joža daj mi pokoj a ak potrebujes pozornosť nájdi si chlapa,alebo zmeň lieky,ale mne daj pokoj. To že si psychiatrický pacient chapem to že tu zakladas denne x tém o bludoch tiež chapem,ale že stalkujes a otravujes ľudí to nechápem. Administrátor ťa minimálne 2 x upozornil,aby si mi dala pokoj. Joža upozornujem ťa naposledy,ak s týmto neprestaneš a neprestaneš mi písať súkromné správy začnem útočiť ja na teba a nezabúdaj,že ani internet nieje tak anonymný ako by sa mohlo zdať. Takže naposledy ! Prestaň !
@jozefdurka tak dík za oznam.O M G
@jozefdurka tak dík za oznam.O M G
@rozculena vy ste furt daka rozčúlena ni 😂😂🤣
Prepáčte toto je úplne mimo tému,ale keďže debilna doslova debilna stalkerka Joža mala potrebu mi poslať link na títo tému a chcela aby som sa vyjadrila tak ja sa teda vyjadrím. Joža daj mi pokoj píšem ti to už snáď 15x. Oznacujes má pod anonymom v rôznych diskusiách,vypisujes mi súkromné správy. Joža daj mi pokoj a ak potrebujes pozornosť nájdi si chlapa,alebo zmeň lieky,ale mne daj pokoj. To že si psychiatrický pacient chapem to že tu zakladas denne x tém o bludoch tiež chapem,ale že stalkujes a otravujes ľudí to nechápem. Administrátor ťa minimálne 2 x upozornil,aby si mi dala pokoj. Joža upozornujem ťa naposledy,ak s týmto neprestaneš a neprestaneš mi písať súkromné správy začnem útočiť ja na teba a nezabúdaj,že ani internet nieje tak anonymný ako by sa mohlo zdať. Takže naposledy ! Prestaň !
@lenkasarka to hovorite o mne?
@lenkasarka to hovorite o mne?
@jozefdurka nie,teba sa to vôbec netýka. Prepáč,že som to napísala pod tvoj príspevok,ale mnou spomínaná pacientka má označila úplne nelogicky v inej téme a pridala link na tuto tvoju tému.
Ja som si vybehla do lesa so psom, že na chvíľu, bez mobilu. Prišla taká hustá hmla, že som netušila kde som. Ešte, že som mala toho psa, hovorím mu poď ideme domov, dám ti papať. Hneď vyňuchal stopy späť a zaviedol ma do dediny. Na jedlo rozumie vždy 🫣 odvtedy chodím všade s mobilom..

Prečo si si nezapol na telefóne polohu, Google mapy a nenaviedol sa domov sám? Súradnice vieš poslať ale gps nie?