icon

Trapasy na rande.

drimonna
23. feb 2020

Máte nejaké? Píšte... Túto tému sem dávam už po druhý krát :D Ja som sa už stretla s dvomi chalanmi z internetu a bolo supi :D

smejko25
23. feb 2020

Moj uplne prvy francuzak bola teda riadna hanba 🤦‍♀️Mala som asi 13 a ja ze moj frajer mi ide dat pusu tak som naspulila pery a on ma kraaaasne celu olizal 😁😁😁

oli18
23. feb 2020

@drimonna no veď napíš podrobnosti

hrajka
23. feb 2020

@drimonna a ty si mala aky trapas?

lubka261
Autor odpoveď zmazal
maminuska
23. feb 2020

Môj trapas bol taký keď mi frajer kúpil nejakú fit tyčinku , ktorá mala 60 % soje , čo ja nedokážem poriadne stráviť a mám z toho strašné plyny, ale že strašné . Pobyt v kine za dve hoďky bolo pre mňa utrpenie , pot na čele a potom po kine ma pritlačil k múru , chcel ma bozkať a to čo zo mňa vyšlo ..ach bože niečo strašné , celá stupnica píšťal kombinovanej s fujarou .

drimonna
autor
23. feb 2020

@hrajka skoro nás zrazilo auto

mirkava
23. feb 2020

@maminuska 😁 este ste sa potom stretli?

mirkava
23. feb 2020

@drimonna prisiel v tak hroznych botaskach ani na zahradu by som ich nevzala, uplne znicene. Neviem cim ma ocaril, teraz sme manzelia 😁👍😉

lulu19
23. feb 2020

@maminuska 😂😂😂😂

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
maminuska
23. feb 2020

@mirkava bol to môj prvý manžel . Potom sme sa rozviedli po 13 rokoch , ale prdy v tom neboli

oli18
23. feb 2020

@drimonna tak toto je trapas?

mirkava
23. feb 2020

@maminuska 😁😁😁

danielahamar
23. feb 2020

@maminuska až plačem 🤣

drimonna
autor
25. feb 2020

@mirkava nie... Boli dve stretká s ním,jedno v pohode a druhé bolo celé trapas (nie len to,že nás skoro zrazilo auto).