Tesco Clubcard
Všimli ste si koľko stoja potraviny a drogéria bez karty? Ja sice kartu mám ale taký ľudia čo ju nemajú zaplatia oveľa viac.
Aj môj muž bol v sobotu na nákup, a keď videl tie rozdiely 🤨 na pokladni mu sama predavačka vraví, viete čo?? Tu máte vypíšte si 😁
Ja len že niekto si to možno nevšimne alebo nebude vedieť ako to vypísať. Je to taky oser na ľudí ...
Ja nakupujem vylucne v tescu a uz sa mi parkrat stalo, ze ma na samoobsluznej pokladni niekto poprosil, aby som mu nacitala clubcard. Nemam problem, body pre mna navyse 😁
@autorka Ale no, zas tie ceny su vyznacene, ktora je bezna a ktora je pre clenov. Su to velke zlte cedule. A niekto nevie vypisat ako sa vola a kde byva? Casto aj na predajni oslovuju a ponukaju papiere na vypisanie. Inde vies vypisat papier na kartu? V dm-ku, u dr. Maxa, na benzinke...
@nelca84 prosím vás naco slúžia vlastne tie body v tescu konkrétne? Lebo mám kartu už dlho a myslela som si, že primárne slúži iba na tie zľavy na tovar
@gabika0825 kazde tri mesiace ti pridu domov poukazky na nakupy. Je tam nejaka ciastka, ktoru ti odrataju z nakupu. To sa odvija od toho, kolko si tam nakupila, mne chodi zhruba 12-15e, kedze nakupujem iba tam. Plus ti pridu zlavove kupony na vybrane potraviny prisposobene na mieru, tiez podla toho co nakupujes.
Ja by som skonštatovala že bez clubcard sa do tesca už ani neoplatí chodiť. Tam akcie bez karty ani nemajú. Kto nemá kartu radšej kaufland.
Môžeš aj doma cez apku urobiť a netreba nič vypisovať v obchode, takto som robila aj kaufland a dm apku ( aj SK aj AT kartu )
Pozri sa, tak ci tak to zaplatíme my, zákazníci. Ani Tesco nie je charita a musí generovať zisk. To co mame zľavu na vianočku s kartou, to zaplatíme v inom to are. Je to marketingová metóda, zákonná a regulárne, pretože nikto nenakupi len tie veci co sú v zľave, ale v ostatnom nákupe bohaté vyrovná to, čo ušetril na zľavnených produktoch.
Každý obchodný reťazec ma bonusy pre "registrovaných" zákazníkov. Bill, Kaufland, Lidl. Každý obchodný reťazec to ma zrátané. Zľavami na karty láka nakupovať zákazníkov akurát u nich, pretože nikto nekúpi len vianočku č zľave. A každý zákazník sa môže sám a dobrovoľne rozhodnúť ci na to pristúpi, či nie. Každý sa rozhodne, či je to pre neho výhodné alebo nie.
Tak... Asi si potrebujú nahnať nových clubcarďákov...🤷. Ja radšej lidl, aj bez vernostnej karty celkom dobre nakúpim.
daju ti moznost nakupit vyhodnejsie a oni su ti zli? ved kto nechce kartu nech si ju nevybavi a snad vypisat kontaktne udaje nie je uplne raketova veda
Panebože zas riešite ja píšem len preto že tu v kuse niekto píše ako ušetriť a ako je všetko drahé tak im to asi také jasné nie je, nemyslíte?
Ja nakupujem v Tesco tovar, ktorý je akciovo označený....na každom lístku z pokladne vidím koľko eur som ušetrila oprati cenám bez club karty....pri nákupe nad 50€ je to niekedy viac než 8 eur.... robíme tam väčšie akciové nákupy a fakt odrátajú aj 10-12 eúr...body za nákup zapisujú na club kartu... naposledy za obdobie niekoľkých mesiacov sa nam tam nazbieralo vyše 120€ takže jeden veľký nákup sme mali vlastne zadarmo.... potešilo mooooc....

Tak si vybavia kartu a majú to v zľave. Vybavenie karty je záležitosť par minút.