icon

Tiper Marino

tomaas6554
28. apr 2025

nazor ?

riri178
22. máj 2025

neodporúčam

tomaas6554
autor
8. jún 2025
@riri178

neodporúčam

@riri178 preco

riri178
8. jún 2025

pokiaľ si pravidelný tipér a máš výhry a prehry v rade (ako sám Marino píše), bude to rovnaké aj v ním. Nevidím v tom pridanú hodnotu. Ale však vyskúšaj, skúsenosť je lepšia ako informácia

igor1995
18. jún 2025

@tomaas6554
16 tiketov z kuzrom do 1,5 bilacia 9/16 cize som v minuse neodporucam a hlavne ako ho vsetci influenceri zdielaju urcite si to zaplatil ….. Neodporučam a to som mu zaplatil 200€ to som radsej mohol dat bezdomovcom 🤷🤷

tomaas6554
autor
23. jún 2025
@igor1995

@tomaas6554
16 tiketov z kuzrom do 1,5 bilacia 9/16 cize som v minuse neodporucam a hlavne ako ho vsetci influenceri zdielaju urcite si to zaplatil ….. Neodporučam a to som mu zaplatil 200€ to som radsej mohol dat bezdomovcom 🤷🤷

@igor1995 dakujem

alexis1999
30. júl 2025

Určite neodporúčam a budem to pisat vsade kde sa len da aby su ludia dali pozor.. 5 dni tipovania vsetko podla jeho rád jeden výherný tiket a 800€ v piip takze tolko k tomu.. Nenechajte sa oklamať správami a recenziami influencerov ktori reálne ani nestavkuju len robia promo za peniaze 🙂

tomaas6554
autor
6. aug 2025
@alexis1999

Určite neodporúčam a budem to pisat vsade kde sa len da aby su ludia dali pozor.. 5 dni tipovania vsetko podla jeho rád jeden výherný tiket a 800€ v piip takze tolko k tomu.. Nenechajte sa oklamať správami a recenziami influencerov ktori reálne ani nestavkuju len robia promo za peniaze 🙂

timo123
24. aug 2025
@riri178

pokiaľ si pravidelný tipér a máš výhry a prehry v rade (ako sám Marino píše), bude to rovnaké aj v ním. Nevidím v tom pridanú hodnotu. Ale však vyskúšaj, skúsenosť je lepšia ako informácia

@riri178 Tipujem s nim uz 3. mesiac a ked dodrziavam jeho strategiu, tak som na konci mesiaca v zisku (nie su to tisice) ale ked som tipoval sam tak som bol vzdy v minuse. Treba skusit mozno ta to oslovi

timo123
24. aug 2025
@alexis1999

@alexis1999 to si asi potom nedodrzoval jeho strategiu. Ja odoberam jeho tikety a funguje mi to. Za 5 dni nemozes hned sudit ze to nefunguje. To si potom nedodrziaval jeho pokyny.

fero_1991
4. sep 2025
@igor1995

@tomaas6554

@igor1995 ja som velmi spokojny. Zisk som pri premium clenstve dosiahol opat aj tento mesiac cez 1 000€ a pokracujem v clenstve uz 4. mesiac. Dolezite je dodrzovat ich system vkladov. Ked po prehre navysis vklad na tiket, tak nemozes byt v strate. Mali teraz seriu 9 vyhernych tiketov z 10 co je masaker. A ako jediny davaju LINKY k vyhernym tiketom.

fero_1991
4. sep 2025
@riri178

@riri178 pridana hodnota je ich overeny system a stretegia stavkovania. Nemusim si nic analyzovat, daju mi konkretne tipy na tiket a odporucany vklad. Pokial mam nejaku otazku k tipovaniu, tak im napisem a do hodiny mam od nich odpoved. Cize to je ich pridana hodnota ty mudrlant. Odporucam!

liuk12345
Odpoveď bola odstránená
liuk12345
28. okt 2025
@timo123

@riri178 Tipujem s nim uz 3. mesiac a ked dodrziavam jeho strategiu, tak som na konci mesiaca v zisku (nie su to tisice) ale ked som tipoval sam tak som bol vzdy v minuse. Treba skusit mozno ta to oslovi

@timo123 neexist,prve 2 dni som isiel podla jeho postupu a 120 e v minuse ,tak som len sledoval 3 týždne jeho tipy a katastrofa ,,z 21 tiketov ,12 výherných,, samozrejme ze kurzy okolo 1,5 az 1,8 za jeden tiket ,takze neni mozne pritom byť v pluse ale cca -500€ !!!

timo123
28. okt 2025

@liuk12345 Neviem, čo si od neho bral, ale ja mám úplne opačnú skúsenosť.
Tipujem s Tiper Marinom už dlhšie a hlavne sa mi páči, že ku každému výhernému tiketu dávajú aj link, takže si to viem overiť priamo v stávkovej kancelárii. To dnes robí málokto.
Jasné, nie všetko vždy vyjde, veď o tom stávkovanie je, ale u mňa sú v pluse a hlavne féroví – nič neprikrášľujú a všetko je overiteľné.

podvodtipermarino
17. nov 2025

Tipér marino je podvod a nič iné . Má len platené spolupráce kde s kým. Tu môžete vidieť ako sú Naked Bananas predajný , a vlastne všetci ďalší . Najnovšie Kotlár security :D . Už vidím ako on tipuje. Prvý znak podvodu je to že nedisponuje žiadnou verifikáciou tipov. Nikde a žiadnou , sú napriklad vo svete blogabet.com či na SK/CZ scene verifiedbets.eu ci Sportbreak.cz . Nikdy nikde nemal vedenú transparentnú štatistiku . Pretože ide o podvod a zarába z toho čo mu ľudia zaplatia a nie z tipovania. Druhý znak podvodu ? Není na webe žiadný prevádzkovateľ , není uvedená osoba, firma , s.r.o kto daný PODVOD prevádzkuje . Zákon ukladá pri predaji služieb či tovaru musí mať toto na webe vyplnené. Nemá nakoľko je to podvod a tie smiešné komentáre z tých jeho profilov fero_1991 a timo123 tu na stránke to len potvrdzujú . A už tu bol dávno predtým pod iným názvom , teda pod Marino hokje, futbal , tenis a neviem čo . Odborník na všetko . PROSTE JASNÝ PODVOD, len málo kto si to uvedomuje . Tipujem to na Žilinský kraj . #podvodtipermarino https://www.instagram.com/tiper_marino_podvod/

podvodtipermarino
17. nov 2025

Plus ak si to daný podvodník neuvedomuje, tou reklamou a všetko čo zverejňuje . Zámerne aby navodil dojem že ide o ziskové poradenstvo a že zarobí peniaze , tak ide o skutkovú podstatu podvodu a to : Trestný čin podvodu na Slovensku je podľa § 221 Trestného zákona definovaný ako úmyselné obohatenie sa na škodu cudzieho majetku tým, že niekto uvedie niekoho do omylu alebo využije jeho omyl a spôsobí tým škodu. Kľúčové je, že páchateľ koná úmyselne a spôsobí poškodenému majetkovú škodu.

liuk12345
17. nov 2025
@podvodtipermarino

Plus ak si to daný podvodník neuvedomuje, tou reklamou a všetko čo zverejňuje . Zámerne aby navodil dojem že ide o ziskové poradenstvo a že zarobí peniaze , tak ide o skutkovú podstatu podvodu a to : Trestný čin podvodu na Slovensku je podľa § 221 Trestného zákona definovaný ako úmyselné obohatenie sa na škodu cudzieho majetku tým, že niekto uvedie niekoho do omylu alebo využije jeho omyl a spôsobí tým škodu. Kľúčové je, že páchateľ koná úmyselne a spôsobí poškodenému majetkovú škodu.

@podvodtipermarino dal som skz kamosov z 10tich uctoch nahlasit podvod pred 2 tyzdnami,,a nic..

podvodtipermarino
8. dec 2025
@liuk12345

@podvodtipermarino dal som skz kamosov z 10tich uctoch nahlasit podvod pred 2 tyzdnami,,a nic..

@liuk12345 Telegram , instragram , FB tieto podvody vobec neriesi .

katkaa01
1. jan 2026
@podvodtipermarino

Tipér marino je podvod a nič iné . Má len platené spolupráce kde s kým. Tu môžete vidieť ako sú Naked Bananas predajný , a vlastne všetci ďalší . Najnovšie Kotlár security :D . Už vidím ako on tipuje. Prvý znak podvodu je to že nedisponuje žiadnou verifikáciou tipov. Nikde a žiadnou , sú napriklad vo svete blogabet.com či na SK/CZ scene verifiedbets.eu ci Sportbreak.cz . Nikdy nikde nemal vedenú transparentnú štatistiku . Pretože ide o podvod a zarába z toho čo mu ľudia zaplatia a nie z tipovania. Druhý znak podvodu ? Není na webe žiadný prevádzkovateľ , není uvedená osoba, firma , s.r.o kto daný PODVOD prevádzkuje . Zákon ukladá pri predaji služieb či tovaru musí mať toto na webe vyplnené. Nemá nakoľko je to podvod a tie smiešné komentáre z tých jeho profilov fero_1991 a timo123 tu na stránke to len potvrdzujú . A už tu bol dávno predtým pod iným názvom , teda pod Marino hokje, futbal , tenis a neviem čo . Odborník na všetko . PROSTE JASNÝ PODVOD, len málo kto si to uvedomuje . Tipujem to na Žilinský kraj . #podvodtipermarino https://www.instagram.com/tiper_marino_podvod/

@podvodtipermarino tak Ty si sa tiez nechal pekne oklamat ked si mu naletel.

tibike1986
10. jan 2026
@podvodtipermarino

@podvodtipermarino Zaujímavé je že profil, ktorý tu niekoho označuje za podvod sám vystupuje anonymne pod názvom Podvod Tiper Marino. Ak máš vážne obvinenia bolo by fér vystúpiť pod vlastným menom a s konkretnými dôkazmi.

Ja mám s Tiper Marinom dobrú skúsenosť. Nikdy netvrdil, že má fixné zápasy ani 100% výherné tipy. Ku každému zdielanému výhernému tiketu na jeho instagram profile dáva aj LINK, čiže si vieš overiť reálnosť, čo nerobí skoro nikto iný. Plus má nastavenú stratégiu, ktorá ráta aj s nevýhernými tiketmi, čo je pri stávkovaní úplne normálne.

Takéto útoky skôr pôsobia ako snaha poškodiť konkurenciu než objektívna kritika. To že niekomu niečo nevyhovuje ešte neznamená, že ide o podvod.

tibike1986
10. jan 2026
@katkaa01

@podvodtipermarino tak Ty si sa tiez nechal pekne oklamat ked si mu naletel.

@katkaa01 Ja si myslím, že to je iba jeho konkurent, ktorý si vytvára profily po internete, aby mu pošpinil meno. Takto sa to robi v dnešnej dobe aj v politike, ked chceš niekoho odstaviť.