Sú prsia Veroniky Rajek skutočné?
Vážne sú to jej prsia?
@anonym_autor ževraj hej , ja si myslím že áno... mala som spolužiačku , vysokú štíhlu a tiež mala veľké a svoje ... hold príroda nieje fer 😁
@ivka67 čítala som že sa jej smiali, pretože bola úplne plocha ako doska. Preto ma zarazilo, keď všade prezentuje ako sú to jej prsia
Ja mam tiez velke prsia a som chudá..ale jej mi prídu take divne 😆
@ivka67 čítala som že sa jej smiali, pretože bola úplne plocha ako doska. Preto ma zarazilo, keď všade prezentuje ako sú to jej prsia
@anonym_autor videla som, že písala nejaká baba čo sa s ňou pozná osobne, že ich má spravené. Ako môže/nemusí to byť pravda, ale tiež mi na nich príde niečo zvlášte😄
kludne moze mat velke prsia, ale na niektorych fotkach ak nie su upravene, vobec nevyzeraju ako prirodzene velke prsia. A potom si to clovek porovna z takymi menej oficialnymi fotkami a tam nema zase tak velke prsia... cize tazko povedat za co moze pushup, za co uprava fotiek atd... su fotky kde vidno ze siikony tam nie su a ale ani jej nestoja v pozore :DD tuto v galerii je aj normalna fotka aj tie take "instagramove"
https://diva.aktuality.sk/fotogaleria/p2xyUx8/o...
@anonym_autor ako zas ja som bývala tiež najplochejšia a zrazu mám Ečka🤣
@anonym_autor moze byt; tiez mam taku postavu. Aj napr modelka Emily Ratajkowski je velmi stihla a ma prirodne velke prsia
Vyzerá, že áno. Mám to veľmi podobne a všetci si od mojej mladosti myslia, že mám silikóny.
ak si dobre spomínam,tak Veronika aj niekde na instagrame ukazovala správu od lekára,kde písalo,že sú to jej prirodzené prsia 😀 tak neviem
@anonym_autor moze byt; tiez mam taku postavu. Aj napr modelka Emily Ratajkowski je velmi stihla a ma prirodne velke prsia
@vler velke prsia ma kde kto, ide o to ako to vyzera ale to je teda jedno.. no.. :D ja sa skor priklanam k upravam fotiek...
Tak toto nie su jej prirodzene prsia. Su to zvesene silikony, co je zavadzajuce, ze ju jej. Sama mam vacsie prsa a som stihla.
Tiez si myslim, ze ma silikony… prirodzene velke prsia na chudej postave vyzeraju inak
Ja ani neviem, kto to je, pozrela som si tu galeriu a mne ani nepridu dake velke tie prsia. Ale ja mam fakt velke a velke som mala aj ked som bola chuda, samozrejme boli mensie ako mam teraz pribrata. Tak ale ci su tie jej prave alebo nie, to netusim aj tak 🤣
@anonym_autor tie jej prsia sú asi tak práve ako prsia Martinky Schindlerovej.
tie co ste stihle a mate vescie prsia , poprosim fotky ,lebo takto aj ja mozem napisat, ze mam pol metroveho krakena , 🙂
@princkrason
Nech sa paci
tie co ste stihle a mate vescie prsia , poprosim fotky ,lebo takto aj ja mozem napisat, ze mam pol metroveho krakena , 🙂
@princkrason ked dame fotky, das aj ty? Tvojho krakena?
@anonym_b3151b 😲👍🙂
@princkrason a to mam jedno dieta, kojila som a stale ich mam pevne, mozem chodiť kludne aj bez podprsenky a vyzerajú normalne prirodzene tej Veroniky vyzerajú jak dve placky prilepene na hrudi 😂
ma prirodzene, ona je dost prostoreka verim co hovori, prsia sa jej menia podla toho aku ma podprsenku, stihla zena moze mat velke prsia
ak si dobre spomínam,tak Veronika aj niekde na instagrame ukazovala správu od lekára,kde písalo,že sú to jej prirodzené prsia 😀 tak neviem
@mima73 lekari pisu spravu o tom, ze niektora ma prirodzene prsia? Ak ano kadza baba ktora ma vlastneho plast. lekara jej taku napise. Minule v rozhovore vravela, ze sa nekamarati so ziadnou slovenskou infuencerkou lebo su podradne ale to ze chodi vzdy navstevovat a velmi sa kamosi s Lenou Kralovou influencerkou na to nejak pozabudla. Tak asi sa jej neda az tak verit
@mima73 lekari pisu spravu o tom, ze niektora ma prirodzene prsia? Ak ano kadza baba ktora ma vlastneho plast. lekara jej taku napise. Minule v rozhovore vravela, ze sa nekamarati so ziadnou slovenskou infuencerkou lebo su podradne ale to ze chodi vzdy navstevovat a velmi sa kamosi s Lenou Kralovou influencerkou na to nejak pozabudla. Tak asi sa jej neda az tak verit
@aviska to je pravda 🙂 ono v podstate nič,čo je na sociálnych sieťach nemusí byť pravda 😅 a mňa jej prsia netrápia,len teda viem,že to raz ukazovala ako dôkaz 💁♀️
@aviska neviem, či to nebola nejaká lekárska správa z USG prsníkov,možno to na jej profile nájdeš
@aviska to je pravda 🙂 ono v podstate nič,čo je na sociálnych sieťach nemusí byť pravda 😅 a mňa jej prsia netrápia,len teda viem,že to raz ukazovala ako dôkaz 💁♀️
@mima73 mne uplne stacilo vidiet jej fotku z ored par rokov a teraz, neviem ako Vam ale mne vekom skor padaju k zemi ako sa zvacsuju 😂

@anonym_autor ževraj hej , ja si myslím že áno... mala som spolužiačku , vysokú štíhlu a tiež mala veľké a svoje ... hold príroda nieje fer 😁