Účasť v súťaži Fun rádio a možný problém s výhrou
Ahojte zapojila som sa do tejto sútaže Zarabaj (krstné meno), mam kartu na kredit ešte z detskych študentských čias mi ju mama brala na svoj občiansky... teraz som si nato spomenula, samozrejme kredit a všetko si platím ja ale u operátora je majitel tohto čísla môjho mamina bol by problém pri výhre napriklad ?😄
Skús to pozrieť v pravidlách na ich stránke, myslím, že preto sa tam píše krstné meno, aby ten čo to posiela, to aj dvihol...
@silvusias ale ved cislo a sim je v mojom mobile je to moje číslo len to číslo je písané na maminu
@silvusias ale ved cislo a sim je v mojom mobile je to moje číslo len to číslo je písané na maminu
@anonym_autor Kopec ľudí má sim kartu na inú osobu, než ten, čo ju používa (manžel, sro, rodičia, ...). Vo Fun rádiu sa registruje SMSkou pod nejakým číslom, ktorému zavolajú. Ak dotyčný zdvihne a splní podmienky, vyhráva. Následne nadiktuje svojo osobné údaje a potom sa rieši výhra.
Je úplne jedno, ak číslo, pod ktorým sa registroval, je evidované na niekoho iného. Nepreverujú, komu patrí číslo.

Skús to pozrieť v pravidlách na ich stránke, myslím, že preto sa tam píše krstné meno, aby ten čo to posiela, to aj dvihol...