Veci MyProtein
Ahojte, objednala som si nejake veci. Velkostne sedia ale ta podprsenka ma tak silnu gumu ze sa ledva z nej vyzleciem. Ma niekto skusenost ci to “povoli”? Alebo mam vymenit za vacsiu velkost. Mne velkostne sedi len ta guma je prilis stahujuca. Dik.
Ja len že tie veci sa nedajú len tak vymeniť, musíš zaplatiť poštovné cca 12 EUR keď im niečo vracias/ meníš
@ninka99865 no prave to studujem tak si to mozno aj necham alebo niekde posuniem
ja mám legíny.po roku latka o kúsok povolila ale guma ani o milimeter
vratis bez problemov cez zasielkovnu
A mate skusenost s vymenou tovaru? Lebo ja by som chcela ale vacsiu velkost
ja som vratila jasne to co som nechcela som zabalila a cez stranku myprotein som nahlasila co veaciam a oni mi poslali kód na zasielkovnu a objednala som vacsiu velkost
@agentka017 no na som objednavala v nejakej limitovanej akcii takze si myslim ze nove veci uz budu v povodnej cene.
A za zasielkvonu si platila ty ci oni?
@agentka017 a to kedy prosím bolo? Lebo ja som len raz vracala veci aj to muselo ísť cez ich kód a kuriéra a vyšlo to 12 EUR tak som povedala že nikdy viac…
@ninka99865 teraz pred vianocami ked mali zlavy 3,99 € ma to stalo poslat naspat
@agentka017 aha tak to dobre vedieť. Lebo mám rada ich veci len to vracanie som si zažila raz a stačilo
S Myprotein oblečením mám skúsenosť, že niektoré veci treba kupovať o číslo väčšie, inak to ani neoblečiem alebo to je hrozne tesné..

Vymeň, nepovolí