icon

Sú steny v montovanom dome tenké?

vanessaxx11
26. jún 2017

prosim vas,byva niekto v montovanom dome???je pravda ze steny su tenke tym padom sa v nom vsetko ozyva?a este ma zaujima ako je to realne v najvacsich horucavach a v zimnych dnoch...stavebne firmy samozrejme len chvalia no rada by som nazor priamo od nejakeho majitela/suseda/kamarata ktory v takom dome bol dakujem

deti95060810
26. jún 2017

skús stránky efilip.sk Ostavbe.sk

ludmilka2407
27. jún 2017

nebývame ale som skeptická voči takýmto stavbám..kamarátka má známeho, ktorý stavia montované domy a on sám má murovaný 🙂 že je v nich všetko dosť počuť...keď montovaný tak by som išla asi do keramického domu, neviem či sa tu može spomínať presný názov firmy 🙂 ale s nimi sa dá dohodnúť aj na obhliadke takého domu

daduska1212
27. jún 2017

@vanessaxx11 ahoj, ja byvam v montovanom dome a uplne v pohode. Mame poschodovy a dve deti 9 a 6 rocne a byva sa super!!! Zalezi aj na firme, ktora ho stavia a to plati aj o murovaných. Su firmy, ktore postavia dobre ale aj tie, ktore to odflaknu! Co sa tyka pohodlia byvania, tak v lete sa nam neprehrieva a v zime je v nom podla toho ako chceme vykurit teplo. Mesacne na rozlohu 128m2 nas vychadza elektrika a to mame vsetko v dome na elektriku cca 116€ a to sme este nedokoncili krb. Takze aj celkova rezia je vyborna. Ja som sa tiez bola popozerat v roznych montovaných domoch a kludne ukazem aj ten nas 🙂

vanessaxx11
autor
27. jún 2017

@daduska1212 velmi krasny domcek a aku firmu ste si vybrali?

damoska
24. mar 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ten je kráasny. Staviali ste sami? Nám sa velmi páči tento http://domsnov.sk/rodinne-domy/family-modern/ už iba najst pozemok a našetrit korunky

patkaba
3. mar 2019

@daduska1212 Krasny, my mame podobne mesacne naklady, pricom mame 142m2, nie poschodovy, ale bungalow. Realizovali ho stastnedomy.sk a mozem povedat, ze sme realne stastnimajitelia 🙂 Ak niekto chce, mozem poslat foto celej realizacie, manzel urobil aj mini video na yt (pre nas) 🙂