Tipy na efektívne sťahovanie: Čo by sme mali vedieť?
Ahojte. Onedlho sa budeme s priateľom sťahovať. Bývali sme u jeho rodičov v jednej izbe, takže veci nieje moc. Sú to 2 skrine, komoda, pc stolík atd. Veď viete, obyčajná spálňa. Sťahujeme sa do 2 hodín odtiaľ, budeme si požičiavať dodávku.
No ale k celému jadru. Ma niekto nejaké overený tip na samotné sťahovanie? Nemám vôbec s tým skúsenosti. Čo ste robili vy keď ste sa sťahovali?
@stormie Ďakuejm určite to vyskúšame
Ako prvý krok, zbavila sa vecí, ktoré už nechcem/nepotrebujem.
@jaroe také ani doma neskladujem 😄
A spraviť si jednu, možno aj dve "pohotovostné" krabice. Teda veci, ktoré môžete nečakane potrebovať alebo majú sklony "sa vypariť". Doklady, zmluvy, posledné vyúčtovania, u nás sú to aj káble k počítaču a nabíjačky, kľúče a popisky ku krabiciam. Ja od stahovky nosím v kabelke tapetarsky nôž. Už viackrát poslúžil 🤣

Z valstnej skusenosti odporucam pobalit do rovnako velkych krabic aby sa lahko dali naskladat na seba, ci uz v aute alebo potom pri vykladani v byte. Krabice som mala ocislovane, v zozname napisane ktore cislo kam ide alebo co v krabici je (kuchna, obyvacka, oblecenie, topanky, atd). Ak nabytok rozkladate vsetky srobiky z neho dat do sacku a lepiacou paskou prilepit k danemu nabytku.