Testovanie Wolt - ostala som smutná
Dobrý deň dámy a aj admini . Bola by som šťastná že nezmazanie diskusie . Nedávno mi vysokovýkonné upozornenie - zapoj sa do súťaže s woltom . No po prečítaní komentárov som sa tam ani nezapojila . Popis súťaže je jednoduchý - odkiaľ si a či vieš objednať z marketov a 101 drogerie . Veľa úžasných mamičiek tam pridalo screenshot a odpovedalo na tieto dve otázky . Ostatok ? Začali tam vypisovať aké to majú ťažké , úrazy , viac deti , nespokojne deti , niektoré mamičky dokonca pracujú pri mesačných bábätkách . Úprimne ? Každá z nás má nárok na rodicak do troch rokov . Tak že pracuje asi musí nie alebo čo … koľké z nás sme na rodidacku 300 či 400 eur a musíme žiť . Že manželia sú pracovne vyťažení . Ktorej z nás nie sú? Je mi smutno z toho , že polovica mamičiek tam napísala výlevy . Verím každej jednej . Ale takisto viem že každá jedna z nás to má ťažké !!!! Ja mam tiež náročné dieťa s muzom som maximálne hodinu vecer celé dni v práci . Ale mam to tam vypisovať ? Koľké z nás nemajú pomoc starých rodičov
Koľke z nás sme na deti samé … a potom tam začali mamičky vypisovať , zapamätala som si zvlášť jednu ktorá napísala sloh ako VYUŽÍVA WOLT STÁLE potom litánie ako to ma ťažké s deťmi že muž je zaneprázdnený a nakoniec veta rada s vami otestijem wolt . Veď si dajte ruku na srdce ženy , je to súťaž , položené dve otázky , 3/4 z vás tam výpise srdcervúce príbehy . Lenže ani jedna z nás to ľahké nemáme !!!! Verím , že aj mamička ktorej muž príde domov z práce o tretej a “prevezme” si dieťa tak nemá na ružiach ustlané !!! A potom príde súťaž na ktorú mame každá jedna z nás právo a začnú tam ženy vypisovať svoje životne osudy . Veď sú to ženy aj so znevýhodnenými detičkami , každá mame svoj kriz , ale raz je súťaž s jasnými dvomi otázkami tak odpovedám na ne nie ? Všetka časť maminkám čo to splnili … ja som po prečítaní komentárov sa už radšej ani nezapojila , mam svoje starosti s malou ale nebudem to tam hyperbololizovat za každú cenu . Diskusia mienená možno aj na adminov , aby to regulovali a pokial neznie popis súťaže popíšte svoj životný príbeh mazať . A dať šancu tým ktoré odpovedia k veci . Ďakujem a ospravedlňujem sa za sloh .
@sisa_s verím že inteligentnejšie ženy pochopía moj mieneny príspevok 🙂
prečo píšeš ako anonym...
sa hanbíš za nick a či za názor...
Tak vieš, asi dúfajú, že ich siahodlhé príbehy obmäkčia organizátorov a vyhrajú súťaž. 😁
autorka, všetky pochopia...aj tie menej inteligentné...však povedzme si otvorene zas si tam nepísala ktovie aké múdrosti ...😉
A z čoho ti je smutno?
@deti95060810 Píšem ako anonym odvtedy čo som vytvorila diskusiu a našla som si v správach vyhrážky smrťou a prianím aby moje deti skapali do rana . Mám tuto stránku rada . Našla som tu veľa podpory a rad . Ale odtiaľ potiaľ
@acer11 presne z toho že veľa mamičiek tam napísalo odpoved a a odpoved b . Ale veľmi veľa žien tam rozpísalo príbehy z ktorých niektoré ako som uviedla príklad že v prvej vete nakupujem s woltom každý deň a v poslednej veľmi rada by som vyskúšala nakup cez wolt . Že to je proste nefér
Trebalo ti toho?
Viete … napríklad na ig funguje väčšina súťaži formou robotov …. Musíš odpovedať alebo napísať komentár tak ako je zadanie . A potom mame všetci rovnaku šancu na výhru . Tu je to možno apel na adminov , keď nám vedia premenovať nadpisy , keď vedia mazať , aby aj toto regulovali . Opakujem . Popis neznel “popíšte svoj životný príbeh “. Ale odpovedzte na otázky a a b . Ja verím tomu že sú mamičky ktoré majú “bezproblemove” deti a potom sú mamičky ktoré sa potia cely deň . Ale aj jedna aj druha skupina má v tej súťaži rovnaký nárok na výhru . Teraz si ako mame myslieť ako budú vyberať výherkyňe ? Podľa toho ktorá má najhorší životný príbeh ? Opakujem opäť a znovu , verím tomu že to majú ťažké . Ja mám strašne náročné dieťa a sim rada keď pri nej uvarim zemiaky . Muž nie je s nami takmer vôbec . Ale nebudem to tam vypisovať keď tak podmienky nezneli . Ja doprajem tisíckrát výhru mamičke so zlomenou nohou ale aj mamičke ktorá nemá “žiadne starosti” ( ak taká vôbec je ). Ale každá jedna z nás má úplne rovnaké právo na výhru !!!!
Si sa nezapojila, lebo čo?
Mohla si to aspoň skúsiť 😉 mala si šancu - možno by motyka vystrelila a bola by si víťaz. Takto možno vyhrá jedna z tých, čo napísala litánie 🤷🏻♀️
Väčšina súťaží funguje tak, že sa hodia mená (nicky) do nejakého random systému. Aj ja to tak robievam a je mi jedno, kto aké litánie napíše do komentu. Víťaza vyberie náhodný generátor a ako dôkaz pridám video.
Ja neviem, ale pozri sa na akukolvek stranku, ktora robi sutaze, napr. ze treba zdielat nejaky obrazok, oznacit niekoho a pod alebo napisat odpoved. Jasne v popise pise, co treba robit a 500 komentarov je tam od pologramotnych ludi, ktori nepochopili zadanie alebo vypisuju kraviny, na ktore nie je nikto zvedavy. Tak to jednoducho je, aj takito ludia maju moznost pouzivat internet a mozu si tam pisat, co len chcu. A rozumiem, ze casto nie je v silach admina to "uhlidat".
Inak sa teda do ziadnych sutazi nezapajam, ale obcas mi to spamuje stenu na fb, lebo kamosky zdielaju, tak to, bohuzial, vidim.
@nikaeli však práve pre to som sa nezapojila. Lebo je tam milión príbehov o ťažkom osude . Ale stále hovorím ktorá z nás to má ľahké . Mám kamosku , ktorej dieťa ti prisaham nevie plakať . Prespí jej celu noc je zdravé dobrucke . Muž Jej platí na pól dňa opatrovateľku , platí komplet všetky výdavky , materská a rodicak je cely jej nestará sa kde to minie , na nákupy používa spoločný účet ( materská a rodicak jej chodia na vlastný účet ). Príde z práce podľa firmy a venuje sa dieťaťu , kamoska si môže robiť čo chce . Napriek tomu sa do súťaže zapojila a bola jednou z tých čo popisala ťažký životný osud ala zaneprázdnený otecko . Čo ptoom tie mamy čo sú naozaj na detičky samé a žijú len z toho rodicaku ? Mne ide naozaj len o princip že by admini toto mohli regulovať . Nič viac
@sisa_s šikovne si ty dievča
@beata_k ďakujem ti , to som naozaj nezachytila
Nerozumiem kde je problem, ved snad losovali len z tych, co odpovedali na relevantne otazky. Ak vylosovany nesplna podmienky, snad sa losuje dalej, teda aspon pri normalnych sutaziach. Ci tu na koniku nie?
Robíš z komára somára - pre takú blbosť byť smutná? súťaž je príležitosť získať niečo zadarmo. Šancu má každý, kto sa zapojí. Aj ty. Ak vyhrám, som happy 🥳
ak nie, nič sa nestane 🙃 ideme ďalej.
@beata_k pretože v popise súťaže je “vyberieme” 5 z vás … ja čo sa zapajam
Do súťaži napríklad na ig je tam jasne napísané napríklad robot žrebuje …
@nikaeli dobre … tak poďme každá vypisovať svoje ťažké osudy aj keď je jasne Dana taká a taká podmienka… potom v poriadku
Tak sa zapoj. Ešte máš čas vymyslieť nejaký príbeh, ktorým tromfneš všetky ostatné 😉 veľa šťastia..
@nikaeli veď práve že ja taká nie som . Ja nechcem tromfovat ostatne . Mame mat všetci rovnaku šancu
pochybujem že organizátori nejaké litánie čítajú tak nech ťa to netrápi 🙂 ako už ti to aj vyššie napísali, mnohí ľudia zvlášť ženy rady zveličujú, myslia si že im to pridá na dôležitosti, chápem že ťa štve nejaká nespravodlivosť lebo obvykle ten čo by si fakt zaslúžil a potreboval pomoc sa k nej nedostane, ale nech ťa to netrápi, v skutočnosti aj ten na náprotivnej strane je obvykle rovnako sebecký a rozmýšľa o sebe a nie o druhom, čiže je zbytočné si niečo namýšľať
nie, ty tú šancu vyhrať nemáš
ty si sa predsa nezapojila 🤷🏻♀️
ja si myslím, že je to skôr o tých ľuďoch, ktorí nevedia, že to tak funguje a je to veľakrát žrebované automaticky... oni si proste myslia, že vyhrá ten, kto tam napíše najdojímavejší príbeh...necítila by som sa smutná ani nič...proste nechápu a chcú len zaujať možno často aj svojím preháňaním a hraním na city...
to je podobne aj ked niekedy bežalo to modré z neba, či v siedmom nebi.. pridal sa nejaký príspevok, nikto sa tam nič nepýtal, ktovie či to reálne aj píše ten rozboril a tí ľudia proste jeden cez druhého, že prečo ma vilko nenavštíviš a prosím o splnenia sna pre toho a toho.... a ked im tam niekto odpísal, že to tak nefunguje (z produkcie), ale že si musia vypísať žiadosť a pod., tak sa ešte urážali a začali im nadávať, že aký oni majú príbeh a oni na nich kašlú.... proste tí ľudia to asi nechápu.. neviem...
To neni len tu.Ale všade, aj na fb a pritom sa tie súťaže ani netýkajú detí.Ked čítam tie výlevy mimo tém tak katastrofa.Doslova životné príbehy.Niekedy až na knihu.Podla mňa aj dosť prifarbujú,aby akože ich vybrali.Ale je zaujímavé, že vždy len matky s deťmi sa tam takto žalujú.Iného nikoho nevidím.. že som napr sám,sama,nemám peniaze a starám sa trebárs o rodičov nevládnych.Toto som nečítala ešte nikde.Ale samozrejme,jakmile sa spomenie dieťa, to aby prišlo všetkým akože lúto.Ja sa nezapájam nikdy do nijakej sútaže a je.Volakedy som sa zapájala ale nemám šťastie na výhru.Asi musím povymýšlať nejaký srdcervúci príbeh.Potom možno vyhrám aj ja🙂
Iba slovockaris. Ty si ozaj myslis, ze niekto cita 500, 1000 prispevkov? Zapisuje najhorsie, vyhodnocuje a popritom smokli do vreckovky? Ozaj si to myslis?
@beata_k ja som ti uznala pravdu tak neutoc . Áno úprimne som si to myslela lebo v popise je “vyberieme my” a prišlo mi to logické keď jedna tam napíše že prišla o obe nohy a ruky a je sama na 5 deti a druha tam napíše len že áno dá sa objednať tak mi to prišlo ľúto . Je to aj v názve mojej témy . Nikoho neurazam len som skonštatovala . Pekný vecer

Ved si sa mala zapojit tam, nie tu nariekat a lutovat sa...