Svokra je príliš naviazaná na môjho manžela, ako ďalej ?
Dobrý deň dámy
Prosím vás... Už fakt neviem ako ďalej. Ja viem, že ma zvozíte pod čiernu zem, že máme bývať sami, ja to viem... Aj na tom naozaj usilovne pracujeme, pretože nás tu asi porazí.
Ide o manželovu mamu. Ako, ona nie je zlá, myslím, že niektoré sú tu o mnoho horšie než táto moja. Pracujem z domu, takže mám viac času venovať sa domácnosti. To znamená že varím, periem, upratujem, kúrim.... Aby manželova mama nemusela mať toľko povinností po práci. Neviem, koľko práce ona má denne, asi dosť, netrúfam si povedať určite. To je jedno, proste z vďaky sa snažím jej pomôcť. Viete, veľakrát sa sťažovala že je vyčerpaná, už nevládze, variť ju už dookola nebaví to isté, robila to skôr z povinnosti a tak... No, niekedy sme mali čo robiť, aby sme to zjedli. Nechcem ju znevažovať, ale naozaj čo čakať keď to niekto robí pre to, lebo musí. Tak som sa toho viac menej teraz chytila ja, chápete, nové chute, ona si odpočinie a cez víkend si to vymeníme. Možno by znova našla chuť variť a starať sa o domácnosť a ja si aj krátim čas kým príde muž z práce, no bolo by mi blbé len tak sedieť doma. Ale mám pocit, že sa to nestretáva s pochopením. Ona totiž zatajuje či a čo som varila alebo jednoducho povie že ona varila, ona riadila.... Nedostáva darček od nás ale od syna, nejdeme do obchodu my dvaja ale iba on, mňa nespomenie. Mne príde akoby stále chcela byť za tú, ktorá všetko robí, nech ju ľutujú a my sme tí neschopní. Muž o tom vie, nestačí sa čudovať, vraj nechápe o čo jej ide.... Neviem baby, mám sa na to vykašľať alebo čo robiť? Nechcem zo seba robiť hlupaňu.... 😔 Nehovorím, že náš vzťah je ukážkový s pani mamou, objavili sa v ňom nejaké trhliny lebo mi príde že je príliš naviazaná na syna....
@dominika6 čítala som ju, naša nevie používať počítač takže sa nebojím 😄
hahahah :D mozno vie, znie to ako keby v teme Nevesta pisala o tebe :D
@ledgerka prestaňte 😄😄😄 som sa aj zhrozila
precitaj si tamtu temu a nic viac nemusis riesit :D mozno je tvoja svokra podobna ak aj nie pisatelka. Jedina moznost je zdrhnut co najskor.
Nuž si u nej doma....je to jej dom, jej domácnosť, ty si tam len nevesta...neviem ako si myslela to že ty navaríš a ona tvrdí že varí veď večer asi pravdepodobne večeriate spolu tak sa jednoducho spýtaj napr.svokra či je to dobré, že si si nebola istá chuťou....ale ak to hovorí mimo domácich tak hold máš smolu.....skús sa s ňou dohodnúť či jej nevadí že varíš len ty alebo budete sa striedať či ty s mužom sa budete stravovať aj variť si zvlášť a oni zvlášť....cudzí do toho nevidí, možno varíš len nejaký mesiac a predtým varievala ona alebo cez víkendy varí ona....ono je to daň bývania u svokry - vždy sa nájde niečo.....
@mogaa baby radšej to zmažem....fakt som si není istá, skúsim sa ozvať neskôr keď to preverím či naozaj....
Opacna tema....asi pisala tvoja svokra....alebo stw ta ista osoba??Dala ten isty slovosled v tom ,co robíš doma....nie kazda napise,perie,vari ....KURI...
Kks, fakt nie si ta nevesta, o ktorej tu písala pani svokra??? Bo úplne mi to sedí na teba alebo si ta istá osoba, len si to napísala opačne teraz 😂😂
Bez urážky, ale začína to byť trápne. Tento mesiac ďalšia téma, kde “záhadne” prispeje najprv prvá strana a o pár dní tá druhá. Nuž, koníka treba tiež nejako oživiť, snáď je to aspoň platená činnosť 🤦🏼♀️
To na 100%pisala tvoja svokra🤣ja umrem🙈si to okomentujte navzajom a bude ok
Máš v pamäti nejaký incident z leta? A zdúvaš sa často? Nosí ti muž na udobrenie krupicu a vianočku?
Kúpaliskový incident... švagor mesiac v nemocnici...?
Som sa nasmiala práve ... zlate ste obe
Daj jej prečítať MK
😂😂😂😂😂
@malasandrika tiez si myslim, ze to vsetko pise jedna osoba ako aj s babou, co odisla od muza pred vianocami a nasledne sem napisal aj on
A Ty si teda svokra, či nevesta? Lebo tie príspevky písala jedna a tá istá osoba. Je tam viac spoločných znakov, napríklad hneď v úvode oslovenie "dámy". To sa tu na MK nevidí často a u Vás "dvoch" zrazu to isté?
Tak toto zasnem, keby to bola pravda, tak je to fest nahoda 🙂
Koho baví vytvárať navlas rovnaké témy? Akože jedna strana, a o pár dní akože druhá strana, nezávisle od seba.
A niektoré skočíte na lep.
Aaa takto... manžel (syn) nechce napísať?🐴🐴🐴
no to vieš ..ani jeden syn nie je taký múdry ako si to myslí o ňom jeho matka,
ale ani taký hlúpi ako si to myslí o ňom jeho svokra...
Ach jaj ... ze niekto ma cas vypisovat kkciny na MK.

nedávno tu bola opačná téma o neveste...asi sa jednalo o teba..