Sú to tie isté autá?
Baby pls poradte mi kto sa vyznate,su to rovnake modely x3? Len jedno upravene do celociernej? Ci je to m? Ja nvm kukam kukam.a nevidim.dakujem

Určite zo nie su tie iste autá.
Sú si strašne podobné až na menšie detaily takže je to dosť možné že je to ten istý model. Lepšiu fotku nemáš?
Nie,auto na prvej fotke je zrejme novší model
Nie, nie sú. Aj keby som uverila, ze je tam vymenená maska a iné kolesá, ved majú iné tvary a umiestnenie svetiel, nie, nie sú to rovnaké modely.
Áno, obidve autá sú model X3.
Pýtala som sa domáceho profíka, ten čierny by mal mať silnejší motor, možno m varianta (nie je to z fotky vidno). Alebo len predstierajúci facelifting. X3 sú obidve, ale nie rovnaké
Rovnaký model, rôzna motorizácia a výbava ...
na spodnej fotke x3 v podstatne staršej a "chudobnejšej" verzii
Model je rovnaky.
Rok vyroby, vybava a dizajn su ine.
Minimálne 4rocny rozdiel
@marlent ved nemyslim presbe to iste auto ale model...volesa vymenis za chvilu a čiernu masku tiez...pytam sa tých co sa vyznajú 😀
@vroni ved aj mna to metie..facelift isto nie,nove x3 vyzeraju inak,maju tu masku obrovsku.😀
@tanyan nejak aj myslim ze horne je len vytunene,myslim co sa tyka vzhladu, výbavu nepoznám 😀
X3 ma rozne modely a varianty. Obe su x3,moze byt aj rovnaky rocnik,ale v inej vybave,iny motor...
Tá spodna x3 je riadny social packet. 🤣 obe su rovnake, vybava ina. To horne by mohlo byt v m packete.
No vonkajsi Mpaket ma to vrchne urcite to vidis, tj sportova uprava, pravdepodobne silny motor (vid aj brzdy tomu zodpovedajuce, nemusi byt vytunene staci od vyroby ked si ho vyskladas).
Toto spodne kolo mpacketu ani nešlo 🤣 nalepky/ znaky viem dat na hoc ake bmw ale toto spodne packet neni čosi. To je tak akurát social packet...
Opýtala som sa manžela... Horné je X5, dolné je X3.

Nie ved pozri kolesá. Predná maska