Sú okuliare na čítanie z Lidla dobré?
Myslíte že tie čo predávajú v Lidl alebo drogérii nie sú dobré? Kupujete výhradne len v optike?
Mne povedala lekárka, že okuliare z optiky sú vyrobené presne pre mna, teda skla su presne vyrobene podla rozostupu mojich ocných zrenic. Stáli ma teda vyše 100€ lebo som si doplatila aj korekciu kvôli práci - neviem presne ako sa to vola, nejaký filter na pozeranie do PC. Skusala som si v DM a videla som cez ne rovnako a stáli smiesne peniaze. Takže neviem povedať, tiež som zvedava na odpovede.
Ak len na čítanie nejaké slabé tak ja kupujem aj u cinancov a dobre sa cez net pozera
@kacena4 nemám len +1 na citanie
Ja si kupujem v DM, mala som aj z Lidla. Úplne v pohode na čítanie.
Moj manzel si kupuje vselijade okuliare na citanie, ma ich v obehu tak 8 🙈 A ma aj jedny z optiky robene na mieru a vravi, ze rozdiel nevidi.
aj z Kauflandu sú dobré... tiež ich mám asi 4 kusy ....
Na občasné nosenie ako rezervné okej ale ak to chceš nosiť normálne radšej z optiky.
Mám tiež +1 ...v očnej optike som si kúpila 2 ,jednej nosím v robote a druhé sú na doma ...a mám ešte z Lidl a DM keby že niekam idem a potrebujem do kabelky hodiť a sú v pohode
Žiadne okuliare z bežného obchodu nie sú vhodné na trvalé používanie. Ničíš si tým zrak., aj keď máš pocit že s nimi vidíš rovnako ako z optiky. Ak tak používať len ako rezervu, náhradné - keby dačo...
Okuliare v optike sú vyrobené presne na tvoje oko.
Neriskovala by som. Treba brat do uvahy aj to, ze na kazdom oku mozes mat inu dioptriu ci cylinder. My sme si dali teraz urobit okuliare vsetci traja, kedze VSZP preplaca 100 € na ram a od urcitych dipotrii aj skla.
Uprimne okuliare su nieco co by som neriskovala. Mne aj v optike skusa rozne kombinacie a kym vyberieme to co pasuje na moje oci trva pomerne dlho. Mam slabe dioptrie ale astigmatizmus takze moje okuliare naozaj nikomu nesedia.

okuliare na citanie som nikdy nekupovala v beznom obchode aj mas napr. astigmatiznus nesadnu ti