Stretnutie s kapelou v cene VIP lístkov
Pišu že v cene je vinny bar a všelijake veci, nemam o ne záujem. Len o jednu - stretnutie s kapelou....no píšu tam stretnutie s niektorými kapelami je v cene.
a mam teraz chrobáka . Je zaručené, že sa s tou kapelou stretnem? Oplatí sa takto "riskovať"peniaze? Mate skúsenosti prosím s VIP vstupenkami na festivaly? Da sa včas zistiť či to stretko bude možné, nech zbytočne toľko peňazí nevyhodim? Uz teraz musim platit za x kapiel, hoci mne ide len o jednu jedinu kapelu a ani neostanem na tych dalsich
O aky festival ide?
Na festivale kde je x vystupujucich by som sa fakt nespoliehala ze ti nejaky vip vstup zaruci stretnutie s prave tym jednym
@vanilkovazmrzka dobre. Dakujem. Dava to zmysel...
Toto su otazky na organizatora festivalu, my ti tu na ne neodpovieme
Si mohla napisat, ktory festival a ktora skupina. Robi skupina na svojich vystupeniach q&a a podobne veci ? Inak na tych festivaloch ti to nezaruci ani usporiadatel, tam mozes stretbut kazdeho a nikoho. Max ked je rozpis na vorkschop alebo q&a priamo zo skkpinou.
V popise listkov byva napisane, pri tych VIP roznych balikoch, ze co je tam v cene a ci je tam aj stretnutie s kapelou alebo spevakom.
Toto su otazky na organizatora festivalu, my ti tu na ne neodpovieme
@0silvia0 no staci ci ste boli na festivale a ci to slo. Hladam.skusenosti
Si mohla napisat, ktory festival a ktora skupina. Robi skupina na svojich vystupeniach q&a a podobne veci ? Inak na tych festivaloch ti to nezaruci ani usporiadatel, tam mozes stretbut kazdeho a nikoho. Max ked je rozpis na vorkschop alebo q&a priamo zo skkpinou.
@stefi_k ďakujem. neviem čo je g&A a vorkshop. Bude to moj uplne prvy festival.
A AKY FESTIVAL TO JE?
Bola som na xy festivaloch, ale stretnutia s kapelami ma nikdy nezaujimali

O aky festival ide?
Na festivale kde je x vystupujucich by som sa fakt nespoliehala ze ti nejaky vip vstup zaruci stretnutie s prave tym jednym