icon

Telekom alebo 02

kacenocka2
11. jan 2023

Skúsenosti vaše..Kto ma lepšie pokrytie signalu?telekom či 02?

nelca84
11. jan 2023

@kacenocka2 asi ako kde, u nas v obci ma uplne pokrytie iba O2, ostatni operatori len velmi slabo aj to nie vsade

adrianka2606
11. jan 2023

@kacenocka2 My mame cela rodina o2 a zatial sme nikdy nikde bez signalu neostali, ani v zahranici.

joe33
11. jan 2023

@kacenocka2 O2. Porovnaj si ceny a výhody daných balíčkov. Jedine O2

ninusa221
11. jan 2023

Mala som v minulosti O2 za mňa nič moc, aj signál nič moc. Telekom mám signál všade.

paulinam99
11. jan 2023

@kacenocka2 Prepáč, ale ako Ti pomôže to, že u mňa má lepšie pokrytie Telekom a u iného užívateľa modrého koníka má lepšie pokrytie O2 ?
Však si objednaj SIM od oboch (stačia predplatenky), potestuj vo svojom okolí povedzme týždeň a vyber si toho operátory, ktorý má lepšie pokrytie v Tvojich lokalitách.

P.S.: Alebo je táto diskusia len preto, aby nejaká diskusia bola ? Nerozumiem.

lenuska9999
11. jan 2023

@kacenocka2 ja mam telekom, ale zvažujem prejsť k O2, pretože nemám signál všade. Hlavne na chalupe mi chýba

aalt
11. jan 2023

My sme prechadzali z O2 na Telekom prave kvoli zlemu signalu tam, kde sme potrebovali. Ale uz som bol v lokalitach, kde Telekom mal mizerne pokrytie a Orange aj O2 tam fungovali bez problemov. Takze ako radia ostatni, musis si vyskusat ake pokrytie a v akej kvalite je signal tam, kde ho potrebujes Ty. A este je rozdiel hovor a data. Signal kludne na telefonovanie moze byt, ale data vobec, alebo len zufalo pomale ...

zuzkaa1991
11. jan 2023

@kacenocka2 aj ja som presla z telekomu do o2 radosť výhodnejšie služby

kacenocka2
autor
11. jan 2023

@paulinam99 prosím sa nezapajať do diskusie,ak sa ti niečo nepáči,alebo vadi ze som sa na niečo opýtala diskutujúcich..kto chce, napíše,kto nie, nenapíše
Vďaka

kacenocka2
autor
11. jan 2023

Mala som dávno problém aj s 02 so signálom, možno sa to už zlepšilo..ale Telekom je dlhoročný operator, či nemôže mať ešte lepšie pokrytie,tak som chcela pár názorov,lebo chcem preniesť číslo a neviem sa rozhodnúť ku ktorému

renka30
11. jan 2023

Teraz som prešla z Telekomu do O2 - za mňa lepšie služby za lepšiu cenu a bez viazanosti. Pokrytie som neriešila, mali sme aj v dávnejšej minulosti O2 a nebol problém, aspoň tam kde sa ja pohybujem.

kacenocka2
autor
11. jan 2023

@lenuska9999 telekom ma len viazanosť, že?02 a orange ma bez..ale do 14 dni sa da odstúpiť od zmluvy, pokiaľ viem

kacenocka2
autor
11. jan 2023

@joe33 vyjde to na stejno cenovo,len co sa tyka signalu,sa bojim aby som potom neľutovala

joe33
11. jan 2023

@kacenocka2 no neviem mám o2 asi 4 rok a musím povedať že O2 je výhodnejšie. A signál sa dá overiť buď priamo u nich alebo na internetovej stránke.

renka30
11. jan 2023

@kacenocka2 mne vychádza O2 cenovo lepšie - v telekome som mala 8G dát teraz pre porovnanie za zhruba tú istú cenu (tuším ešte 1-2€ menej) mám 10G + 10G na 3 vybrané aplikácie a teda aj to, že je to bez viazanosti je výhoda - čiže ak nebude dobrý signál, vieš sa bez problémov vrátiť do telekomu. Plus ak máš niekoho v O2, môže vďaka tebe ušetriť na mesačných platbách po dobu 12 mesiacov, tuším 5€ zľava, ak uvedieš, že ti odporučil O2.

maranco
11. jan 2023

@kacenocka2 Telekom sieť používa aj Juro (virtuál do Telekomu) bez viazanosti 0.02€ za minútu/SMS ak mesačne dobiješ kredit aspoň za 5€ tak máš 250 minút/SMS + druhú SIM kartu mať na dáta od iného operátora.

Ale všetko záleží od tvojej priemernej mesačnej spotreby, napíš si do tabuľky za posledné 3 mesiace koľko minút, SMS a dát si minula a porovnaj ceny kde by to koľko stálo.

maranco
11. jan 2023

@kacenocka2 odstúpiť od zmluvy do 14 dní môžeš, iba ak ju neuzavrieš osobne na pobočke ale na diaľku (cez web, telefonicky + zmluva kuriérom).

nikasmile
11. jan 2023

@kacenocka2 nejak to neriešim, ale keď sa na to spätne pozriem, občas som nemala signál v Telekome. Teraz som O2, síce už dlhšie, ale so signálom nemám problém. Len tie ceny. Telekom o 15eur viac mesačne na neobmedzení paušál.

kacenocka2
autor
11. jan 2023

@maranco ďakujem,dobre vedieť..oni ma maju kontaktovať telefonicky, že mi pošlú kuriéra keď sa rozhodnem

maranco
11. jan 2023

@kacenocka2 viazanosť je zvyčajne nevýhodná pre zákazníka
ak sa ti zmenia okolnosti (zmena práce, presťahovanie, choroba) musíš platiť naďalej aj keď to už nebude výhodné pre teba

kristiii
11. jan 2023

@kacenocka2 a o Radosti (spadá pod sieť O2) si neuvažovala? Majú výhodnejšie ceny.

kacenocka2
autor
11. jan 2023

@kristiii dobijanie kreditu či paušál?

kristiii
11. jan 2023

@kacenocka2 paušál, bez viazanosti, ale nechodia faktúry, sťahujú si každých 30 dní automaticky z karty

paulinam99
11. jan 2023

@kacenocka2 Sorry, ale v tej otázke chýba akákoľvek logika ..., ... navyše aj z tých "noname" odpovedí diskutujúcich bez uvedenia lokality, kde signál majú alebo nemajú, sú k ničomu.

Môj názor môžeš, ale i nemusíš akceptovať, ale to mi nijako nebráni reagovať a vysloviť si svoj názor v ktorejkoľvek diskusii na kohokoľvek. Prajem Ti pekný večer.

kacenocka2
autor
11. jan 2023

@paulinam99 jasné že ho neakceptujem..hlavne že tvoj komentár logiku má👌..tak ako ty môžeš vyjadriť svoj názor,tak ja môžem položiť otázku do diskusie akú chcem..vyjadrili sa k otázke tí čo mali dvoch operátorov a vedia to porovnať bez ohľadu na lokalitu..tvoj názor vôbec nesuvisel s mojou otázkou,tak si sa nemusela zapájať,ale zjavne sa ti chcelo zapárať do niekoho svojimi komentarmi...pekny večer aj tebe

paulinam99
12. jan 2023

@kacenocka2 OK, tak sa Ťa opýtam inak:
1.) Ako Ti pomohli odpovede na Tvoju otázku od iných diskutujúcich ?
2.) Ktorá odpoveď bola pre Teba tažisková z hľadiska Tvojho rozhodnutia ?
3.) Ktorého operátora si si napokon vybrala a prečo ?

Ďakujem za odpovede.

akinimodk
Odpoveď bola odstránená