Umelá inteligencia mení reč. Máme sa obávať?
umela inteligencia dokaze vlozit clovekovi do ust slova ktore nikdy nepovedal
Bolo to v spravach co na to hovorite.
Ako čo myslíš? Veď to vieme
Ved su cele videa, kde robia vtipny dabing s uryvkami zo znamych filmov.
😎 Jój , toto sa deje okolo nás často aj u Homo sapiens (človeka rozumného), ...nuž veru a či je ona sprostejšia ? 😉
Velky pokrok, ktory by mohol pouzivat napriklad aj Cicero z Revucej. Konecne by to co hovori davalo aj zmysel
Však je to tak už dávnejšie a preto netreba veriť každému videu na fb. a overiť si to.
to si až teraz zistila ?? Tak potom si dobre zaspatá.
A ty prečo nepovieš svoj názor?
Nic nehovorim...uplne mi to vzalo rec.
Bývalý generálny riaditeľ Googlu, Eric Schmidt, varoval pred rýchlym vývojom AI. Podľa neho umelú inteligenciu bude potrebné odpojiť skôr, než bude neskoro. V rozhovore pre ABC News Schmidt upozornil, že tempo inovácií napreduje tak rýchlo. Všetko to len potvrdzuje jeho slová. Vyzerá to všetko úžasne ale riziká si málokto uvedomuje.
Al dnes dokáže už aj hocičo naprogramovať. V Chatgtp sa dokonca dajú vytvárať umelé obrázky. Naprogramoval som do neho - 30 ročný muž s krátkymi hnedými vlasmi a hnedými očami, ktorý má málo vlasov na hlave, leží bezvládne na vlakovej stanici v zime, rozlial sa mu obedár a naťahuje sa o pomoc, a okolo ide zavalitá pani ktorá sa mu smeje a nikto mu nepomože. A toto mi Al vygeneroval, uplne realistické,
AI je skaza ľudstva...

Sú ľudia, ktorým to môže len pomôcť a predtým, ako otvoria ústa, by mali zvážiť možnosť využitia umelej inteligencie.