To vážne na tejto stránke nie je žiaden muž?
Asi som jediný kto nabral odvahu navštíviť túto stránku.
och,a le kdeze. uz som komentovala prispevok viacerym, sice par ich bolo ako cez kopirak a mam pocit, ze to bol jeden clovek pod roznym nickom.
Ale je...🤣 Ale vacsinou o 2:45 haji. A aj ked nie urcite nebudem citat tento xxx forum. Je max dobry rano na wc.
@rastislavx9 tu mikro kabelecku na fotke ukazujes prečo? Ak hladas kamarata tak na to su ine fora predpokladam 😃
@rastislavx9 Tu je kopa mužov. Ale som rada, že si nabral odvahu navštíviť túto nebezpečnú pôdu. Muselo to byť náročné, prekonať ten strach.
@mima1991 výnimočný nieje asi nikto pokiaľ nesi ako Superman alebo niečo sci-fi .
@jana_eyre_2 🤣 Chcel som iba zistiť či sú tu aj niejaky muži. Kde pozriem sama žena 🤣
@0silvia0 Iba tak aby si sa čudovala 🤣 a napísala presne takýto komentár .
@h2 Toto je zdravá žena čo má aj IQ.A používa aj mozog a pochopila že ta pôda ako spomína je nebespečna 🤣🤣. Ďakujem za pochopenie si zlatá ✌️
@0silvia0 No neuražaj sa hneď chcel som iba vedieť či sú tu aj muži čo je na Tom ? 🙂 Keďže tu prevládajú ženy chápeš či ?
@rastislavx9 To bola irónia.
A je pochopiteľné, že tu budú hlavne ženy, keďže toto je oficiálne stránka pre mamičky, tehotné ženy a tie, čo tehotenstvo a materstvo plánujú. Ale neboj, zďaleka tu nie si jediný muž.
@rastislavx9 no asi preto je tu viac žien, lebo to bolo a stále aj je forum primárne pre tehotné, matky a tie, ktoré by chceli otehotnieť. Aj ked teraz sa tu diskutuje o všetkom možnom.

@rastislavx9 preco nie, je tu kopec muzov. ale o tomto case asi spia.