Tipovanie zápasov
Ma niekto skúsenosť s Tip - Tops Tipovanie zápasov..... . Ide o to,že vám ponúkajú tiket s vysokou pravdepodobnosťou výhry, za ktorý si áno máte zaplatiť 100 eur..... Peniaze treba poslať dopredu oni vám pošlú tiket ktorý si podate. Áno jasné, že to nieje 100% výhra. Ďakujem
Keby mali také úžasné tipy, tak nemusia odrbávať ľudí a sú miliónari z toho, že podávajú a stávkové kancelárie nemajú čo žrať. Hazard sú do hajzlu spláchnuté peniaze a s týmto medzikrokom dvojnásobne. Ak nemáš čo so 100€, pošlem ti ja číslo účtu, sľubujem, že ich dobre využijem.
@anonym_autor Sa zamysli za preco vobec este existuju zenske s minimalkou za pokoadnami ked je tu takato tutovka....
Keby vedeli výsledok prečo by sa delili s výhrou?
Dám ti ticket s pravdepodobnosťou 99% a keď nevyjde tak poviem že tvoj bol ten 1%
@dominik1107 a preco nevysvetlis hned nech to nevyzera hned ako scam?
@dominik1107 a preco nevysvetlis hned nech to nevyzera hned ako scam?
@martinmmartin Tipujem ze mu zablokovali konta a tak potrebuje dobrovolnikov ktori budu tipovat zanho :D
@martinmmartin Tipujem ze mu zablokovali konta a tak potrebuje dobrovolnikov ktori budu tipovat zanho :D
@hiro Skoda, ak by mal 28 a viac rokov hned by som do toho isiel ale pise ze 27- to je mi moc malo ale esteze to napisal - 🙂
haha ste ale vtipny nie nepotrebujem nic podavat mam vlastne konta a nenapisem to tu z dovodu ze hocikto iny to moze vyuzit svoj prospech
a aky scam? MNE ZIADNE PENIAZE OD VAS NEPOJDU NA UCET
ANI ZAMNA NEBUDETE PODAVAT
@hiro si na peknom omyle ja zhanam 10 ludi max do timu ktory si to budu podavat somnou linky k tiketom samozrejme aj vysledky uz su ale nikoho nenutim
a ak by som chel byt podvodnik vytvorim si telegram platenu skupinu a bude zverejnovat vysledky tych tipov dam si cenu 300 na mesiac a pridajte sa kludne by to tak mohlo byt ale staci mi 10 max ludi
@dominik1107 :D Nechapem preco si sam nepodas 10x tiket ale potrebujes dalsich 10 ludi k tomu...
@dominik1107 :D Nechapem preco si sam nepodas 10x tiket ale potrebujes dalsich 10 ludi k tomu...
@hiro vies preco ? lebo ten zapas stoji dost a ked vas je 10 rozlozi sa to mezdi 10 ludi na par eur nemusis davat velky vklad a nedostanes limit
@dominik1107 Stale nechapem na čo potrebuješ tých ľudí. Čo to znamená že zápas stojí dosť? Že nemáš dosť penazí a keď zozháňaš ďalších ľudí tak spolu budete mať dosť? Každý si natipuje čo chce a vyhrá pre seba? Či keď niekto prehrá tak ten čo vyhral musí poslať časť výhry druhému?
zapas stoji 700 eur a ked sa to rozdeli medzi ludi staci stavit 200 eur a mas pekny zisk ak si sam musis stavit 1500 eur aby si mal zisk
tipujue sa jeden vysledok :D
Svagor tak podava,su nato aj skupiny na fb. A zatial sa dari... Priblizne 9 z 10tiketov mu vychadza
Ale teda neplatil za to tolko penazi. Od 10-20€
to by som chcel vidiet hahaha
10,20 eur to by bol asi kazdy milionar
@anonym_autor že na sprostosti ľudí sa najlepšie zarába, to si myslím
Potom nezabudnite za svoj život obviňovať všetkých naokolo.
mate pravdu ale primne sa da realne zarobit :D
@anonym_autor ak chces napis mi

@anonym_autor 🤦🤦🤦