icon

Tatralandia s 2-mesačným bábätkom?

gabrielaaaa
6. feb 2020

Ahojte baby priateľ má vstupy do Tatralandie už sme boli ale má zas myslíte že tam budem môcť ísť z 2 mesačnim bábätkom? Má to do mája tak neviem

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
gabrielaaaa
autor
Autor odpoveď zmazal
gabrielaaaa
autor
6. feb 2020

Neviem čosi hádam vymyslím ale ďakujem ❤️

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
gabrielaaaa
autor
6. feb 2020

@veronika4495 ja nemyslím druhého toho môjho staršieho 😅

gabrielaaaa
autor
6. feb 2020

@veronika4495 pre boha to som si až teraz všimla 😂áno kojit no keď tak jeho segre len tá má troch svojich no uvidíme ja mu to spomeniem 😊

veronikaszabova
6. feb 2020

@gabrielaaaa pozeram, ze mas aj starsieho.
Ja by som sla. Najdes si tam kludne miestecko, kde budes s drobcom. A muz nech sa vyjasi so starsim.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
nikca101
6. feb 2020

@gabrielaaaa neviem síce či to je dobré tam ísť s tak malým bábätkom ale chodivame tam často a vždy tam vidíme maminy s úplne maličkými bábätkami a aj ich tam koja bez problémov

gabrielaaaa
autor
6. feb 2020

@veronikaszabova no veď aspoň on si oddýchne celý rok v robote bez dovolenky takže preto aj cez leto som mu povedala Chces chod ale bezomna ja som doma tu v robote ty to potrebuješ ja nie❤️👣

gabrielaaaa
autor
6. feb 2020

@veronika4495 no to zistím keď sa narodí 😂❤️áno ešte že si to tu napísala 😂inak by som ani nevedela asi mi preskočila klávesnica 😁💋no my budeme buď tam alebo do Bešeňovej keď nie tak to niekomu dá to ja neviem či vydržím víkend bez takeho maličkého ❤️👣

hettinka
6. feb 2020

@gabrielaaaa my sme boli s 3-mesačným synom na pobyte 3 dni v Tatrách a v rámci toho v Aquacity Poprad. Musím podotknúť, že bol spáč a cely čas skoro prespal v kočíku, kúpali sme sa na striedačku, malý pod stromom, do vody som ho samozrejme ani nenamočila.
Záleží od toho, aké bude bábo, a čo od toho očakávaš, lebo jeden z vás bude musieť strážiť bábo a druhý sa môže kúpať. Do vody na verejnom kupalisku s takým maličkým by som určite neodporúčala ísť.

marca12
6. feb 2020

@gabrielaaaa planujete ist na pobyt a v ramci toho aj kupanie? Lebo ak aj s ubytovanim,tak bud nech sa on sam ide kupat a vy pockate na izbe alebo nech vezme brata,kamosa alebo otca,mamu. S 2 mesacnym by som sa tam nesla trapit. Je tam mnozstvo ludi,hluk,starsie deti skacu. To vas skor vycerpa a vobec si neoddychnete.

deti95060810
6. feb 2020

to radšej nie...

gabrielaaaa
autor
6. feb 2020

No asi nepojdeme to nebudem riskovať

mirkava
7. feb 2020

@gabrielaaaa ja by som asi nesla. Je tam mnoho bakterii plesne a kadeco ine. Babo bude mat však svoj uteracik alebo neviem kde bude lezkat, kociarik takze je to ba vas 😉

gabrielaaaa
autor
7. feb 2020

@mirkava no ja by som ho do vody ani nedala to nie viem že ja som mala zápal nie to taký maličký

prihlassa
7. feb 2020

@gabrielaaaa boli sme s dvojmesačným v besenovej bábo prespsao deň v kočíku a na lehátku my sme sa pri ňom prestriedali a nemusela som nikoho obťažovať so stráženým drobca