Tajná krabica od ZARA
Čaute, objednával niekto za 1,98€?
Nie je to podvod? Vdaka
Samozrejme, ze je to podvod. Prinajlepsom Ti nic nepride, v opacnom pripade mozes prist o vsetky peniaze, co mas na ucte. Uz som videla rozne, jedna youtuberka sa nechala nachytat na Sephora box plny produktov. Prisla jej malicka obalka s par vzorkami, bolo to v CR s tym, ze ona ihned blokovala kartu a platila este aj za vydanie novej.
Samozrejme podvod, to sa ani nemusíš pýtať.
Ďakujem za odpovede. Práve mi na FB vyskočilo to isté pre H&M 🙈
Mne včera vyskočilo na fb asi 20 takýchto ponúk, z rôznych reťazcov, jasné, že je to podvod, aj s tými všetkými komentármi, aký úžasný tovar prišiel.
Ja ani na FB nechodím, ale mamka mi pravidelne ukazuje veci z tých reklám... takmer vždy sú to haraburdy z temu a aliexpresu, čo normálne stoja 1-3€ a snažia sa za to trhnúť aspoň 20€. Ja som na 100% presvedčená, že čo fb reklama, to o*rb. Radšej stratiť 2€, ako kúpiť niečo z FB reklamy.
je to podvod. Vsetky tajne krabice, mega vypredaje, rozpredavanie neprevzatych zasielok z posty ci letiska....
Na FB si platia reklamy hlavne podvodníci inde by im nedovolili podvodnú reklamu

Treba len logicky rozmyslat, pride ti Zara ako obchod, ktory potrebuje posielat tajne balicky po 2 €? Ved Zara okrem vypredajov 2x rocne ani nema poriadne sale, lebo to nema zapotreby.
@jenn7 ved prave, ze to su obchody, co nemaju ani vypredaje napr. ja som toto videla Rituals, Sephora,Douglas. To staci len zdravy rozum podla mna zapojit, to neni jadrova fyzika. Ale vela ludi s tym ma problem, lebo vidia "jej vyhodne nieco a ma to aj recenzie tak kupim"

jasne, ze je to podvod