Sú toto vhodné šaty na ples?
Vďaka za vaše názory.

mne sa páčia obe ale na ples skôr sú vhodné druhé šaty
mne sa páčia obe.. len mne by bledá farba nešla - takže skôr by som volila tmavšiu...
Ku bielym šatám musíš byť opálená a dúfať, že ich nikto neobleje.
@januska12323 no opálená nie som ,ale mám cierne dlhé vlasy..a páči sa mi strih že zakríva dekolt
Skôr na ples tie druhé, ale isto nie v bielej farbe. To mi k plesu nepasuje
Mne sa skôr páčia tie 1. Tie druhé no ak si hore viac obdarená nebude to dobre vyzerať.
@januska12323 Nie, nemusis byt opalena, len potrebujes mat odtien pokozky ku ktorej pasuje biela. Ja mam svetlu pokozku a nidy sa neopalim, ale biela mi pasuje. Ale musi byt skutocna biela. Akykolvek iny odtien malsova, sampanske alebo smotanova uz nie je ono a v bezovej alebo sedej som uplne vyblednuta.
@sanys Tie prve skor na plaz. Tie druhe su velmi pekne.
Biele saty na ples nosia debutantky, slecny, co su na plede 1x. Ak nemas 20 , siahla by som po inej farbe.
Bielu nie. V inej farbe saty c. 1.
Prvé na leto, druhé by som si obliekla aj na ples
Biele šaty iba ak si slečna debutantka. A to predpokladám nie si, takže biela v žiadnom prípade. Ples má svoj dresscode a nie je pravda že dnes sa na ňom už nebazíruje. Etiketa platí stále. Neplatí jedine pre obmedzených ľudí.
biele šaty pre max. 20-ročné debutantky? Pred pár rokmi mala Božidara Turzonovová na Plese v opere nádhernú bielu róbu, tuším bola aj kráľovnou plesu... Autorka, č.2 sú pôvabné, bav sa dobre v krásnych bielych šatách

tie prve su skor letne, ale druhe nadherne, teda ak su take aj na zivo, na ples by som zvolila asi tmavsiu farbu, ale strih maju krasny 🙂