icon

Tajná krabica od ZARA

2. mar 2025

Čaute, objednával niekto za 1,98€?
Nie je to podvod? Vdaka

liz_lemon
2. mar 2025

jasne, ze je to podvod

muchotrafka298
2. mar 2025

Samozrejme, ze je to podvod. Prinajlepsom Ti nic nepride, v opacnom pripade mozes prist o vsetky peniaze, co mas na ucte. Uz som videla rozne, jedna youtuberka sa nechala nachytat na Sephora box plny produktov. Prisla jej malicka obalka s par vzorkami, bolo to v CR s tym, ze ona ihned blokovala kartu a platila este aj za vydanie novej.

januska12323
2. mar 2025

Samozrejme podvod, to sa ani nemusíš pýtať.

autor
2. mar 2025

Ďakujem za odpovede. Práve mi na FB vyskočilo to isté pre H&M 🙈

ibrunova
2. mar 2025

Mne včera vyskočilo na fb asi 20 takýchto ponúk, z rôznych reťazcov, jasné, že je to podvod, aj s tými všetkými komentármi, aký úžasný tovar prišiel.

refly
2. mar 2025

Ja ani na FB nechodím, ale mamka mi pravidelne ukazuje veci z tých reklám... takmer vždy sú to haraburdy z temu a aliexpresu, čo normálne stoja 1-3€ a snažia sa za to trhnúť aspoň 20€. Ja som na 100% presvedčená, že čo fb reklama, to o*rb. Radšej stratiť 2€, ako kúpiť niečo z FB reklamy.

ibrunova
2. mar 2025

@refly tento typ podvodu je niečo celkom iné, nie to, že kúpiš haraburdy.. Ale o tom, že tam na niečo klikneš, zadáš údaje z karty na podvodnej stránke.

refly
2. mar 2025

@ibrunova Ano, ale skôr som myslela že FB reklamám ako takým sa nedá veriť. Už len fakt, že je to FB reklama je automatické nie.

zuzikak
2. mar 2025

je to podvod. Vsetky tajne krabice, mega vypredaje, rozpredavanie neprevzatych zasielok z posty ci letiska....

maranco
2. mar 2025

Na FB si platia reklamy hlavne podvodníci inde by im nedovolili podvodnú reklamu

rozculena
2. mar 2025
sticker
jenn7
2. mar 2025

Treba len logicky rozmyslat, pride ti Zara ako obchod, ktory potrebuje posielat tajne balicky po 2 €? Ved Zara okrem vypredajov 2x rocne ani nema poriadne sale, lebo to nema zapotreby.

muchotrafka298
2. mar 2025

@jenn7 ved prave, ze to su obchody, co nemaju ani vypredaje napr. ja som toto videla Rituals, Sephora,Douglas. To staci len zdravy rozum podla mna zapojit, to neni jadrova fyzika. Ale vela ludi s tym ma problem, lebo vidia "jej vyhodne nieco a ma to aj recenzie tak kupim"