icon

Týranie zvieraťa

9. jan 2023

Dobrý deň. Prosím pomôžte mi. Sused zle zaobchádza so psom. Je priviazaný na krátku reťaz,leží na premoknutej podložke,a namiesto búdy má dáždnik. V minulosti som písala na slobodu zvierat,ani mi neodpísali. Skúšala som aj linku proti krutosti a nič. Viete mi prosím poradiť koho kontaktovať?

Strana
z3
77daniela77
9. jan 2023

Veterinarov skus tiez,utulky,oslov radsej viacerych,niekto hadam pomoze......chudak psik,naco je takemu idiotovi pes?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
77daniela77
9. jan 2023

@zoro9836 To by sa mu snad venoval a mal ho pri sebe,nie takto na kratkej retazi, na premoknutej podlozke a pod dazdnikom,ved to chuda asi aj kadi pod seba,cim ho krmi uz radsej ani nechcem vediet.....

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
mima1991
9. jan 2023

nejak sa mi nezda, zeby neodpisali zo slobody. skus este raz, popripade si najdi na nete pre svoj okres nejakych pracovnikov a volaj, otravuj, kym sa nezacne riesit. ja som len napisala mail a na druhy den mi volali, do par dni odobrali zvieratko, pritom to bola mala dedinka fakt v riti Slovenska, dala som im adresu opisala situaciu a riesili. Spätne mi zavolali ako to dopadlo hned ako psa odobrali

monuska112
9. jan 2023

@zoro9836 a este bez empatie, cize ak sa niekto stara len o seba detinsky tomu hovorime zly, dospelacky egoista bez kosti.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
monuska112
9. jan 2023

@zoro9836 a povedat ze tento tyratel je vlastne dobrak nieje jednoduchy pohlad? vlaastne je uplne njedno ci je dobry alebo zly, to co robi je zle.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
monuska112
9. jan 2023

@zoro9836 nie nieje, tento clovek ano co to tu trepes prosim ta? to co robi je zle a ma sa to zastavit neviem o com sa bavime

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
mima1991
9. jan 2023

@monuska112 s nim to nema vyznam, voli Tarabu :D najnovsie obhajuje tyranie zvierat, netreba reagovat, smutny clovek to je

monuska112
9. jan 2023

@zoro9836 tento clovek uz nieje dieta prebera zodpovednost za svoje spravanie. nemozes ospravedlnovat kazdeho agresora tym ze mal tazke detstvo, on nema pravo sa vyvrsovat na tom psovi.

bloger
9. jan 2023

Skús im zavolať do tej Slobody zvierat. Mali by to riešiť.

babu11
9. jan 2023

Ahoj hľadaj na nete inšpektora/inšpektorku SZ pre tvoj okres/kraj tie vedia prísť a skontrolovať psa môžu odobrať len s políciou,len tak ho nemôžu zobrať,ale ďalej keď vidia podmienky väčšinou ho majiteľ daruje, skontrolujú čip,vakcináciu...pozor je veľa majiteľov ktorí , keď sa do toho niekto začne starať,dajú radšej psa utratiť a veterinárov čo to za prachy spravia

malacibulka
9. jan 2023

Telefonuj dookola, nieze jeden email a telefonat a vzdas to.

babu11
9. jan 2023

@zoro9836 žiadna konštruktívna rada, zbytočné komenty ,off Topic ☝️

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
hyta
9. jan 2023

Skús políciu, veď to je očividné týranie a psík nesmie byť na reťazi, ďalej útulky, Slobodu zvierat. Prosím, nevzdaj to.

mladena
9. jan 2023

na ohlásenie takýchto prípadov reagujú a každý deň je nejaký pes zachránený takže neviem či je pravda čo píšeš.

hyta
9. jan 2023

@zoro9836 Nechápem tvoje myšlienkové pochody....asi nebudem jediná.

mladena
9. jan 2023

a u nás reagovala aj polícia na omnoho menej zavažný prípad so psom

monuska112
9. jan 2023

@zoro9836 ok nesuhlasim ale ano typ tohto chovu je maximalne nevhodny pre toho psa. ci bol trvalo poskodeny nevieme aj to zviera ma city. danemu majitelovi urcite bude poskytnute psych poradenstvo ak o to poziada, co sa zjavne do teraz nestalo minimalne nie vztahom na toho psa.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
monuska112
9. jan 2023

@zoro9836 jake trestanie??? prispevok "zachrana psa" nie "trestanie pachatela".

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
grammarking
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
janikk54
9. jan 2023

a akoze na tej klinike krutosti ti povedali co? na to nereagovali nijako? to je akoze vsetkym uplne lahostajne, co sa so zvieratami robi a ako sa s nimi zaobchadza?

monuska112
9. jan 2023

@zoro9836 zoro ale toto co si posledne napisal je tiez odsudenie :D :D ci skreen schot je zakazany ale to s tym psom je uplne ok....niekedy sa pytam ci naozaj veris tomu co tu sustavne prezentujes? inak nechcem rypat ale naozaj by ma zaujimalo aky mas konkretne ty nazor na temu tej narcistickej svokry krestanky...poslem link ak budes mat cas vyjadri sa mi osobne, nebudem to rozoberat len som zvedava 🙂

Strana
z3