icon

V mojom dome je duch

17. júl 2022

Máte s tým skúsenosti? Čo vám pomohlo aby to prestalo? Pripadne kontakt na niekoho kto sa tým zaoberá?

koniarova
17. júl 2022

Ako si prišla na to,že je to duch? Všetky logicky vyzerajúce možnosti si vyskúšala?

54tinka54
17. júl 2022

Kontaktuj kňaza, vysvätí byt.

autor
17. júl 2022

@koniarova áno. Viem že to je duch. Predtým ako sme ho kúpili sa tu stala samovražda/vražda

viestta
17. júl 2022

A koho duch tam ostal?

kiwi3
17. júl 2022

no jasne, keby si nevedela, ze sa tam nieco stalo, tak tam ziadny duch nie je. a nechapem naco ste to kupovali, ked veris takym veciam.

martinkatinka
17. júl 2022

Ja ti napisem takto. Byvali sme v prennajatom byte. Uplne na najvyssom poschodi. Citila som sa tam zle, stali sa mi tam skarede veci, pocula som kroky na streche, co bolo dost nemozne..... Vravela som to muzovi, vysiel von, kukal, ci niekto chodi po streche a nikto.... Neviem ci som to mala v hlave alebo co.... A odlahlo mi, ked sme sa odstahovali..... Az neskor som sa dozvedela, ze fakt ten byt je zly, nikto sa tam vraj necitil dobre, prenajom vzdy maximalne na rok.....

martinkatinka
17. júl 2022

@kiwi3 ja by som taky byt veru nekupila.... Citlive povahy si to mozu aj nahovorit, ze to je kvoli tomu. Ja som tiez taka.... Proste pontej informacii by som sa tam necitila dobre.

terry2003
17. júl 2022

Kontaktujte kňaza. A môžem sa vás opýtať, prečo ste preboha niečo také kúpili?

majamat
17. júl 2022

pracujem v domove dochodcov, vies kolko ludi tam zomrelo? a ziadneho ducha som nikdy nezazila. a to boli aj samovrazdy,a j vrazdy ( aj ked samozrejme malo )

terry2003
17. júl 2022

@majamat ja som bola na praxi v DSS a tam to bolo zase naopak. Ja som tam síce nič nezažila, ale že zamestnanci aj klienti počujú niekedy chôdzu, vypinali a zapinali sa tam svetlá, čudná zima na miestach, kde trávili ti bývali klienti väčšinu svojho času...

marcellka32
17. júl 2022

Nemusí byť duch, stačí zlá energia, ja som žiaľ citliva na takéto veci...urob si okolo seba bublinu a nevpusti do nej nikoho, iba partnera a svoje deti

elizabet173
17. júl 2022

@majamat v nemocniciach na niektorých oddeleniach by boli celé zástupy duchov

ckocka
17. júl 2022

Daj mu podpísať nájomnú zmluvu, predsa sa tam nebude pretŕčať len tak zadarmo.

danica2711
17. júl 2022

no tak aspoň máš spoločnosť, pokecajte, možno sa aj on nudí, akurát chudák nemôže písať na koňa

autor
17. júl 2022

@ckocka 🤣 kiežby to šlo..

autor
17. júl 2022

Nepýtala som sa na to, či mi niekto verí alebo nie, chcela som skúsenosti a overené kontakty 😅 a prečo by som taký dom kúpiť nemala? Bola to výhodná kúpa a ja osobne nie som “citlivá” povaha, nerobí mi to väčšinou problém, ale všetkým mojim blízkym ktorý tu boli, spali a podobne to problém robilo, popravde aj viem, že majú strach prísť 🙂 jednoducho sa chcem toho raz a navždy zbaviť, ďakujem za rozumné rady

terry2003
17. júl 2022

Tak pokiaľ Vám to nevadilo tak fajn. Ale keby mne niekto povedal, že napr. je to obrovský dom, s dvomi weckami a priestornou záhradou, a ešte jedna vec. Pred dvadsiatimi rokmi vo vašej budúcej obývačke uškrtil bývali majiteľ svoju manželku a potom sa zabil výstrelom do mozgu, tak by som odtiaľ utekala, čo najďalej.
A samozrejme, že výhodná kúpa. Za 400 tis. by podľa mňa nedokázali predať dom, v ktorom sa vraždilo.

jasminkaj
17. júl 2022

Ako už bolo spomenuté vyššie - choď za kňazom a byt vám príde vysvätiť (niektorí kňazi však chodia svätiť iba na Troch kráľov 6.1.)

nufacik6
17. júl 2022

Mne pomohlo prejsť po celom byte s kostolnou bielou zapálenou sviečkou.Do každého kúta,miesta priestoru pejsť sviečkou.Jednoducho som sa prechádzala a myslela na pekné veci, alebo modlitbičku.
Kamoške to tiež pomohlo ,no ona to ešte posilnila ....do priesvitného pohára dať dve lyžice vody,lyžicu ostu a lyžicu soli...nemiešať,nechať 24 hod.stáť na tmavšom mieste.Trebárs aj v každej izbe.Vraj to sťahuje negatívnu energiu.
Sú to babské rady,no niekomu to pomôže.Za vyskúšanie človek nič nedá.

77daniela77
17. júl 2022

Poraď sa v tejto skupine
https://www.modrykonik.sk/group/8294/

ummimaryam
17. júl 2022

Ahoj, čo robíme my moslimovia je že počúvame túto kapitolu Koránu nahlas v dome keď sú tam zlí duchovia. A samozrejme pros Boha o pomoc a o vyčistenie domu od duchov čo tam nemajú čo robiť 😊 môžeš aspoň skúsiť.

https://www.youtube.com/watch?v=ieHCmmiYKIQ

Nezabudni udržiavať dom čistý a veľa vetrať keďže zlý duchovia sa zdržiavajú v špinavých priestoroch kde je smrad (netvrdím že je to tvoj prípad).

majamat
17. júl 2022

@elizabet173 ved toto.
@terry2003 chodzu mpze byt pocut, lebo niekto chodi. ved DSS ma urcitu velkost a neda sa vidiet vsade. tiez v DSS je vela dementnych ludi, cize ti mozu pocut a vidiet vselico nerealne. chladne meista, aj u nas su, ved niekde sa viac vetra, inde menej. mame dlhe chodbym nedaju sa vyvetrat,a le cast, kde je blizko schodisko, tam je ina teplota. vzduch moze rozne prudit. no vyslovene velke rozdiely v teplotach som nikdy nezazila a ani mi nikto z klientov nikdy nic take nehovoril. u nas v DSS byva momentalne okolo 180 ludi ( kedysi aj cez 200 ) , pracuje dokopy okolo 100 zamestnancov, pracujem tam 25r, co je dostatocne dlha a obsiahla skusenost a nikdy som nic podozrive nezazila a nikto z klientov a ani personalu.

terry2003
17. júl 2022

@majamat nechcem sa hádať. Možno máte vy pravdu a možno sa tam niečo deje. To že sa to nedeje u vás neznamená, že sa to nedeje aj inde. Ale myslím si, že keď uprostred vnoci zapne telka v zatvorenej izbe, uprostred noci keď všetci klienti spia, tak je to trochu zvláštne.

karolinakr
17. júl 2022

@majamat
@terry2003 samozrejme, ze duchovia niekde su a niekde nie su.To s vraždou nema nic spoločne, brany pekla sa otvaraju uplne inym spôsobon

majamat
18. júl 2022

@karolinakr
@terry2003 je to o viere. niekto an to veri, niekt nie.

no mne ani tak nejde o to,ze by som an dochov neverila, ale niekedy mam pocit, ze nekto hlada vo vsetkom duchov.
ta TV moze mat nadstaveny budik ( casovac na zapnutie ) a niekto to omylom postlacal.
stale je to nieco, co by sa vysvetlit dalo.

majamat
18. júl 2022

u nas v bytovke tiez pocujem casto take behanie. neviem odkial ide, ale duch to nebude. preco? lebo tu nikto nikdy nezomrel, bytovky su nove.

thoughtfulweirdo
18. júl 2022

Nás v škole na chémii učiteľka učila, že keď raz budeme mať pocit, že doma vidíme a počujeme duchov, máme dať skontrolovať, či tam neuniká oxid uhoľnatý, lebo môže spôsobovať halucinácie a otrava ním je smrteľná. Takže keď raz budem mať doma duchov, toto bude prvé, čo spravím 😄

terry2003
Autor odpoveď zmazal
terry2003
18. júl 2022

@majamat a vlastne som si spomenula, že keď som tam bola prvý deň tak som sa opýtala, že aký je to televízor, a vtedy spomenuli, že tam naschvál, nieje časovač.
Ale to je jedno radšej sa o tomto nebavme. Stalo sa tam aj kopa iných, zvláštnejšich vecí, ktoré sa moc logicky vysvetliť nedajú.

77daniela77
18. júl 2022

Aj nove domy mozu byt postavene na bojiskach a cintorinoch.....😎