icon

Toto sa nedá prehltnúť a zabudnúť

1. júl 2022

baby strasne placem..... https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=586... v detstve som bola zneuzivana rodinnym prislusnikom ale nikto mi to neveril az kym som nedostala genitalna herpes a tym prije.anym rodicom doslo ze odnikal inakadial som ho nemohla mat...... toto dievcatko ma dokazy a nebola jedina a aj tak sa nedockala spravodlivosti 😭😭😭😭 je mi z toho tak strasne za travu si dnes idu sadnut 18 rocni ludia na 12 rokov a tento sku.veny pi.us dostane podmienku 😭😭 nedokazem na to prestat mysliet aku nespravodlivost musi citit toto dievcatko znicil jej zivot navzdy s tym bude zit a oni ho nezavru??? keby toto urobi cigan tak je stihany VO VAZBE a nie ze dostane podmienku...... citim sa strasne citim strasnu krivdu a to sa nenecham ovplyvnovat tymito vecami no toto ma dostalo... pocuvajte svoje deticky :(

pribinak
1. júl 2022

Ten hajzel dostal až 3 roky (podmienka). Chcela by som vidieť či by sudca dal tak nízky test ak by bola zneužívaná jeho dcéra, neter, akákoľvek blízka osoba
Dám ruku do ohňa, že nie

mikadooo
1. júl 2022

Mne je to hlavne hrozne ľúto a dúfam, že ten mediálny tlak niečomu napomôže. Toto absolútne nie je spravodlivý rozsudok. Pedofili by si mali zaslúžiť najvyššie tresty, plus mali by svojim obetiam plne uhradiť komplet celú terapeutickú a psychologickú liečbu, ktorú to dieťa potrebuje. Ale to asi len niekde v mojom idealistickom svete...😕

lalenka33
1. júl 2022

Celé naše súdnictvo je postavené na hlavu. Za drogy, ktorými si ničia vlastné životy idú sedieť na xy rokov a za ničenie iného a ešte detského života dostane podmienku. Pomodlí sa 10 otčenášov, 10 zdravas, ,,olutuje" svoje hriechy a ide ďalej. A vygumované ovečky sa ho ešte budú zastávať.

lalenka33
1. júl 2022

Ale musím dodať, že pred chvílkou som čitala u Kövešky na IG, že sa ide na to pozrieť Koliková.

nwnw
1. júl 2022

@lalenka33 cele vsetko to trestne pravo. Za neumyselne zabitie rychlou jazdou dostanu 2r, zabitia na prechode bezna vec tiez dokopy nic, za zneuzitie podmienku a za domace nasilie nic alebo mesiace. O skupine rodicov, ktori prisli o dieta vinou zdravitnikov radsej pomlcim. 🤢

dagmarovita
1. júl 2022

A co sa stalo, neviem to otvorit, znasilnil niekto dievča?

pribinak
1. júl 2022

@dagmarovita farár sexuálne zneužíval dievčatko

jana_eyre_2
1. júl 2022

Toto je niečo, čo ma doslova dvihlo zo stoličky.... Veľa sprostých veci sa u nás deje, ale zamna - táto vec vedie.. hanbim sa že máme takýto systém, neviem ani opísať ako....

Moc, naozaj moc ma mrzí, čo sa tebe a iným postávalo...

dagmarovita
1. júl 2022

@pribinaks aký vek pod 15? akože mal s nou pohlavný styk?, alebo ju ohmataval a tak a viackrat? No tak to by mal v kazdom prípade sediet, to neni na podmienku.

sima1415
1. júl 2022

Každý pedofil by mal byť povinne kastrovany....toto je dôsledok úžasného nápadu zakázať kňazom sex a myslieť si že pár nábožných žvástov ťa odbremení od hriechu .... Keby to bolo moje dieťa verím že ten človek by sa konca podmienky nedožil v stave v akom ju začal

maris5
1. júl 2022

@dagmarovita mala 13 ked ju zacal osahavat a bozkavat, 14 ked ju sexualne zneuzil a robil to 3 roky. Ona ma fotky ako jej posielal holeho vtaka... po akte ju posielal za konkretnym fararom na spoved, kde sa mala spovedat ze obcovala so zasvatenou (neviem uz presne ako sa nazval) osobou, cize s fararom. Podla mna ten druhy knaz sa na tom odbavoval ako sa mu tam chodili mlade dievcata spovedat.

dagmarovita
1. júl 2022

@maris5 tak to musí ist sedieť, na to je zákon, podmienka neexistuje. Skoda, ze aj v dnesnej dobe toto nevedia deti, ze treba s tym ist na policiu. Poznam viac takých ale nie tak strasnych spred 30 rokov, odvtedy sa to malo zmenit. Hned na policiu. Jedna znama ..bratranec ju prinutil vyzliect sa..mala asi 12, ma paychiatricke potiaze. Aj to je trestné aj vtedy to bolo. Nevedela to. Druhu zneuzival v prvom rocniku ten co vpustal donutra do skoly..ani ona nevedela, ze to treba oznamit, aj ked napriklad polozi dospely dietatu, aj mladezi ruku na pohlavny ud ..to je s detmi trestne. Jeden sofer nas v aute chytal medzi nohami. Mali sme 12 a 13 a ani sajnu co to robí...:(((( A my sme sa dohodli, ze sa budeme striedat, Bozeeee...to je strasné zasiahnutie do integrity cloveka,nepoucené, aj to sme mali nahlasit...ale nevedeli sme to. Aj kazde znasilnenie. A v dnesnej dobe by to este viac malo byt zname. To je na vazbu jednoznacne toto, ziadna podmienka.
Aj mna znasilnil a tiez neskoro mi doslo ze som mala ist na policiu. Take veci .zavisi na rodine ako maju vztahy v rodine, ked dieta sa nez eri nikomu z dospelych..vsak co robia na hodinach

kika900
1. júl 2022

Sedieť nepôjde. Prečo? Lebo Vatikán neriadi len SISku, ale aj našu ústavu

dagmarovita
1. júl 2022

@kika900 ale musi ak toto spravil. Tu Vatikan nema co do toho, to je hoax, toto sa tyka policie SR a podania zaloby a nasledne sudne konanie, ktore rozhodne podla platnych zakonov. Toto neni na podmienku ani nahodou. A teda dufam, ze rodina a znami dievčatka mu to zratajú poriadne pred vazbou.

pribinak
1. júl 2022

@kika900 toto je dobrá blbosť

dagmarovita
1. júl 2022

Tak nech to nenechaju tak, on patri do vazenia. A knazom uz nemá co byt ani nebude. To neni ani podla zakona ten trest.

oktoberka
2. júl 2022

Nieco je na tom divné.
Lebo len tak by taký trest nedostal,keď sú toľké dôkazy. A druhá vec,už by nebol farár.
Čiže počkajme si,ako to dopadne.