icon

Topánky na beh pre plochú nohu

lavender94
18. máj 2023

Máte nejaké tipy? Ortopedické vložky mi pri behu nerobia dobre a mám katastrofálny došlap bez nich.

olimuc
18. máj 2023

Skus sa pozriet na strankach Asics … podla doslapu treba zvolit botu. Ja preferujem Kayano, pretoze som “captava” … sice nic extremne ale vyhovuju mi

oskorusa
18. máj 2023

@lavender94 veľmi pomôže popracovať na technike behu s kvalifikovaným trénerom, osobne nevidím význam ortopedickych vložiek do bežeckých topánok. Vďaka cvičeniu si však zlepšiš došlap - problémom môže byť aj bedrový kĺb alebo oslabené brucho nielen plochá noha - ta je dôsledkom nie príčinou. A každému sadnú iné topánky, takže najlepšie si nájsť tie svoje podľa štýlu behania a terénu

veselo_neveselo
18. máj 2023

Ak sa ti da, zbehni do takeho lepsieho obchodu s bezeckou obuvou, kde ti vedia spravit diagnostiku doslapu a doporucit vhodny typ. Kazdemu vyjovuje nieco ineho, dolezita je aj vaha a kolko toho nabehas, takze tipy na nete ti budu naprd.

veselo_neveselo
18. máj 2023

Alebo aj nejake bezecke servre by mohli mat linky na online vyberace topanok, ale tie tiez brat trochu s rezervou 🙂 Ja stale verim viac cloveku so skusenostami 😀