Už dva týždne mávam neznáme telefonické hovory
uz dva tyzdne mi prosim vbola dakto mimo nas okres. zo slovenska, ziadne zahranicie.
aj cez vikend raz
dnes som zodvihla na druhej strane ticho.rychlo som zlozila. netusim kto to ,moze byt z toho okresu nikoho nepoznam a teraz sa bojim ze ma niekto okradne
je to slovenske cislo, ale na nete som nenasla vo vyhladavaci nikoho ani ziadne oznam ze okradaci ci prieskum
mamm sa preto bat? fakt tam nikoho nemam a je to pevna linka podla vsetkeho
zazili ste dakto?
a takto - si zdravá ?! ako ťa niekto može okradnúť cez telefón ?
možno podvodníci použijú niekoho číslo, ale to ťa naozaj nemajú ako okradnúť,
možno niekto sa v tom okrese práve nachádza a volá ti (výlet, dovolenka, na návšteve u niekoho, práve sa presťahoval)
možno omyl, zle vytáča jedno číslo
a ty už takto hysterčíš ?
@anonym_autor a my mame odkiaľ vedieť ci ti niečo hrozí? Nepoznáme ta ani nevieme akým životom žiješ. Ty musis vedieť ci ti niečo hrozí
Nedvíhaj a hotovo. Pokiaľ len dvihneš a nezadáš žiadne údaje nemajú ti ako niečo spraviť.
Nie na zaklade toho, ze si zdvihla a bolo ticho ta naozaj nik neokradne. Moze to byt nejaky brigadnik, ktory ma obvolavat potencialnych klientov ale vlastne sa mu az tak nechce, moze to byt frajerka tvojho muza, ktora ti chce nieco povedat (srandujem)....akoze ved to moze byt ktokolvek. Zablokovala si vybavene
A čo tí ľudia čo im denne vyvolávajú rôzne čísla z Bangladéžu, Indie, Uzbekistanu a rôznych tychto krajín... máme sa báť že po nás ide seriový vrah alebo ? 😱😄
@anonym_autor nehysterči hneď toľko okolo toho
Nikto ťa nejde okradnúť.
Nie na zaklade toho, ze si zdvihla a bolo ticho ta naozaj nik neokradne. Moze to byt nejaky brigadnik, ktory ma obvolavat potencialnych klientov ale vlastne sa mu az tak nechce, moze to byt frajerka tvojho muza, ktora ti chce nieco povedat (srandujem)....akoze ved to moze byt ktokolvek. Zablokovala si vybavene
@petamich dakujem ma zmiatlo ze mi volali aj v sobotu no nedvihala som to
@doriiis uz som.
@anonym_autor bezne, skusaju
Zablokuj, nezname cisla co nemas v zozname nedvihaj alebo rovno zrus a zablokuj
To ti volali z pevnej linky?
To ti volali z pevnej linky?
@ibrunova ano ale na nete som to cislo nenasla, ked som dala do vyhladavaca.
@anonym_autor bezne, skusaju
Zablokuj, nezname cisla co nemas v zozname nedvihaj alebo rovno zrus a zablokuj
@anonym_274468 aj cez vikendy?
@ibrunova ano ale na nete som to cislo nenasla, ked som dala do vyhladavaca.
@anonym_autor mne volajú furt z bratislavskej pevnej linky a je to poisťovňa Dôvera, už som im aj povedala, nech mi už nevolajú a na druhý deň zas.. Ale ja dvíham aj cudzie čísla, nemusím potom riešiť, že kto mi to volal a podobne. Ak je to blbosť, hneď poviem, že ďakujem, nemám záujem a vybavené.
@anonym_274468 aj cez vikendy?
@anonym_autor aj aj cez vikendy , teraz v sobotu volali, ja si aktualne hladam aj pracvu je mi vsak divne preco by mi niekto volal mimo nasho mesta kde si pracu aj hladam. a boal to pevna linka
to je dake nove zobrazovanie na MK?
@anonym_autor mne volajú furt z bratislavskej pevnej linky a je to poisťovňa Dôvera, už som im aj povedala, nech mi už nevolajú a na druhý deň zas.. Ale ja dvíham aj cudzie čísla, nemusím potom riešiť, že kto mi to volal a podobne. Ak je to blbosť, hneď poviem, že ďakujem, nemám záujem a vybavené.
@anonym_autor niekto sa baví...možno ho aj osobne poznáš.
Mne toto kedysi robili,ale volali na pevnú linku.Tak som v robote zahlásila,že mi niekto stále vyvoláva,ale už mám napichnutý telefón.To bolo ešte za komunistov a naozaj taká služba existovala.Po zistení,kto toto robí,nastáva vyčíslenie prevolaných minút a následne mohlo hroziť aj prepustenie z práce,to je fakt,to si nevymýšľam.
Som to len tak prehodila medzi rečou v robote pred jedným kolegom a vyvolávanie prestalo😂
Toto samozrejme nerieši tvoju situáciu,to len tak na pobavenie.
Videla som také video,že niekto prikryl mobil nejakou kovovou miskou a začal po nej búchať,myslím,že dotyčnému na druhej strane muselo riadne hučať v hlave potom...tiež riešenie...

Prečo si ho jednoducho nezablokujes?