Svrbenie po sexe
Zdravím.No ako by som začala. Je mi blbé o tom písať, ale potrebovala by som radu..od skusenejšich. Chcem vedieť či to je normálne alebo nie. Prepačte ak sa vyjadrim nejak vtipne..ale tak..normalny ludia pochopia a dufam pomozu..
Mám 18 a prvy sex som mala pred asi cca 6 mesiacmi?Problem je..že vždy pri pohlavnom styku zo mňa vyjde niečo akoby biely tekuty vytok a miestami..tvarohovity..sex som mala naposledy predvčerom a odvtedy citim svrbenie v oblasti pošvy.
Okrem toho pri sexe pociťujem niekedy bolesť..hlavne keď do mňa partner vnikne uplne..raz mi dokonca ešte tiekla krv..(panna už davno niesom).
Som z toho cela taka..smutna, vykoľajená..mám pocit že partnerovi sa ten vytok dokonca aj hnusi..hocikedy pri sexe zastane len aby to utrel a ma akoby..znechuteny vyraz, no snazi sa aby som to na nom nevidela..citim sa pri tom strašne trapne..
Čo sa so mnou moze diať?
@nikdom sexuálne prenosné choroby
Máš kvasinky, candidu. Úplne jasné príznaky. Choď ku gynekológovi a prelieč sa ty aj partner. Liečba trvá zhruba týždeň. Počas liečby žiadny sex. Bude to ok. Je to častý gynekologický problém 😉
@nikdom podľa ma ide tiež o mykózu nejakú. Určite zájdi k DR, treba preliečiť, aby sa to stále nevracalo. Musí sa preliečiť aj partner + žiaden sex minimálne na 10 dni, 7 dní je málo (vlastná skúsenosť)
Mas mykozu al inu infekciu,smer gynekolog. A preliecit aj.priatela
Žiadny sex žiadny cukor ktorý je živnou pôdou pre kvasinky a šup šup k dr 🙂 dá ti také balenie vaginálnych tabliet na týždeň a mala by si byť ok. Mne to teda nepomohlo celé tehu som toto mala ale nakoniec aj tak prešlo. A☝️ nenosiť tangace mňa išla gyn zabiť kvôli tomu 🤣
Súhlasím s tým, že máš kvasinky, veľmi bežný ženský problém a úplne normálny. Len ešte k tomu krvácaniu, musíš mu vysvetliť, že musí jemnejšie, dlhšie ťa stimulovať pred tým, alebo použite lubrik ;) bude to viac kĺzať a teba menej bolieť..
chod ku gynekologovi a vymen partnera ;D

Nech sa naučí partner sexovať a používate ochranu? Aby si nedostala nejakú STD od neho.