Už 8 mesiacov mám vyrážku na nose
Mám už 8 mesiacov vyrážku na nose bolo to akné a teraz tam stále je,bojím sa či to nie je niečo vážne?
@lily14 preboha ziveho,niekto ti tu nieco napise a ani to nevidel a uz ma zaver,prosim ta nestresuj a ujaz to dr a necitaj chujoviny na konovi. Nie ze budes teraz googlit urcene konikovske diagnozy😉normalne to ukaz kompetentnym
@lily14 nevidim velmi na foto,takze ti neviem povedat.treba to iba vyoperovat,vcas,kedze to je aj na nose.je to v podstate ako rakovina,nemusi byt zhubne.ale ak je to fakt ten bazaliom,bude sa robit stale a na inych miestach.ale zase 8mesiacov je dlho,ten rastie ovela rychlejsie,takze to vobec nemusi byt to.chod na kozne preistotu.
@maciatkolulu ale prosim Ta, nikto ju tu nestrasil, napisali sme, ze ukazat k dr, prinajhorsom sa to bude musiet vyoperovat. ake strasenie?

radsej s tym zbehni k dobremu koznemu, minule bol clanok v casopise (plus 7 dni )presne o tomto, ze to je nejaky typ tumoru, ze liecba je pomerne jednoducha a rychla (vyoperovat), len sa musi prist vcas. nezvacsuje sa pomalicky?
@lily14