icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

gabininka
16. máj 2011

kocky, neviete kde by som si mohla pozriet alebo stiahnut film trojku... dakujeeem

gabininka
16. máj 2011

@cruela dakujeeeem pekne, sa tesiiiiiiiiiim 🙂

gabika7706
17. máj 2011

@kamilecka zajtra ma Martinus akciu - postovne zadarmo - http://www.martinus.sk/?uItem=71954

kamilecka
17. máj 2011

Tak uz som pozrela vsetky tri casti....ta newmoon bola trochu taka smutna...ani Edwarda tam velmi neukazovali....a videla som ukazku na breaking down ....no taktoto bude zaujimaveeeeee a konecne aj trochu romantiky hihihihi

nini78
17. máj 2011

@kamilecka a ak môžem vedieť ,akú ukážku si videla? lebo oficiálne ešte nič vyšlo, zatial čo bolo na nete všetko boli Faky 😉

nini78
17. máj 2011

@kamilecka hneď na vrchu toho videa máš napísané že je to fake, a keď si to pozorne pozrieš zistíš že kde im je vidieť tváre, to sú zábery z dielov pred tým, napr. ako v jednotke na konci tancujú pod tým altánkom, alebo v dvojke keď k ním išla domou že chce hlasovať či ju zmenia 😉 . Veď my už sa nevieme dočkať niečoho oficiálneho, teraz akurát pár fotiek pustili, lebo aj tie boli doteraz samé montáže 😠

kamilecka
17. máj 2011

@nini78 aj toto? no ale podla mna to bude zaujimava cast...a dost podobna tym ukazkam

https://www.youtube.com/watch?v=m-nVDkb4qeo
cruela
17. máj 2011

@kamilecka oficial nevyslo este nic, my to mame podrobne presnorene 🙂 vsetko co su akoze ukazky su fake.. ale aspon nas to nabudi a budeme sa tesit este viac... aj ked neviem, ci sa este viac tesit dokazem 😀
a ja dvojku ked pozeram, tak pretacam... nemam rada Jacoba (tomu som prisla na chut az v druhej polovici stvorky) takze si to pozeram len od toho momentu ako tam je Edward

nini78
17. máj 2011

@kamilecka ako napísala
@cruela nič ešte nevyšlo a máme to presnorené na jednotku, Luci ja robím to isté, buď pretočím, alebo ked Edward odíde ja si idem rýchlo porobiť čo treba a prichádzam keď oni idú do Voltury 😀 😀 😀

kamilecka
17. máj 2011

@nini78 @cruela asi sa prvy krat tesim ze bude po lete 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 inak je parada ze som na ten film prisla az po 3 castiach.....sa to lepsie pozeralo takto naraz,ako stale cakat na dalsi diel 😀

nini78
17. máj 2011

@kamilecka ja som na trojku dlho nečakala, ale je pravda že knihy som už mala prečítané, a teraz sa to sráááášne vleče 😠

kavaapalma
17. máj 2011

😀 😀 😀 😀 😀
ale ste sa prebrali maniacky......

gabika7706
17. máj 2011

@kavaapalma my sme stale zive, ibaze nie tu 😉

kavaapalma
17. máj 2011

ja som aj tu 😉

cruela
17. máj 2011

@kavaapalma ibaze my sme aktivne tam kde ty nie 🙂 ale vidis, prisli sme to aj sem ozivit 🙂

kavaapalma
17. máj 2011

@cruela myslis FB

cruela
17. máj 2011

@kavaapalma hej hej 🙂 ale nezabudame ani na nasu alma mater, ktora nas dala dokopy 😉

gabika7706
17. máj 2011

@kamilecka prvy oficialny trailer k BD ma byt odpremierovany na MTV Movie Awards cca o 3 tyzdne, nebude urcite dlhy ale uz sa neviem dockat, mali by to byt sceny z Ria

nini78
17. máj 2011

@cruela kde by sme asi boli keby nebolo MK 😀 😀 😀

nini78
17. máj 2011

@gabika7706 a to si kde vyčítala, a prečo si nám to nepovedala ešte?

gabika7706
17. máj 2011

@nini78 Gabi, urcite som to minuly tyzden niekde na FB pisala 😉

nini78
17. máj 2011

@gabika7706 ale po mna sa to nedostalo 😅

gabika7706
17. máj 2011

@nini78 tak sorry, ja som tiez par dni dozadu teraz nebola schopna docitat prispevky za necele 2 dni (!) co som tam nebola...to je zverstvo 😀

cruela
17. máj 2011

@gabika7706 ja tiez o tom nic neviem... a to smirujem FB furt

kamilecka
17. máj 2011

Gabika no super...uz teraz sa na to tesim...ja stale nechapem ako som tomu mohla tak prepadnut.....ked deti spia poobede tak pozeram stale nieco okolo twilight 😀 som sisi total...

Inak som dala like na FB
https://www.facebook.com/twilight

A tam dali niejaky song od Roba a co som citala viac...tak pred par dnami mal narodky 😀 😀 😀 😀 😀

nini78
17. máj 2011

@gabika7706 no vidíš!!! nie som sama, a to Lucka je pripnutá skoro každý večer 😀 😀 😀

cruela
17. máj 2011

@kamilecka my sme na FB fanynky asi vsetkych stranok co sa okolo TW a RP len mihnu 😀 a k narodkam sme mu samozrejme gratulovali 🙂

cruela
17. máj 2011

@nini78 jak skoro??? uplne kazdy vecer som tam!! 😀