Večerníčky. Neprídu vám nevhodné?
Ahojte milé mamičky, oteckovia, rodičia
možno som jediný, možno nie, no mám pocit, že deti sa niektorých súčasných večerníkov boja. máte aj vy také, alebo podobné skúsenosti?
či boja to si nemyslím,Marek pozeráva večerníčky tak od troch rokov a aj to len niektore ako napr.Jurošik,niektoré nepozerava vobec lebo ho nezaujmu.tak ako aj rozpravky na minimaxe.Škoda že je to ako otázka lebo by sa dalo o tom diskutovať,ktoré večerníčky sa ti zdajú nevhodné?
Moje deti pozerali Večerníček veľmi dávno a neprišlo mi to nevhodné.... Neviem aké rozprávky dávajú teraz.
Ale o rozprávkach všeobecne by sa dalo veľa diskutovať, @titkovamiriam má pravdu. Napríklad ja som s nimi rada pozerávala šmolkov, to bolo v pohode, ale takí pokémoni...tomu som neprišla na chuť.... Ale tak rozprávky nevymysleli pre mňa, ale pre deti 😀
mne Večerníčky neprídu nevhodné, ale skôr tie upútavky na filmy pred Večerníčkom. Keďže Večerníček nezačína presne na minútu, tak im zapnem telku pár minút skôr a to ešte bežia reklamy. No a niektoré upútavky, ktoré dajú tesne pred Večerníčkom sú otrasné, minule dali upútavku na nejakú kriminálku, takže tam bola samá krv a polonahé ženské telá. 😖

prave vcera som pozerala na nete, o kolkej ten vecernicek vlastne chodi...vcera (asi aj kazdy den) o 19.05, od 19tej do 20tej mame s muzom zapnute spravy, takze deti to nepozeraju, o 18.00 im na Kika zapinam Schaun the Sheep..
ked mal Matko asi rok aj pol, chodil vecernicek o 18.20, vtedy chodievala Little Princess, tu mal rad, ked vsak seria skoncila, prestalo ho to bavit...