Telekom alebo 02
Skúsenosti vaše..Kto ma lepšie pokrytie signalu?telekom či 02?
@kacenocka2 My mame cela rodina o2 a zatial sme nikdy nikde bez signalu neostali, ani v zahranici.
@kacenocka2 O2. Porovnaj si ceny a výhody daných balíčkov. Jedine O2
Mala som v minulosti O2 za mňa nič moc, aj signál nič moc. Telekom mám signál všade.
@kacenocka2 Prepáč, ale ako Ti pomôže to, že u mňa má lepšie pokrytie Telekom a u iného užívateľa modrého koníka má lepšie pokrytie O2 ?
Však si objednaj SIM od oboch (stačia predplatenky), potestuj vo svojom okolí povedzme týždeň a vyber si toho operátory, ktorý má lepšie pokrytie v Tvojich lokalitách.
P.S.: Alebo je táto diskusia len preto, aby nejaká diskusia bola ? Nerozumiem.
@kacenocka2 ja mam telekom, ale zvažujem prejsť k O2, pretože nemám signál všade. Hlavne na chalupe mi chýba
My sme prechadzali z O2 na Telekom prave kvoli zlemu signalu tam, kde sme potrebovali. Ale uz som bol v lokalitach, kde Telekom mal mizerne pokrytie a Orange aj O2 tam fungovali bez problemov. Takze ako radia ostatni, musis si vyskusat ake pokrytie a v akej kvalite je signal tam, kde ho potrebujes Ty. A este je rozdiel hovor a data. Signal kludne na telefonovanie moze byt, ale data vobec, alebo len zufalo pomale ...
@kacenocka2 aj ja som presla z telekomu do o2 radosť výhodnejšie služby
@paulinam99 prosím sa nezapajať do diskusie,ak sa ti niečo nepáči,alebo vadi ze som sa na niečo opýtala diskutujúcich..kto chce, napíše,kto nie, nenapíše
Vďaka
Mala som dávno problém aj s 02 so signálom, možno sa to už zlepšilo..ale Telekom je dlhoročný operator, či nemôže mať ešte lepšie pokrytie,tak som chcela pár názorov,lebo chcem preniesť číslo a neviem sa rozhodnúť ku ktorému
Teraz som prešla z Telekomu do O2 - za mňa lepšie služby za lepšiu cenu a bez viazanosti. Pokrytie som neriešila, mali sme aj v dávnejšej minulosti O2 a nebol problém, aspoň tam kde sa ja pohybujem.
@lenuska9999 telekom ma len viazanosť, že?02 a orange ma bez..ale do 14 dni sa da odstúpiť od zmluvy, pokiaľ viem
@joe33 vyjde to na stejno cenovo,len co sa tyka signalu,sa bojim aby som potom neľutovala
@kacenocka2 no neviem mám o2 asi 4 rok a musím povedať že O2 je výhodnejšie. A signál sa dá overiť buď priamo u nich alebo na internetovej stránke.
@kacenocka2 mne vychádza O2 cenovo lepšie - v telekome som mala 8G dát teraz pre porovnanie za zhruba tú istú cenu (tuším ešte 1-2€ menej) mám 10G + 10G na 3 vybrané aplikácie a teda aj to, že je to bez viazanosti je výhoda - čiže ak nebude dobrý signál, vieš sa bez problémov vrátiť do telekomu. Plus ak máš niekoho v O2, môže vďaka tebe ušetriť na mesačných platbách po dobu 12 mesiacov, tuším 5€ zľava, ak uvedieš, že ti odporučil O2.
@kacenocka2 Telekom sieť používa aj Juro (virtuál do Telekomu) bez viazanosti 0.02€ za minútu/SMS ak mesačne dobiješ kredit aspoň za 5€ tak máš 250 minút/SMS + druhú SIM kartu mať na dáta od iného operátora.
Ale všetko záleží od tvojej priemernej mesačnej spotreby, napíš si do tabuľky za posledné 3 mesiace koľko minút, SMS a dát si minula a porovnaj ceny kde by to koľko stálo.
@kacenocka2 odstúpiť od zmluvy do 14 dní môžeš, iba ak ju neuzavrieš osobne na pobočke ale na diaľku (cez web, telefonicky + zmluva kuriérom).
@kacenocka2 nejak to neriešim, ale keď sa na to spätne pozriem, občas som nemala signál v Telekome. Teraz som O2, síce už dlhšie, ale so signálom nemám problém. Len tie ceny. Telekom o 15eur viac mesačne na neobmedzení paušál.
@maranco ďakujem,dobre vedieť..oni ma maju kontaktovať telefonicky, že mi pošlú kuriéra keď sa rozhodnem
@kacenocka2 viazanosť je zvyčajne nevýhodná pre zákazníka
ak sa ti zmenia okolnosti (zmena práce, presťahovanie, choroba) musíš platiť naďalej aj keď to už nebude výhodné pre teba
@kacenocka2 a o Radosti (spadá pod sieť O2) si neuvažovala? Majú výhodnejšie ceny.
@kristiii dobijanie kreditu či paušál?
@kacenocka2 paušál, bez viazanosti, ale nechodia faktúry, sťahujú si každých 30 dní automaticky z karty
@kacenocka2 Sorry, ale v tej otázke chýba akákoľvek logika ..., ... navyše aj z tých "noname" odpovedí diskutujúcich bez uvedenia lokality, kde signál majú alebo nemajú, sú k ničomu.
Môj názor môžeš, ale i nemusíš akceptovať, ale to mi nijako nebráni reagovať a vysloviť si svoj názor v ktorejkoľvek diskusii na kohokoľvek. Prajem Ti pekný večer.
@paulinam99 jasné že ho neakceptujem..hlavne že tvoj komentár logiku má👌..tak ako ty môžeš vyjadriť svoj názor,tak ja môžem položiť otázku do diskusie akú chcem..vyjadrili sa k otázke tí čo mali dvoch operátorov a vedia to porovnať bez ohľadu na lokalitu..tvoj názor vôbec nesuvisel s mojou otázkou,tak si sa nemusela zapájať,ale zjavne sa ti chcelo zapárať do niekoho svojimi komentarmi...pekny večer aj tebe
@kacenocka2 OK, tak sa Ťa opýtam inak:
1.) Ako Ti pomohli odpovede na Tvoju otázku od iných diskutujúcich ?
2.) Ktorá odpoveď bola pre Teba tažisková z hľadiska Tvojho rozhodnutia ?
3.) Ktorého operátora si si napokon vybrala a prečo ?
Ďakujem za odpovede.

@kacenocka2 asi ako kde, u nas v obci ma uplne pokrytie iba O2, ostatni operatori len velmi slabo aj to nie vsade