icon

Stretnutie s kapelou v cene VIP lístkov

24. máj 2025

Pišu že v cene je vinny bar a všelijake veci, nemam o ne záujem. Len o jednu - stretnutie s kapelou....no píšu tam stretnutie s niektorými kapelami je v cene.
a mam teraz chrobáka . Je zaručené, že sa s tou kapelou stretnem? Oplatí sa takto "riskovať"peniaze? Mate skúsenosti prosím s VIP vstupenkami na festivaly? Da sa včas zistiť či to stretko bude možné, nech zbytočne toľko peňazí nevyhodim? Uz teraz musim platit za x kapiel, hoci mne ide len o jednu jedinu kapelu a ani neostanem na tych dalsich

vanilkovazmrzka
24. máj 2025

O aky festival ide?
Na festivale kde je x vystupujucich by som sa fakt nespoliehala ze ti nejaky vip vstup zaruci stretnutie s prave tym jednym

autor
25. máj 2025
@vanilkovazmrzka

O aky festival ide?
Na festivale kde je x vystupujucich by som sa fakt nespoliehala ze ti nejaky vip vstup zaruci stretnutie s prave tym jednym

@vanilkovazmrzka dobre. Dakujem. Dava to zmysel...

0silvia0
25. máj 2025

Toto su otazky na organizatora festivalu, my ti tu na ne neodpovieme

stefi_k
25. máj 2025

Si mohla napisat, ktory festival a ktora skupina. Robi skupina na svojich vystupeniach q&a a podobne veci ? Inak na tych festivaloch ti to nezaruci ani usporiadatel, tam mozes stretbut kazdeho a nikoho. Max ked je rozpis na vorkschop alebo q&a priamo zo skkpinou.

muchotrafka298
25. máj 2025

V popise listkov byva napisane, pri tych VIP roznych balikoch, ze co je tam v cene a ci je tam aj stretnutie s kapelou alebo spevakom.

autor
25. máj 2025
@0silvia0

Toto su otazky na organizatora festivalu, my ti tu na ne neodpovieme

@0silvia0 no staci ci ste boli na festivale a ci to slo. Hladam.skusenosti

autor
25. máj 2025
@stefi_k

Si mohla napisat, ktory festival a ktora skupina. Robi skupina na svojich vystupeniach q&a a podobne veci ? Inak na tych festivaloch ti to nezaruci ani usporiadatel, tam mozes stretbut kazdeho a nikoho. Max ked je rozpis na vorkschop alebo q&a priamo zo skkpinou.

@stefi_k ďakujem. neviem čo je g&A a vorkshop. Bude to moj uplne prvy festival.

vanilkovazmrzka
25. máj 2025

A AKY FESTIVAL TO JE?

0silvia0
25. máj 2025

Bola som na xy festivaloch, ale stretnutia s kapelami ma nikdy nezaujimali

autor
25. máj 2025
@vanilkovazmrzka

A AKY FESTIVAL TO JE?

@vanilkovazmrzka colours of ostrava