Tiper Marino
nazor ?
pokiaľ si pravidelný tipér a máš výhry a prehry v rade (ako sám Marino píše), bude to rovnaké aj v ním. Nevidím v tom pridanú hodnotu. Ale však vyskúšaj, skúsenosť je lepšia ako informácia
@tomaas6554
16 tiketov z kuzrom do 1,5 bilacia 9/16 cize som v minuse neodporucam a hlavne ako ho vsetci influenceri zdielaju urcite si to zaplatil ….. Neodporučam a to som mu zaplatil 200€ to som radsej mohol dat bezdomovcom 🤷🤷
@tomaas6554
16 tiketov z kuzrom do 1,5 bilacia 9/16 cize som v minuse neodporucam a hlavne ako ho vsetci influenceri zdielaju urcite si to zaplatil ….. Neodporučam a to som mu zaplatil 200€ to som radsej mohol dat bezdomovcom 🤷🤷
@igor1995 dakujem
Určite neodporúčam a budem to pisat vsade kde sa len da aby su ludia dali pozor.. 5 dni tipovania vsetko podla jeho rád jeden výherný tiket a 800€ v piip takze tolko k tomu.. Nenechajte sa oklamať správami a recenziami influencerov ktori reálne ani nestavkuju len robia promo za peniaze 🙂
Určite neodporúčam a budem to pisat vsade kde sa len da aby su ludia dali pozor.. 5 dni tipovania vsetko podla jeho rád jeden výherný tiket a 800€ v piip takze tolko k tomu.. Nenechajte sa oklamať správami a recenziami influencerov ktori reálne ani nestavkuju len robia promo za peniaze 🙂
@alexis1999 diky
pokiaľ si pravidelný tipér a máš výhry a prehry v rade (ako sám Marino píše), bude to rovnaké aj v ním. Nevidím v tom pridanú hodnotu. Ale však vyskúšaj, skúsenosť je lepšia ako informácia
@riri178 Tipujem s nim uz 3. mesiac a ked dodrziavam jeho strategiu, tak som na konci mesiaca v zisku (nie su to tisice) ale ked som tipoval sam tak som bol vzdy v minuse. Treba skusit mozno ta to oslovi
@alexis1999 to si asi potom nedodrzoval jeho strategiu. Ja odoberam jeho tikety a funguje mi to. Za 5 dni nemozes hned sudit ze to nefunguje. To si potom nedodrziaval jeho pokyny.
@tomaas6554
@igor1995 ja som velmi spokojny. Zisk som pri premium clenstve dosiahol opat aj tento mesiac cez 1 000€ a pokracujem v clenstve uz 4. mesiac. Dolezite je dodrzovat ich system vkladov. Ked po prehre navysis vklad na tiket, tak nemozes byt v strate. Mali teraz seriu 9 vyhernych tiketov z 10 co je masaker. A ako jediny davaju LINKY k vyhernym tiketom.
@riri178 pridana hodnota je ich overeny system a stretegia stavkovania. Nemusim si nic analyzovat, daju mi konkretne tipy na tiket a odporucany vklad. Pokial mam nejaku otazku k tipovaniu, tak im napisem a do hodiny mam od nich odpoved. Cize to je ich pridana hodnota ty mudrlant. Odporucam!
@tomaas6554
@igor1995 podľa mňa mu ešte Nike plati za tie ojeby..
@riri178 Tipujem s nim uz 3. mesiac a ked dodrziavam jeho strategiu, tak som na konci mesiaca v zisku (nie su to tisice) ale ked som tipoval sam tak som bol vzdy v minuse. Treba skusit mozno ta to oslovi
@timo123 neexist,prve 2 dni som isiel podla jeho postupu a 120 e v minuse ,tak som len sledoval 3 týždne jeho tipy a katastrofa ,,z 21 tiketov ,12 výherných,, samozrejme ze kurzy okolo 1,5 az 1,8 za jeden tiket ,takze neni mozne pritom byť v pluse ale cca -500€ !!!
@liuk12345 Neviem, čo si od neho bral, ale ja mám úplne opačnú skúsenosť.
Tipujem s Tiper Marinom už dlhšie a hlavne sa mi páči, že ku každému výhernému tiketu dávajú aj link, takže si to viem overiť priamo v stávkovej kancelárii. To dnes robí málokto.
Jasné, nie všetko vždy vyjde, veď o tom stávkovanie je, ale u mňa sú v pluse a hlavne féroví – nič neprikrášľujú a všetko je overiteľné.
Tipér marino je podvod a nič iné . Má len platené spolupráce kde s kým. Tu môžete vidieť ako sú Naked Bananas predajný , a vlastne všetci ďalší . Najnovšie Kotlár security :D . Už vidím ako on tipuje. Prvý znak podvodu je to že nedisponuje žiadnou verifikáciou tipov. Nikde a žiadnou , sú napriklad vo svete blogabet.com či na SK/CZ scene verifiedbets.eu ci Sportbreak.cz . Nikdy nikde nemal vedenú transparentnú štatistiku . Pretože ide o podvod a zarába z toho čo mu ľudia zaplatia a nie z tipovania. Druhý znak podvodu ? Není na webe žiadný prevádzkovateľ , není uvedená osoba, firma , s.r.o kto daný PODVOD prevádzkuje . Zákon ukladá pri predaji služieb či tovaru musí mať toto na webe vyplnené. Nemá nakoľko je to podvod a tie smiešné komentáre z tých jeho profilov fero_1991 a timo123 tu na stránke to len potvrdzujú . A už tu bol dávno predtým pod iným názvom , teda pod Marino hokje, futbal , tenis a neviem čo . Odborník na všetko . PROSTE JASNÝ PODVOD, len málo kto si to uvedomuje . Tipujem to na Žilinský kraj . #podvodtipermarino https://www.instagram.com/tiper_marino_podvod/
Plus ak si to daný podvodník neuvedomuje, tou reklamou a všetko čo zverejňuje . Zámerne aby navodil dojem že ide o ziskové poradenstvo a že zarobí peniaze , tak ide o skutkovú podstatu podvodu a to : Trestný čin podvodu na Slovensku je podľa § 221 Trestného zákona definovaný ako úmyselné obohatenie sa na škodu cudzieho majetku tým, že niekto uvedie niekoho do omylu alebo využije jeho omyl a spôsobí tým škodu. Kľúčové je, že páchateľ koná úmyselne a spôsobí poškodenému majetkovú škodu.
Plus ak si to daný podvodník neuvedomuje, tou reklamou a všetko čo zverejňuje . Zámerne aby navodil dojem že ide o ziskové poradenstvo a že zarobí peniaze , tak ide o skutkovú podstatu podvodu a to : Trestný čin podvodu na Slovensku je podľa § 221 Trestného zákona definovaný ako úmyselné obohatenie sa na škodu cudzieho majetku tým, že niekto uvedie niekoho do omylu alebo využije jeho omyl a spôsobí tým škodu. Kľúčové je, že páchateľ koná úmyselne a spôsobí poškodenému majetkovú škodu.
@podvodtipermarino dal som skz kamosov z 10tich uctoch nahlasit podvod pred 2 tyzdnami,,a nic..
@podvodtipermarino dal som skz kamosov z 10tich uctoch nahlasit podvod pred 2 tyzdnami,,a nic..
@liuk12345 Telegram , instragram , FB tieto podvody vobec neriesi .

neodporúčam