Už máte všetko hotové?

@anonym_autor Áno, aj sme už obedovali a deti od rána majú radosť z darčekov. Teraz oddych, mobil a telka.
@anonym_autor robíte z toho ako keby je to posledný deň na svete…
@anonym_autor nie este nemam obalene ryby ani detom spravene zemiaky salat nejedia. Polievku my kapustnicu deti vyvar sme prave jedli momentalne popijame kavu.. Druhy chod neskor..ziadny stres. Darceky tohto roku nedavame okrem dovolenky takze ani znasanie pod strom. Detom 8 a 12 som zaciatkom decembra povedala ze jezisko darceky nenosi..Myslim ze uz bol cas. Uz ma nebavilo kupovat blbosti lebo vianoce. Uz munuly rok Mali len jeden darcek drahsiu tlaciaren a dovolenku. U nas ziaden stres
Šalát je "iba" vo vandliku 😆,kapustnica sa ešte varí pomalým tempom,rezne obalené-este nepražím,poletujem ako kolibrík medzi kuchyňou a obývačkou (pozerám v utržkoch Sám doma,mám ten film rada, ešte balím darčeky,sem tam kuknem na koňa),chlop mi príde kolo 18tej aj s rodinami,psy slintajú cez okno,kone sa pasú-v decembri 😏. Ešte keby začalo snežiť,priam by to už bolo dokonalé 😁.
ano, u len ryba na veceru
Áno,už všetko dokončené.
Šalát a rezeň budeme mať na Silvestra, u nás ( žijeme v at ) máme iné zvyky
Nie, este som ani s vecerou nezacala- zaciname vecerat o 18- takze casu dost.
Šalát a rezeň budeme mať na Silvestra, u nás ( žijeme v at ) máme iné zvyky
@stellarstar tak ja tiež žijem v At, manžel rakušan,a zvyky máme slovenské.
@anonym_autor ostávajú uz len rezne. Šalát a kapustnicu som pripravila včera. Este musim umyť riad, vymeniť obrus, pripraviť stôl a možno ešte upečiem perník, ktorého cesto zreje v chladničke uz niekoľko týždňov 🤗
@anonym_d190fe moj tiež rakúšan ale my sme na rakúskych zvykoch.
Veď nech si každý robí podla svojho uváženia
@anonym_d190fe muža mám Holanďana, žijeme v NL, ale zvyky na Štedrý den musia byť slovenské. Bez klasického "trojboja" u mňa nie sú Vianoce Vianocami. Teraz do toho som si pustila Popolušku na TV. Štedrý deň ako sa patrí 🥰🤭
@anonym_autor u nás sme si podelili úlohy, niečo robí mama, niečo syn a niečo ja. Tak sa to dá zvládnuť. Muž pozerá rozprávku 😃
Pijem kavu ☕️. Navarena kapustnica, urobeny kotol salatu (sme pri stole 6 dospeli, zajtra 8). Par kolacikov nachystanych. Boli sme na cintorine a na Vianocnom punci so susedmi. Neskor dame lososa do rury a hotovo.
@anonym_autor ešte sme ani nezačali, ale my nerobíme šalát ani nevyprazeme, takže to bude za 30-40 minút hotové.
My sme uz po 😁. Darceky som dala rano pod stromcek. Deti si ich otvorili po ranajkach. My sme mali skor stedrovecerny obed cca o 14. Teraz mame pohodicku pri rozpravke. Zajtra ideme na navstevy, preto im davame rano darceky, nech sa stihnu zahrat.
Uz len lososa
@anonym_d190fe muža mám Holanďana, žijeme v NL, ale zvyky na Štedrý den musia byť slovenské. Bez klasického "trojboja" u mňa nie sú Vianoce Vianocami. Teraz do toho som si pustila Popolušku na TV. Štedrý deň ako sa patrí 🥰🤭
@bessie12 trojboj je zemiakovy šalat, kapustnica a kapor?
@bessie12 trojboj je zemiakovy šalat, kapustnica a kapor?
@karolinakr ano, len na miesto kapra su u nas rezne.
@anonym_autor nie este nemam obalene ryby ani detom spravene zemiaky salat nejedia. Polievku my kapustnicu deti vyvar sme prave jedli momentalne popijame kavu.. Druhy chod neskor..ziadny stres. Darceky tohto roku nedavame okrem dovolenky takze ani znasanie pod strom. Detom 8 a 12 som zaciatkom decembra povedala ze jezisko darceky nenosi..Myslim ze uz bol cas. Uz ma nebavilo kupovat blbosti lebo vianoce. Uz munuly rok Mali len jeden darcek drahsiu tlaciaren a dovolenku. U nas ziaden stres
@slavomira236 8 a 12 je určite čas aby už vedeli že Ježiško darčeky nenosí, ale určite si stále zaslúžia tie čarovné Vianoce. Ten, kto robí Vianoce čarovné je mama a ty to veru nerobíš. Chúďata deti. Tie si asi do života tiež neponesú radosť z Vianoc.

Ano, zadelila som ulohy v kuchyni 😆