icon

Učí sa niekto z vás nemčinu?

terezka044
27. jan 2011

Ahojte, venuje sa tu niekto nemcine? 🙂 Uci sa niekto z vas? Ja si akurat planujem robit certifikat. Ak by sa tu naslo viac takych, ktore bavi nemcina, mozeme si pisat v nemcine, zdokonalovat sa, poradit si, opravovat.. nenasla som nikde podobnu temu, tak ak vas zaujme, budem len rada 😉

Strana
z17
durch
9. jún 2014

ja sa chcem len teraz ucit nemcinu a nech cifam ako citam neviem ako zacat co viem z nemciny je ich bin du bist nechce mi niekto napisat po nemecky za tyzden sa mozno dopracujem k vysledku ale snaha sa predca ceni nie

meca
25. mar 2015

Babenky aj ja si chcem s niekym pisat po nemecky akosi zabudam gramatiku :(

snehovakralovna
26. mar 2015

@meca, rada sa k tebe pridam, kludne napis, ak si chces pisat po nemecky

smuuk043
8. júl 2015

Ahojky, aj ja by som si popísala v nj 🙂

mas48
17. jan 2016

žeeny, ja vám tak závidím ako tú nemčinu ovládate, potrebovala by som ju a neviem skoro nič ☹ poraďte z čoho sa učiť, nejakú knihu, program, neviete?

smuuk043
20. jan 2016

@mas48 mne strašne pomohla knižka http://www.engros.sk/files/nemcina-nielen-pre-s... . Uplne super sa mi z nej učí, aj slovíčka sú dobre riešené 🙂Lenže ja som sa už predtým učila NJ,takže mne skôr slúžila na úplne zopakovanie a tak...🙂 Ale podľa mňa aj na začiatky je ok 🙂

vlastulina1
20. jan 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

Mne pride nemcina strasne tazka ale chcela by som ju vediet..

dana_l
23. jan 2016

@mas48 @vlastulina1 ak raz nezacnete a nebudete vytrvalo pokracovat tak sa nielen nemcinu ale ziaden jazyk nenaucite. najlepsie je byvat v krajine, ktorej rec sa chcete ucit. inak len pozerat na gramatiku, citat jednoduche knizky pre deti a pozerat tv aj s titulkami. ucit sa doma z knizky je jedno ale potom ist do ulic a pocut beznu nemcinu - clovek moze byt zaskoceny. nevie kde sa konci jedno slovo a kde zacina druhe. takze knihy ale aj hovorove slovo musia byt pocas studia

mas48
23. jan 2016

ahojte žienky, tak objednala som si z internetu knihu ktorú ste mi tu odporúčali, tú Nemčinu nie len pre samoukov, a na týždeň odchádzam do Rakúska takže to budem mať spojené 2v1, držte mi palce napíšem vám po návrate ako som dopadla 🙂

smuuk043
25. jan 2016

@mas48 držím palce ;)

lin123
27. apr 2016

kto si chce pisat po nemecky? 🙂

meca
28. apr 2016

@lin123 ja 🙂

ewellina
3. máj 2016

Dnes som objavila skupinu Nemčina a jej úskalia: https://www.modrykonik.sk/group/8536/ Môžete sa pridať. 🙂

Strana
z17