Ako sa vyhnúť uzatvoreniu Strečna pri ceste do Tatier?
Isiel niekto teraz do Tatier? Aka je vytazenost ostatnych tras, ci uz cez Terchovu alebo spodom cez Nitr. Pravno?
Vdaka za kazde info.
Išli sme nedeľa a piatok, nedeľa je katastrofa cez Terchovou kolóny v oboch smeroch, v piatok to bolo ok bez kolón
Podľa najnovších info - Od 26.8. do 6.9. bude cesta bez obmedzení. A v tieto dni počas prac. týždňa vypínajú semafór od 17tej večer do 7 ráno, takže tiež bez obmedzení
@xxemma odkial ides poradim
@bublinka1426 Ahoj.
Pls,my vyrazame zajtra kolo 13tej z Trencina.A nevieme sa rozhodnut,ktora trasa je mensie zlo.Co by si odporucila?Terchovu asi bojkotujeme,co citam,je to tam huste.Tak asi skor spodom,BnB,PD atd?
... najlepšie máš vlakom
isli sme v piatok vecer, okolo 20:30 sme prechadzali cez strecno uplne v pohodicke, ziadne kolony. O 22 sme boli v Poprade
Dnes som išla cez Fačkovské sedlo a Nitrianske Pravno, v pohode to bolo, ale áut omnoho viac než býva, semafory akurát v Rajeckej Lesnej, pred pár dňami v rovnakom čase sa tiež dalo. Ale z Turca na sever neviem.
@zuzrakus vyskúšaj waze, ja som s touto navigáciou spokojná, ukazuje kolóny, zápchy, uzávery, ponúkne možnosti.
Zilina - Terchova bolo plno aj v stredu, ale to v case okolo 16:00-17:00
@bublinka1426 z PB do tatry
Vsetkym vdaka, 👍👍👍takze radsej spodom na pravno
@deti95060810 my sme šli včera a úplne v poriadku. Ani raz sme nestáli.
@adalmba to si mala šťastie...
@deti95060810 akurát stojíme na Donovaloch... katastrofa
My sme dnes odchadzali z terchovej a bolo vela aut. Stat sme nestali v kolone, ale hustá premávka bola riadne. Ale to bolo o 10.00 hod, takze poobede moze byt horsie

cez Terchovú hrôza...kolóny.
odkiaľ ideš