icon

Svrbenie po sexe

nikdom
8. jún 2020

Zdravím.No ako by som začala. Je mi blbé o tom písať, ale potrebovala by som radu..od skusenejšich. Chcem vedieť či to je normálne alebo nie. Prepačte ak sa vyjadrim nejak vtipne..ale tak..normalny ludia pochopia a dufam pomozu..

Mám 18 a prvy sex som mala pred asi cca 6 mesiacmi?Problem je..že vždy pri pohlavnom styku zo mňa vyjde niečo akoby biely tekuty vytok a miestami..tvarohovity..sex som mala naposledy predvčerom a odvtedy citim svrbenie v oblasti pošvy.

Okrem toho pri sexe pociťujem niekedy bolesť..hlavne keď do mňa partner vnikne uplne..raz mi dokonca ešte tiekla krv..(panna už davno niesom).

Som z toho cela taka..smutna, vykoľajená..mám pocit že partnerovi sa ten vytok dokonca aj hnusi..hocikedy pri sexe zastane len aby to utrel a ma akoby..znechuteny vyraz, no snazi sa aby som to na nom nevidela..citim sa pri tom strašne trapne..

Čo sa so mnou moze diať?

acrobaleno
8. jún 2020

Nech sa naučí partner sexovať a používate ochranu? Aby si nedostala nejakú STD od neho.

nikdom
autor
Autor odpoveď zmazal
acrobaleno
8. jún 2020

@nikdom sexuálne prenosné choroby

nikdom
autor
Autor odpoveď zmazal
mrkva1
8. jún 2020

@nikdom ten tvarohovitý výtok svedčí o infekcii + nasvedčuje tomu aj svrbenie. Zbehni si na gynekológiu, zbytočne sa trápiš. Dr. ti predpíše potrebnú liečbu a všetko sa rýchlo vráti do normálu.

anjelaa
8. jún 2020

Máš kvasinky, candidu. Úplne jasné príznaky. Choď ku gynekológovi a prelieč sa ty aj partner. Liečba trvá zhruba týždeň. Počas liečby žiadny sex. Bude to ok. Je to častý gynekologický problém 😉

zuzkalujza
8. jún 2020

@nikdom podľa ma ide tiež o mykózu nejakú. Určite zájdi k DR, treba preliečiť, aby sa to stále nevracalo. Musí sa preliečiť aj partner + žiaden sex minimálne na 10 dni, 7 dní je málo (vlastná skúsenosť)

sense
8. jún 2020

Mas mykozu al inu infekciu,smer gynekolog. A preliecit aj.priatela

sunny8
8. jún 2020

Žiadny sex žiadny cukor ktorý je živnou pôdou pre kvasinky a šup šup k dr 🙂 dá ti také balenie vaginálnych tabliet na týždeň a mala by si byť ok. Mne to teda nepomohlo celé tehu som toto mala ale nakoniec aj tak prešlo. A☝️ nenosiť tangace mňa išla gyn zabiť kvôli tomu 🤣

radkaradix
8. jún 2020

Súhlasím s tým, že máš kvasinky, veľmi bežný ženský problém a úplne normálny. Len ešte k tomu krvácaniu, musíš mu vysvetliť, že musí jemnejšie, dlhšie ťa stimulovať pred tým, alebo použite lubrik ;) bude to viac kĺzať a teba menej bolieť..

caroline_
8. jún 2020

chod ku gynekologovi a vymen partnera ;D

fadama
8. jún 2020

@caroline_ 😱 prečo má vymeniť partnera? 🤔

ajka0207
8. jún 2020

@nikdom tipla by som to na infekciu, rozhodne smer gynekolog a ak mate sex bez barierovej ochrany tak bude treba liecit aj partnera.