Diskusia o Suzuki SX4: Tipy a skúsenosti
@alenocka0802 neviem ako to zmizlo.
Aké máte skúsenosti s týmto vozidlom?
@nelca84 suzuki sx4 nájdeš aj pomerne nové.
@13uzivatelka11 tak teda v 2014 skoncila vyroba, som si to kvoli tebe vygooglila, neviem ci pre teba je 10+ rocne pomerne nove 🤷♀️
@nelca84 áno benzin 4x4, ale 4ročné automaticka prevodovka, imobilizér, isofix, parkovacia kamera, systém kontroly tlaku v pneumatikách, autorádio, bezkľúčové otváranie dverí, bezkľúčové štartovanie, bluetooth handsfree, diaľkové ovládanie zamykania, dotykový displej, elektrické okná, elektrické zrkadlá, klimatizácia,navigačný systém, palubný počítač, tempomat, tónované sklá, vyhrievané sedačky, vyhrievané zrkadlá, asistent rozjazdu do kopca, dažďový senzor atď. Bolo garážované , videla som aj servisnú knižku
@13uzivatelka11 s-cross je nastupca sx4, autorka nepisala, ze ide o s-cross
@nelca84 ved píšu ze je to sx4, aj nájdeš pod týmto modelom veľa nových áut 🤷♀️ aj bývalí susedia mali sx4 a nepripadalo mi to ani zďaleka ako 12 ročne auto.
@13uzivatelka11 tak znova, je Sx4, ktore sa prestali vyrabat v 2014 a je Sx4 S-Cross, ktory sa zacal vyrabat potom ako jeho nastupca. A kedze autorka napisala len Sx4, logicky som predpokladala, ze mysli Sx4 🤷♀️
Autorke som uz odpovedala, suzuki su skvele auta a tiez pojdem znova do suzuki.
Nastupca starej SX4 je Suzuki SX4 S-Cross. Po prvom modeli a facelifte sa momentalne vyraba jeho druhy, vyraznejsi facelift (tvari sa ako vacsie auto). Technicky rovnaky je sestersky model Suzuki Vitara (smrncovnejsi dizajn, ale trosku menej miesta vzadu). Suzuki s benzinovym motorom je dobra volba. Ako rozumnu alternativu by som videl napr. Seat Arona, alebo Skoda Kamiq (obe len prednokolky a vacsinou benzinove trojvalce s turbom).
@madeincssr 20rokov chodím na Škodovke, pozerala som Kamiq ale vozidlo s rovnakými parametrami je cenovo niekde inde
@katica06 ano, Skoda si zo vsetkych jazdeniek drzi ceny hodne vysoko.
@madeincssr zbytočne rozmýšľať na niečím na čo nemám
@katica06 za mna spokojnost(mne uz len vyhrievany volant chybal). Mali sme problem s brzdami, viem ze bola aj zvolavacka ohladne toho-ale neviem ze co, lebo uz sme auto predali a tym padom nesli. Aj napriek tym brzdam, by som kupila zase.

Co je otazka?