Tisícky žien mu kľačí pri nohách
Toto fórum navštevuje veľa žien rôznych vekových kategórií, rôznych profesií... proste je tu rôznorodá spoločnosť, s rôznymi skúsenosťami, a preto verím, že tu nájdem odpoveď na otázky: Čomu (komu) vďačí tento lekár-liečiteľ za to, že mu tisícky žien kľačia pri nohách? Má nadprirodzenú silu alebo sa k nemu utiekajú hlavne nešťastné existencie, ktorým na vyliečenie stačí pohladenie na duši a tele? https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/liecitel-mudr-mikulas-stefan/
Tento pan naraba s magiou, comu nasvedcuje aj vsetko, co o sebe povedal v magazine reflex. Zial, zrejme o tom ani sam netusi. Treba byt v tomto pripade velmi opatrny. Je to reiky.
@katharines, podľa môjho názoru nenarába s mágiou, ale s nedostatočnou mentálnou výbavou väčšiny svojich klientiek a mizivé percento jeho pacientov tvoria ľudia s nevyliečiteľnými chorobami, ktorých čiastočne chápem, pretože topiaci sa aj slamky chytá.
@novana je to zlozite a mohla by som tu pisat prednasku, ale ako hovorim, pravdepodobne sam o tom nevie, a iny sa touto "liecbou" mozu velmi zatazit. Takych "liecitelov" bolo po revolucii mraky a stale je ich dost a narobili vela skody. Na jedno pomohli a poskodili ine.
Ak si stihnes precitat skor, ako to tu admin zmaze, vela sa dozvies tu: https://www.zdravie.sk/forum/2422612/liecitel-m...
@carolenka Admin našťastie fórum nezmazal, len uzavrel možnosť pridávať ďalšie komentáre, na rozdiel od admina na koníkovi, ktorý 35stranovú diskusiu o zlých skúsenostiach jeho klientov asi zo strachu pred týmto podvodníkom zrušil. Čo je však smutné, že aj po roku mu tisícky žien i naďalej kľačia pri nohách a keby im to dovolil, aj by mu ich bozkávali. Ľudská hlúposť je nekonečná, bez hraníc, tak prečo by ju tento samozvaný guru nevyužil.. Pripusťme, že má talent ľudového zabávača pre istú vrstvu poslucháčov, ale jeho súkromný život a morálny profil sa ani v najmenšom nezhoduje s tým, čím oslňuje svoje naivné fanynky, ktoré si ho zamenili za pánaboha a stratili akúkoľvek súdnosť. Vôbec by som sa nedivila, keby sa k nemu začali modliť 🙂 .
@swetlushka presne tak,clovek bez chrbtovej kosti...ma krasne dieta,ktore zaprel,mladu zenu oklamal
@mbta vložím sem status, ktorý som dnes našla na jej stránke. Možno by som mala pod ten scrren napísať iba trpké "bez komentára", no nedá mi to ☹ . DOKEDY BUDÚ TAKTO BEZCHARAKTERNÉHO TVORA ĽUDIA POKLADAŤ ZA DUCHOVNÉHO UČITEĽA A TLIESKAŤ JEHO NAUČENÝM FRÁZAM O LÁSKE, ODPÚŠŤANÍ, ĽUDSKOSTI, atd., KEĎ TENTO CHUDÁK NEMÁ ANI MINIMÁLNU ZODPOVEDNOSŤ, A ZO SVOJHO ZÁROBKU SI VLASTNÉ DIEŤA CENÍ NA 30 EURO mesačne, AJ TO AŽ NIEKOĽKO MESIACOV PO NARODENÍ BÁBÄTKA.
@novana , máš pravdu, že narába s nedostatočnou mentálnou výbavou svojich klientiek, alebo obdivovateliek, no on sám v tejto "výbave" príliš do vienka nedostal, keď sa bojí kritiky ako čert kríža a kontroluje, kde sa o ňom čokoľvek negatívne špitne, aby to bolo čo najskôr zmazané. Táto diskusia je tu len preto tak dlho, lebo v žiadnej odpovedi nefiguruje jeho plné meno, takže ujo
google to jeho výsosti jednoducho nenašiel 🙂 O to smutnejší je fakt, že mu pri nohách kľačí už aj pekná kôpka mužov, no skutočným mužom, manželom a otcom robí TENTO pán iba hanbu.
super status,Lus to nevzdava,drzim jej palce s vychovou malej dcerky aj aby otvorila oci vytrvalym zboznujucim naivkam,ktore mu slepo zobu tie jeho draho zaplatene kvazi prednasky...
@swetlushka ,novana, sa divim,ze este to tu nezrusili 😉

Pan sa pravdepodobne riadi myslienkou jedneho "filozofa", ktory na nej sam zbohatol: "Ak chces zarobit a nerobit zaloz vlastny vyklad nabozenstva". No tento to ponal este aj s liecitelstvom, co sa vobec nevylucuje, lebo predsa kazdy "vyvoleny" ma naprirodzene schopnosti liecit. Len skoda, ze malo ludi v tomto pripade zien ma nastudovane filozofie.