icon

Tesco Clubcard

14. sep 2022

Všimli ste si koľko stoja potraviny a drogéria bez karty? Ja sice kartu mám ale taký ľudia čo ju nemajú zaplatia oveľa viac.

viestta
14. sep 2022

Tak si vybavia kartu a majú to v zľave. Vybavenie karty je záležitosť par minút.

lenka2710
14. sep 2022

Aj môj muž bol v sobotu na nákup, a keď videl tie rozdiely 🤨 na pokladni mu sama predavačka vraví, viete čo?? Tu máte vypíšte si 😁

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
14. sep 2022

Ja len že niekto si to možno nevšimne alebo nebude vedieť ako to vypísať. Je to taky oser na ľudí ...

nelca84
14. sep 2022

Ja nakupujem vylucne v tescu a uz sa mi parkrat stalo, ze ma na samoobsluznej pokladni niekto poprosil, aby som mu nacitala clubcard. Nemam problem, body pre mna navyse 😁

nelca84
14. sep 2022

@autorka Ale no, zas tie ceny su vyznacene, ktora je bezna a ktora je pre clenov. Su to velke zlte cedule. A niekto nevie vypisat ako sa vola a kde byva? Casto aj na predajni oslovuju a ponukaju papiere na vypisanie. Inde vies vypisat papier na kartu? V dm-ku, u dr. Maxa, na benzinke...

gabika0825
14. sep 2022

@nelca84 prosím vás naco slúžia vlastne tie body v tescu konkrétne? Lebo mám kartu už dlho a myslela som si, že primárne slúži iba na tie zľavy na tovar

nelca84
14. sep 2022

@gabika0825 kazde tri mesiace ti pridu domov poukazky na nakupy. Je tam nejaka ciastka, ktoru ti odrataju z nakupu. To sa odvija od toho, kolko si tam nakupila, mne chodi zhruba 12-15e, kedze nakupujem iba tam. Plus ti pridu zlavove kupony na vybrane potraviny prisposobene na mieru, tiez podla toho co nakupujes.

ivana11155
14. sep 2022

Ja by som skonštatovala že bez clubcard sa do tesca už ani neoplatí chodiť. Tam akcie bez karty ani nemajú. Kto nemá kartu radšej kaufland.

stellarstar
14. sep 2022

Môžeš aj doma cez apku urobiť a netreba nič vypisovať v obchode, takto som robila aj kaufland a dm apku ( aj SK aj AT kartu )

viestta
14. sep 2022

Pozri sa, tak ci tak to zaplatíme my, zákazníci. Ani Tesco nie je charita a musí generovať zisk. To co mame zľavu na vianočku s kartou, to zaplatíme v inom to are. Je to marketingová metóda, zákonná a regulárne, pretože nikto nenakupi len tie veci co sú v zľave, ale v ostatnom nákupe bohaté vyrovná to, čo ušetril na zľavnených produktoch.
Každý obchodný reťazec ma bonusy pre "registrovaných" zákazníkov. Bill, Kaufland, Lidl. Každý obchodný reťazec to ma zrátané. Zľavami na karty láka nakupovať zákazníkov akurát u nich, pretože nikto nekúpi len vianočku č zľave. A každý zákazník sa môže sám a dobrovoľne rozhodnúť ci na to pristúpi, či nie. Každý sa rozhodne, či je to pre neho výhodné alebo nie.

doriiis
14. sep 2022

@nelca84 ...ked mas appku tie body si mozes kedykolvek premenit na poukazky...a je jedno aky tovar za to kupis,proste sa ti to odrata z nakupu

mikadooo
14. sep 2022

Tak... Asi si potrebujú nahnať nových clubcarďákov...🤷. Ja radšej lidl, aj bez vernostnej karty celkom dobre nakúpim.

nelca84
14. sep 2022

@doriiis mna vacsia ciastka naraz viac potesi, zatial to necham takto 😉

petamich
14. sep 2022

daju ti moznost nakupit vyhodnejsie a oni su ti zli? ved kto nechce kartu nech si ju nevybavi a snad vypisat kontaktne udaje nie je uplne raketova veda

autor
14. sep 2022

Panebože zas riešite ja píšem len preto že tu v kuse niekto píše ako ušetriť a ako je všetko drahé tak im to asi také jasné nie je, nemyslíte?

masinka
14. sep 2022

@viestta presne tak, aj na marketingu sa uci ze obchody maju 20:80... 20 % tovaru lacnejsie ako inde alebo v akcii a na zvysnych 80 % si to dorovnaju. Jedine dochodcovia co obehnu kazdy den 4 obchody koli zlavam na tom mozu usetrit.

adka176
15. sep 2022

Ja nakupujem v Tesco tovar, ktorý je akciovo označený....na každom lístku z pokladne vidím koľko eur som ušetrila oprati cenám bez club karty....pri nákupe nad 50€ je to niekedy viac než 8 eur.... robíme tam väčšie akciové nákupy a fakt odrátajú aj 10-12 eúr...body za nákup zapisujú na club kartu... naposledy za obdobie niekoľkých mesiacov sa nam tam nazbieralo vyše 120€ takže jeden veľký nákup sme mali vlastne zadarmo.... potešilo mooooc....