Učím sa vykladať karty: Pýtajte sa zdarma!
Ahojte ucim sa vykladat karty. Chcem vas v podstate poprosit. Ak niekto ma nejaku otazku na ktoru sa mozem skusit pozriet nechajte koment ja vam napisem spravu a poviete mi otazku. Kedze sa len ucim samozrejme ZADARMO ☺️ potrebujem otazky od cudzich ludi sebe otazky vykladat "nemozem". To nema ziadnu vypovednu hodnotu. Prosim ktore nato maju nejaky nazor nereagujte jedna sa mi o tie zeny ktore sa chcu naozaj nieco opytat.
Zrovna včera mi napadlo že pridam diskusiu či niekto sa vo voľnom čase nezaujíma o toto a nechcel by si na mne vyskúšať výklad 😃 nikdy som nebola u vestici ani si nedávala robiť niekomu výklad mala som pred tým rešpekt a preto to ani nechcem takou ,,oficiálnou,, cestou skôr keby mám nejakú kamosku ktorú to baví a ma to ako hobby, takze toto mi asi prišlo ako z neba 😃ak už tu toho nie je na teba priveľa rada sa ešte pridam 😊
Tak dakujem tym ktore ste napisali doteraz som odoslala spravu pozriem sa nato dnes zajtra a skusim napisat ☺️ dalsie uz prosim nekomentujte takto to mam az az 😀
Ja by som sa pripojila k ostatným. Poslednou dobou sa mi dejú zvláštne veci tak by som si nechala vyložiť jednu vec. Až teda budete mať čas. Ďakujem
Tak dakujem tym ktore ste napisali doteraz som odoslala spravu pozriem sa nato dnes zajtra a skusim napisat ☺️ dalsie uz prosim nekomentujte takto to mam az az 😀
@anonym_autor
Este vestite?

Tak ja by som sa teda chcela opýtať…