Veľká para a ovocná aróma elektronickej cigarety
Ahojte, prosim odpovede od ludi, co sa vyznaju, o skodlivosti viem, netreba ma poucovat. Dakujem.
K veci: uz parkrat som videla ludi fajcit (asi) elektronicku cigaretu. Bol to hruby sulec, s nejakou tekutinou. Hlavne je - malo to naozaj velku paru a vonalo to ako Shisha s mix ovocnou aromou. Pozerala som net, ale tam je milion moznosti, variacii a ja vobec netusim, co a kde hladat. Mate niekto taketo? Velmi vela pary a ovocna aroma (viem, ze shisha ma taku aromu Love66). Odkaz na eshop potesi. Dakujem.
Fajcia vapky, kupis na pumpe.. elfbar, usego.. treba vyskusat ktora ti bude chutit. Len pozor je to mega navykove..
@anonym_autor vapky maju vsetky dym, pokial viem a ktore ho maju najviac, tak to neviem.
@anonym_autor https://www.vaprio.cz/produkt-oxva-xlim-pro-2-p...
- kupuješ liquid ( xy príchutí ) a hlavy ktoré vymieňaš, ďalej len celú cigaretu dobíjaš a nemusíš kupovať “jednorazovky”. Je to oveľa výhodnejšie, než tie vypísané vyššie napr z pumpy.

Tak v prvom rade si to musíš doma namiešať. Na to potrebuješ propylénglykol a rastlinný glycerín, do toho nikotín podľa toho aké silné to chceš, je nikotín a nikotínová soľ- ja osobne nikotínovú soľ nemám rada, lebo nemá v krku taký “kick” ako majú klasické cigarety, kdežto obyč nikotín (nicshot) ho má, ja som prešla z cigariet na elektronickú čiže som hľadala niečo čo sa tomu najviac podobá. Potom potrebuješ arómu- akú si vyberieš, ak chceš ovocnú tak si kúpiš ovocnú. Do 100ml tekutiny (70ml pg/vg a 30ml 20mg nikotín) dávam pol fľaštičky arómy tj.5ml.Ja mám zriedený propylénglykol a glycerín 50/50 ale potom je aj 70/30 tam je asi ten dym väčší- nemám to odskúšané, lebo mne 50/50 vyhovuje. Tie cigarety máš rôzne, ja mám geekvape ( MTL- ťahá sa to ako klasická cigareta- do pľúc) tam dokupujem iba hlavice, ktoré sa napĺňajú konkrétnou tekutinou vyrobenou. Ale má to biednu baterku čiže to treba stále nabíjať. Ale ak len začínaš s elektronickou cigaretou postačí ti. Máš aj tie hlavice do toho rôzne, ja mám 1,2 ohm. Mne táto kombinácia najviac pripomína klasickú cigaretu, arómy kupujem tabakové.
Ak chceš pýtaj sa, neviem či ti toto pomohlo. Lebo mne trvalo niekoľko mesiacov kým som na to prišla čo a ako, dajú sa kupovať aj už nariedené tie liquidy, ale to je iba 10ml a je to drahé.