Tlačiareň dlho tlačí
Ahojte. Viete mi poradiť čo mám urobiť aby mi netlačilo jednu stranu papiera dlho? Pripojila som pc cez kabel s Hp tlačiarňou. Keď dám tlačiť stranu, tak cakam 5 minút kým to vytlačí🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Keď otvoríš ikonku tlačiarne dole pri hodinkách, nepíše čo sa práve deje s tlačiarňou? Ak si ju dlho nemala zapnutú nerobí čistenie tlačiarne?
@maranco u mna je tam len "tlaci sa" ci v tom zmysle nieco. Obcas mi to urobi rano, ked pride do prace hned pri prvej tlaci - ako by bola zaspana, musim vytiahnut zo siete, potom zapnem a tlaci. Ale robi to najcastejsie cez den, aj po niekolkych stranach, ktore som predtym uz vytlacila. Zatial som neprisla na ziadny vzorec, kedy to robi.
Mne Epson tlačiareň napíše niečo v tom zmysle prebieha čistenie, čakajte... a potom tlačí sa a vtedy vyjde list.
Atramentové tlačiarne pri zapnutí, si čistia trysky, vypúšťajú atrament do podušky. Preto je lepšie tlačiť naraz viacero strán a nie po jednej strane a dlho nechať bez tlačenia, minie sa tak menej atramentu.

Ak mozem, tak sa sem pripnem. Od isteho casu mi robi podobne: prvy dokument vytlaci v pohode. Druhy tiez. Potom sa zasekne a vytlaci dalsi dokument za 5 minut. Ak dam tlacit dalsie, tak tie potom vytlaci hned s tym tretim. Ale fakt je to na nervy, hlavne ak bez toho dokumentu nemozem robit.