icon

Tipy na menej známe vydavateľstvá pre romantické thrillery

bn1712
20. máj 2025

Ahojte,
chcel by som sa opýtať, či nepoznáte nejake menej známe vydavateľstva, kde by sa dal zaslať rukopis. Strašne by mi to pomohlo. 🙈 Možno nejaké zamerané na žánre mojej knihy - ide o romantický thriller. 👀 Ale aj celkovo - nejaké menej známe vydavateľstva. Ďakujem vopred.

abcabcada
20. máj 2025

Toto je základ, ktorý by si si mal vedieť zistiť sám... Predpokladám, že knihu vydáva človek, čo niečo v živote už čítal, tak asi vie, ktoré vydavateľstvá máme na Slovensku... Btw, je to vec googlenia na pár sekúnd... Ale teda vydať knihu nie je také jednoducho, ako si, očividne, predstavuješ...

modrahruska
20. máj 2025

Ak ti toto robi problem, asi by som sa do vydania knihy nehrnula. Ale inak, nemusis mat vydavatelstvo, mozes si ju vydat aj sam, ale je to dlhy proces. Financovat sa da cez crowdfundingove portaly, tam vlastne zaroven aj zistis, ci by o nu vobec bol zaujem. Ale opakujem, najprv si o tom radsej zisti trochu viac, vyhnes sa problemom a sklamaniu.

marki07
20. máj 2025

Čo o tomto viem je to zlozite,tak ako tu bolo napísané ak máš financie vydaj si to vlastným nákladom.Vo vydavateľstve tvoje dielo musí byť také zaujimave,aby sa predávalo a bolo obľúbené medzi citatelmi,vtedy ti to vydajú.
Rukopisy môžeš poslať a potom čakať na odpoveď.Skus šťastie,držím palce.

karolinakr
20. máj 2025

sprav si eknihu, a každy nech si ju stiahne za poplatok