icon

Sú to mole?

14. sep 2023

Ahojte, prosim poradte, uplne som sa rano vylakala, co to je? Poslem fotku do komentara

autor
14. sep 2023
lubkovaandrejka
14. sep 2023

Ahoj, podla mna to vyzera ako potravinova mola?

autor
14. sep 2023

@lubkovaandrejka boze… tak to je v rici.. neviem odkial by sme ich mali..

ckocka
14. sep 2023

Jedného máte odkiaľkoľvek ak nie je váš dom či byt hermeticky utesnený.

cacianka
14. sep 2023

Na fotke môže byť čokoľvek, 🤩, ale fakt to vyzerajú telesné pozostatky Nike potravinovej.
Priletí z vonku, prinesies s nákupom.
1 ešte nič neznamená, 👋👏 pomôže. Ak chces prenenciu, vystriekaj biolitom, kúp v 101drogeria kartónové pásky s feromonovym lepidlom. Stačia tie klasické obyčajne za 0.60 e, netreba značky za 5 e.

lubkovaandrejka
14. sep 2023

Nam minule priletela zvonku satova mola :/ esreze sme ju zlikvidovali. Neboj sa,ked je len jedna a uz mrtva je to ok :D

sunshine_18
14. sep 2023

Mola

autor
14. sep 2023

Praveze ich je viac, tuto som len stihla odfotit 😒 Ale kde by boli??? Ja som ich nasla v práčovni na dverach , tam nemam ziadne potraviny…

autor
14. sep 2023

@cacianka no na tu nalepku sa nic nenalepilo a len si hovela vedla nalepky na dverach…

marteenka
14. sep 2023

Na nálepku sadnú len samčekovia. Tých keď vyhubis, nebudú sa množiť. Samičky treba ručne stručne 🙂

cacianka
15. sep 2023

Milé lietajú hocikde, aj na wc a tam potraviny nemá nikto. Oni si len hľadajú , buď potravu alebo vlastne miesto kde znesú vajíčka. Preletia desiatky metrov

autor
15. sep 2023

ludia a co teraz mam urobit ako ich najdem a ako ich vyhubim???

catherinah
15. sep 2023

Mate vsade sietky na oknach?

lienka9
15. sep 2023

Mne vzdy pomohli tie nalepky a ze som pozrela potraviny.vsetko vybrat z policiek a prezriet.ak nikde nieje tak mozno len jedna zabludena z vonku mohla byt...velakrat sa donesie napr aj v muke na obale zakuklena a potom vyleti,alebo doleti led otvoris dvere..

autor
15. sep 2023

@lienka9 niee ono ich bolo viac… asi 5 som zabila