icon

Učiteľstvo pre primárne vzdelávanie

ivana1410
2. dec 2014

pekný deň prajem, žienky....je tu niektorá čo vyštudovala tento odbor a vedela by mi ho priblížiť ?? Vybrala som si tento odbor na štúdium... tak by som Vás poprosila o info..dakujem 🙂

warholette
2. dec 2014

@ivana1410 a ako si si ho vybrala ked o nom nic nevies? 😕

guinevre
2. dec 2014

@warholette Preboha, jak vies, ze nic nevie? Normalne sa pyta na radu, tip, preco hned rypes?

oksu
2. dec 2014

@ivana1410 či konkrétne vas zaujima? Študovala som Ho Mgr.

warholette
2. dec 2014

@guinevre no zaujima ma, ako si vybrala odbor, o ktorom sa az teraz pyta, o com je. snad si zistim predtym, ako sa rozhodnem, nie?

xevulax
2. dec 2014

@warholette nechapem preco sa tu na vsetko musi utocit, tak chce vediet podrobnosti o studiu asi, mozno ake predmety, narocnost.... V neposlednom rade urcite po studiu moznost uplatnenia, pripadne skusenosti z praxe.... Ja som tiez sla studovat odbor o ktorom som vedela teoreticke veci ale stidoum a nasledne zamestnanie boli trochunine ne som pred studiom ocakavala (dokonca lepsie). Takze preco by sa nemohla spytay, ved ked ti to vadi tak nemusis reagovat

ivana1410
autor
3. dec 2014

@xevulax
@guinevre ďakujem Vám že ste sa ma zastali 🙂 je to od Vás pekné 😉
Milá
@warholette samozrejme že informácie mám ale presne, ako sa píše vyššie chcela som info zo života. Inak neviem prečo sa zapájaš keď mi nevieš poradiť! Pekný deň

@oksu napíšem Vám IP ale momentalne som v práci 🙂 ďakujem za ochotu 😉

ceruzka_24
7. jún 2017

@oksu dobry den chcem sa spytat kde ste studovala ucitelstvo?

oksu
10. jún 2017