icon

Vadí vám, keď napáchnete z vyprážaného jedla?

29. nov 2025

Strasne mi smrdia vlasy z vyprazaneho a od cibuli .. Mne to vadi ja sa potom musim cela unyt aj vlasz a navonat .. Len sekundu ked otvorim dvere do kuchyni a babka vypraza ja napachnem co stym? Nejdem si ani robit jest ani kavu pockam vzdy kym dovypraza aby som si nemusela vlasy umyvat kazdy den .. A ona stale vypraza

Strana
z2
viestta
29. nov 2025

odstahuj sa od babky, co ine?

moonlight1210
29. nov 2025

@anonym_autor ano vadi mi to. Vzdy trvam na tom, ze musia u nas pozatvarat vsetky dvere na poschodi, ked varim.
Lebo ono to krasne vabne vonia pocas toho. Ked prides do domu a je to take lakave. Vona cerstveho jedla. Mnam.

Ale ked pridem o hodinu-dve na poschodie a je to aj v spalni, tak ma ide trafit. Tam sa to nehodi, tam mi to vyslovene smrdi. Je to ako mat kuchynu v spalni. Fuj.

Seba tiez musim potom prezliect. Vlasy vypachnu po par hodinach same.

hortenziaj
29. nov 2025

Vadí mi to a preto skoro vôbec nevyprazam a nič mi nemsrdi doma...ale milujem keď otec doma varil, také chuťovky ako vnútornosti a celý dom puchol od toho, a svokra keď vysmaza na bravčovej masti 🤮🤮

tilly
29. nov 2025

Digestor? Otvoriť okno?

anonym_97d350
29. nov 2025

@anonym_autor ...a ako by napachli, keby ste museli Vy variť

anonym_b8f960
29. nov 2025

@anonym_autor brutálne mi to vadi,neznášam to

anonym_5c3a6c
29. nov 2025

@anonym_autor vadi. Preto sa sprchujem, umyvam vlasy a prezliekam sa az po vareni. Dovtedy mam oblecene domace veci, ktore potom len hodim do pradla.

minenkaa
29. nov 2025

Tak var ty a uvar každý deň víc druhov jedla aby bolo na viac dni a potom nebude nič smrdieť

anonym_fe0fed
29. nov 2025

Vacsina ludi ma digestor len na okrasu s rekuperaciou (smrad ide nadoat) alebo malo vykonny. Plus spojenu kuchynu s obyvackou, mnamdpc. Ja si zavriem dvere do kuchyne, pustim digestor a nic nesmrdi potom.

katica06
29. nov 2025

Var ty! Pouzívať digestor, teplovzdušnú rúru a jesť menej vyprážaných jedál

januska12323
29. nov 2025

@anonym_autor odsťahuj sa, otvor okno? Mne to nevadí, kuchyňu máme aj s dverami tak zavriem, otvorím okno alebo zapnem digestor keď treba.

danica2711
29. nov 2025

@anonym_autor určite napáchneš v tú sekundu, čo otvoríš dvere na kuchyni... Buď sa od babky odsťahuj alebo keď nie, tak jej poďakuj, že navarí a neohŕňaj nos. Prípadne si var sama

luccija
29. nov 2025

@anonym_autor áno, nemám to rada, ale jesť sa musí😆všetko zatváram, otvorím okno, pustím digestor, ale keďže varím každý deň vždy mám pocit, že smrdim ako v jedálni.Zvykaj si raz budeš variť ty😉skôr nie je dobré, že babka toľko vypraza

anonym_1bbe3e
29. nov 2025

Len ja mám ten dojem že dnešná mládež je nevďačná?

anonym_7025df
29. nov 2025

Ja keď varím a nechcem napachnúť, tak si dam na vlasy osušku ako keby som mala umyte 😃 zaručene nenapachnu
Robim to tak roky 😃👌

haley7897
29. nov 2025

Ešte len počkaj keď babka objaví čaro indickej kuchyne... 🤌🏼😏

osky
29. nov 2025
@anonym_7025df

Ja keď varím a nechcem napachnúť, tak si dam na vlasy osušku ako keby som mala umyte 😃 zaručene nenapachnu
Robim to tak roky 😃👌

@anonym_7025df super napad

osky
29. nov 2025

Ked varim, vsetky miestnosti su pootvarane.
Z kuchyne sa ide na balkon,cize ak zrovna nie je minus 10,urcite vetram aj pocas varenia-priebezne.
A digestor pri vareni je uz snad uplna samozrejmost..ci?
Ked sa dovari,urobim riadny prievan krizom,aby sa to vyvetralo rychlejsie..

anonym_98fc2c
29. nov 2025

@anonym_autor akú odpoved čakáš? Veď umyjem vlasy, vyperies oblečenie, alebo nechoď k babke. O žiadnom inom riešení ani netuším. A ver tomu, že existuje ešte horší smrad… cigaretový 🤮

anonym_7f1904
29. nov 2025

Nechod tam ked vypraza to je taky problem? Porozpravat mozete aj mimo kuchyne alebo tu chvilu ked kvoli jedlu vies pockat kym dovypraza a vyvetra sa, ked je to kvoli vode vies si napustit aj z kupelne a co sa tyka kavy tiez urcite vies pockat... pochybujem ze vypraza 24/7 takze toto je zase problem z edicie nemam problem tak si ho vyrobim. Ja by som skor ako seba riesila zivotospravu babky ak naozaj denne vypraza je to na zamyslenie takze urcite by som sa jej snazila dohovorit...

anonym_6825e4
29. nov 2025
@osky

@anonym_7025df super napad

@osky ja si dávam tu plastovú čiapku z farby na vlasy

parvinka0001
29. nov 2025

Vadí mi to ale neprežívam .máme len raz za čas vyprážané . Tak isto mi vadí smrad cibule ,keď manžel vari je všade a veľa ale som vďačná že vari aj takže to neriešim

bashka80
29. nov 2025

Áno, vadí mi to 🙈 keď dovyprážam, idem si dať rýchlu sprchu a prezlečiem sa

anonym_7e4b03
29. nov 2025

Neznášam to!!!!!
Vždy keď som u našich na nasteve moja mama vždy buď vysmaza alebo dusí cibuľu, im sa tam zle vetra a uniká to na chodbu, minule mi tak smrdel kabat 2tyzdne ach. To doma nevyčistim také som mala nervy. Ja to nechápem ja keď už ozaj raz na rok niečo smazim nič mi nesmrdí ani nemám mesiac napachnute.

jana_eyre_2
29. nov 2025

nenávidím to a aj preto nevyprazam s výnimkou vianoc (a teda nie je to zdravé) som celkovo dosť precitlivena na pach, keď mi smrdia vlasy, alebo oblečenia cítim sa strašne zle..

bielasovicka
29. nov 2025

No presne. Keď vyprážam kapra na vianoce, a to je väčší smrad ako mäso 🤦🏻‍♀️

bomba36
29. nov 2025

Začni variť ty, napríklad.
To ako babka vypráža denne? Kto to všetko zje?

autor
29. nov 2025
@bomba36

Začni variť ty, napríklad.
To ako babka vypráža denne? Kto to všetko zje?

@bomba36 rodicia brat dedko .. 3 dni v tyzdne minimalne .. Jeden den vyprazany karfiol potom vyprazany rezen ,vyprazany syr … Ja som to tiez stale volaledy jedla ako mala som mala zly cholesterol vyssi teraz je nizky ale jem mozno raz za dva mes nieco vyprazane ked mi pride na chut .. Babke to nikto nevysvetli ona to lubi a povie ze zomrie na vyprazanom😃

autor
29. nov 2025
@jana_eyre_2

nenávidím to a aj preto nevyprazam s výnimkou vianoc (a teda nie je to zdravé) som celkovo dosť precitlivena na pach, keď mi smrdia vlasy, alebo oblečenia cítim sa strašne zle..

@jana_eyre_2 moji to nechapu ze to tak vnimam aj cigretovy dym mi vadi ale viac mi vadi tento puch od cibule a vyprazaneho

anonym_aec725
29. nov 2025
@anonym_autor

@jana_eyre_2 moji to nechapu ze to tak vnimam aj cigretovy dym mi vadi ale viac mi vadi tento puch od cibule a vyprazaneho

@anonym_autor ty s babkou bývaš? Mne to tiež veľmi vadí, vyprážam raz v roku, na Štedrý deň, pórom si umyjem vlasy

Strana
z2