icon

Tipy na holenie intímnych partií

laamapola
3. apr 2021

Baby, nejaké tipy na holenie tam dole?
Z holenia žiletkou to tam mám už celé krvavé, moja pokožka na pravidelné holenie žiletkou reaguje katastrofálne. Máte overené niečo šetrnejšie?
Ďakujem za každú odpoveď 😉

dominikac321
3. apr 2021

damsky holiaci strojcek, mam od branu epilator a ma aj holiacu hlavicu.

hiwatari
3. apr 2021

Jedine one blade. Mam rovnaky problem a ked sa oholim one bladom tak max 3 zapalene chlpy. Po ziletke mam zapalene vsetky. A keby ze sa oholim do 4 dni, tak krvave galeje. Ja som skusila uz vsetko. Epilator katastrofa, to mi zarastali chlpky uplne pod kozu. Vrazila som prachy aj do ipl pristroja a taktiez prdlajs pomohol. One blade je pre mna jedina volba 😁

nika82
3. apr 2021

depilacny krem

syslik81
3. apr 2021

detsky olej albo olivovy olej miesto peny ... treba do poharika horucu vodu na oplachnutie ziletky pri olivaci ... a po holeni niekt o pouiva aj detsky puder na ukludnenie pokozky

vivitn
6. apr 2021

@laamapola mňa začal holiť môj partner počas tehotenstva, keď som si tam cez brucho už nevidela 🤰neviem si vynachváliť 🤗 už mu to ostalo,ani si nepamätám, kedy som sa holila zo žiletkou😀 má strojček Braun s rôznymi nádstavcami...ten pocit po holení sa vôbec nedá porovnať zo žiletkou a to ani nehovorím o tom,ako dokonale mi to vie spraviť (samozrejme oholiť myslím)😉zrovna dnes sme sa bavili o tom, že sa musím objednať 😀😀😀