Sú to mole?
Ahojte, prosim poradte, uplne som sa rano vylakala, co to je? Poslem fotku do komentara

Ahoj, podla mna to vyzera ako potravinova mola?
@lubkovaandrejka boze… tak to je v rici.. neviem odkial by sme ich mali..
Jedného máte odkiaľkoľvek ak nie je váš dom či byt hermeticky utesnený.
Na fotke môže byť čokoľvek, 🤩, ale fakt to vyzerajú telesné pozostatky Nike potravinovej.
Priletí z vonku, prinesies s nákupom.
1 ešte nič neznamená, 👋👏 pomôže. Ak chces prenenciu, vystriekaj biolitom, kúp v 101drogeria kartónové pásky s feromonovym lepidlom. Stačia tie klasické obyčajne za 0.60 e, netreba značky za 5 e.
Nam minule priletela zvonku satova mola :/ esreze sme ju zlikvidovali. Neboj sa,ked je len jedna a uz mrtva je to ok :D
Mola
Praveze ich je viac, tuto som len stihla odfotit 😒 Ale kde by boli??? Ja som ich nasla v práčovni na dverach , tam nemam ziadne potraviny…
@cacianka no na tu nalepku sa nic nenalepilo a len si hovela vedla nalepky na dverach…
Na nálepku sadnú len samčekovia. Tých keď vyhubis, nebudú sa množiť. Samičky treba ručne stručne 🙂
Milé lietajú hocikde, aj na wc a tam potraviny nemá nikto. Oni si len hľadajú , buď potravu alebo vlastne miesto kde znesú vajíčka. Preletia desiatky metrov
ludia a co teraz mam urobit ako ich najdem a ako ich vyhubim???
Mate vsade sietky na oknach?
Mne vzdy pomohli tie nalepky a ze som pozrela potraviny.vsetko vybrat z policiek a prezriet.ak nikde nieje tak mozno len jedna zabludena z vonku mohla byt...velakrat sa donesie napr aj v muke na obale zakuklena a potom vyleti,alebo doleti led otvoris dvere..
@lienka9 niee ono ich bolo viac… asi 5 som zabila