icon

Úprava lyžiarskeho oblečenia

evelynm
24. nov 2013

Žienky, potrebujem poradiť, možno sa nájde šikovná krajčírka, či iná odborníčka, ktorá mi bude vedieť fundovane odpovedať.
Mám krásne, kvalitné lyžiarske oblečenie, som s ním veľmi spokojná a nerada by som ho menila. Ale: od jeho kúpy som celkom slušne schudla a oblečenie je mi voľné, možno aj o necelé dve čísla. Preto rozmýšľam nad tým, že si ho dám upraviť. Viem, že to nie je šťastné riešenie kvôli termoregulačným a iným vlastnostiam a je možné, že po úprave nebude plniť svoju funkciu tak, ako by malo. Avšak keď mi je voľné, asi ju tiež úplne ideálne neplní. A ani sa v takom voľnom necítim úplne komfortne. Tak sa pýtam, či máte niektorá skúsenosť s úpravou takéhoto funkčného oblečenia, či odporúčate, alebo nie. Uvítam názory hlavne dievčat, ktoré tomu rozumejú aj po tej odbornej stránke.
Ďakujem 🙂

havana_frost
24. nov 2013

@evelynm Ja ti síce nepomôžem po krajčírskej stránke, ale po estetickej hovorím, že lyžiarske oblečenie o 2 čísla je úplne v pohode 🙂 úplne vypasované vôbec nie je cool 😀 Ja si kupujem aj omnoho väčšie, takzvaný "oversize" je na svahu priam žiadúci 😎

evelynm
autor
24. nov 2013

@havana_frost , viem, ako to myslis, toto je ale taky strih, ze by skor pasovalo mensie cislo 🙂 , kuk foto 🙂

bubelko
24. nov 2013

@evelynm nemam sice skusenost s vlastnym, ale davala som krajcirke zasivat nohavice po synovi a hned ma upozornila, ze uz nebudu tak vode odolne, ako je na nich napisane, pretoze musi presivat latku. cize tipujem, ze aj u tvojho to bude tak, ze strati tie vlastnosti. kym ak je väcsie, tak pokial to nie je termopradlo, tak to podla mna na kvalite neuvbera. ale ako pisem - odbornik nie som 😉

evelynm
autor
24. nov 2013

@bubelko , tiez mam obavy prave pre tu stratu vlastnosti. A aj z toho, ze v tom budem vyzerat o par kil tucnejsia 🙂 , ale vsak vyskusam, uvidim 🙂 dik